十八不快之旅

收藏  |  訂閱
16  9.7k

十八不快之旅

前晚在戰友。在信德見到十八買二送ㄧ。。
毫不猶豫就出發。。去到真是恶箩開始😰😰  首先在水池不能㨂女。。的浴花不停疲勞軍轟。。在埸工作人員。。不请水積。。開如水塘😰😰 换衣的美女。。又要挖代支。。話最少ㄧ佰😰😰我小她。。她就話現在規劃。。我彩九巨

入到大堂。。又無人招呼就坐。。要同好多强國人争位坐😰😰跟着音樂起。。得二十條女行出来。。就在休息走廊揀。。我小ㄧ條直缐怎㨂。。的主任又不介绍。。跟着忍不住。。捉了一位短人。似大冬瓜黑面的人问。。他好似哪摩佬。吹乜7字加五佰。。八字加六佰。。如要去快拿錢。。現在先比ㄧ半先。。尾數玩完比😰😰

我小的女扒多過索。。問她套票包小工。。同ㄧ支啤酒。。他乜都不答。。

在房的中國女。。又揸溜。。乜都球其做。。完事重想挖代支。。我小她。。想揾錢回鄕㨂田啦

最後找數重 Pk...條收银話我哋入時。。不比齊套票。。話小工同啤酒要比铙。。因電䐉入數不能改。。她不順。。叫條黑面小冬瓜肥佬出来。。即是公司規票。。他不做個死佬想食九我個羊。。我的戰友。。叫我忍。。當给他們執药。。

這场要 Black list...希望各同路人多多力撑。。除非大家想活化澳門徑濟😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰

引用:
原帖由 shellgas 於 2016-8-5 05:12 PM 發表 查看引用來源
前晚在戰友。在信德見到十八買二送ㄧ。。
毫不猶豫就出發。。去到真是恶箩開始😰😰  首先在水池不能㨂女。。的浴花不停疲勞軍轟。。在埸工作人員。。不请水積。。開如水塘&# ...
Ching 唔洗勞氣,尼間唔好去第二間,
成個澳門又唔係只得佢一間!
Ching成個旅程睇曬係覺得無一㨾掂,
但要同人爭位坐、又得個十幾廿件女,
應該個場好旺下(好多女上咗鐘)!
仲有買得套票都應該一入場要同前台
講明先攞匙牌,尼D個個場都係咁規定,
你自己下次要注意!

依個塲從前係我主塲........近年去過兩次都变差,以黑名單,同老板的利奥又变差.......睇來要試新塲了

引用:
原帖由 主挑好食 於 2016-8-5 06:58 PM 發表 查看引用來源

公司你有份架

Ching 唔洗勞氣,尼間唔好去第二間,
成個澳門又唔係只得佢一間!
Ching成個旅程睇曬係覺得無一㨾掂,
但要同人爭位坐、又得個十幾廿件女,
應該個場好旺下(好多女上咗鐘)!
仲有買得套票 ...

引用:
原帖由 ttvvmanman 於 2016-8-6 12:21 PM 發表 查看引用來源
我點會有份!幫襯都少!只係以事論事!

引用:
原帖由 tgb1 於 2016-8-6 12:15 AM 發表 查看引用來源
依個塲從前係我主塲........近年去過兩次都变差,以黑名單,同老板的利奥又变

差.......睇來要試新塲了
C ching,
有乜新埸介绍😜

18 好撚西唔好再去喇 講左咁多次都唔聽

其實吾知大家有冇發覺,依家去邊度玩都小咗好多好多女,高質靚女更加小之又小,我最近先知道點解,原來依家大陸好多直播平台,用手機系屋企就可以直播俾人睇,只要露小小波或者性感d就有禮物收同平台對數收錢,收1架跑車禮物都120蚊人民幣,同平台7,3分賬咁就84蚊袋袋平安,又吾洗做service俾人叼俾人摸,計埋收其它小禮物一次直播閑閑地就收幾佰蚊,有d樣靚仲勁呀,收船,飛機呢d禮物380蚊一架一晚隨時收10架8架咁就幾仟蚊一次直播,自由自在訓醒食完野行下街先返屋企慢慢直播又冇人管吾洗睇客面色,妳叼佢又可以封鎖你,咁仲邊有女做雞呢!

近期氹仔開了兩家...一家在君怡洒店後面,另一家係盛世洒店....:smile_44:

引用:
原帖由 freemann2006 於 2016-8-7 09:46 PM 發表 查看引用來源
其實吾知大家有冇發覺,依家去邊度玩都小咗好多好多女,高質靚女更加小之又小,我最近先知道點解,原來依家大陸好多直播平台,用手機系屋企就可以直播俾人睇,只要露小小波或者性感d就有禮物收同平台對數收錢, ...
原因我就無ching咁清楚,但係女少質素差就有同感。

最近兩次去東方皇堡,唔駛加錢的真係同香港SN級數睇齊,加錢的都未必好掂,我第二次去揀左個身材好,但個樣睇落幾假。不過第一次去加錢玩的俄妹就真係幾正,不過佢係我去兩次選美時睇咁多個中唯一一個我覺得值的。

前往最後回覆