回味新加坡orchard tower

收藏  |  訂閱
20  7.2k

引用:
原帖由 fatchin 於 2016-8-9 02:06 PM 發表 查看引用來源
小弟一向CD Rom, 但前陣出差sg, 在orchard tower遇上了一個越南妹,sg dollar 300, 過夜,好鬼回味...

小兄住OT 對面酒店,在大約1200點下去打個轉,在ot 門口看到頗多年輕越南妹溜連,看中真中一個,穿白色恤衫, ...
SG 300即係港紙多少? :smile_14:

大約乘6,大概1800港元

其實我講價去到270,不過上了房我沒有散纸,俾了6張50元,就算了,,,,

引用:
原帖由 fatchin 於 2016-8-23 12:26 AM 發表 查看引用來源
大約乘6,大概1800港元
咁話貴唔貴但唔係平囉

最緊要岩玩, 呢樣可遇不可求喇

嘻嘻,,,完全同意!有時要講運,平唔一定差,貴唔一定好,,,,同埋我喜歡玩過夜,有feel d

引用:
原帖由 fatchin 於 2016-8-23 12:28 AM 發表 查看引用來源
其實我講價去到270,不過上了房我沒有散纸,俾了6張50元,就算了,,,,
師兄,去雞欄(Geylang)十八巷,五十波子(唔使港幣300蚊)一Q,玩半個鐘。D女23、4歲左右,冇過夜。

引用:
原帖由 voking 於 2016-8-11 06:27 PM 發表 查看引用來源
星加坡去過幾次,但都搵吾到食。ching厲害,有好野。
合法嘅有好多,喺Geylang屋仔。偷做嘅用v7搵。

Thanks 樓上師兄資料,籠牙玩法有点似快餐,小弟喜歡嘆慢板,傾下計,,,,可能真的年老了,,,,

引用:
原帖由 fatchin 於 2016-9-30 02:09 PM 發表 查看引用來源
Thanks 樓上師兄資料,籠牙玩法有点似快餐,小弟喜歡嘆慢板,傾下計,,,,可能真的年老了,,,,
咁就最好去「如切路」D酒吧,溝一件出去開房,百五坡紙一Q,過夜2到3百。以前80一Q,後來加價,現在百五算合理,玩個零鐘有咋形。

咁夜仲可以帶條女返房過夜,攪得咁滿意,就已經喜出望外啦。佢朝早仲肯比您再扑多一次,認真夠晒誠意了

前往最後回覆