上一頁下一頁
發新話題

烈女性傳 update 文(P5 P21 P68) 相 (#136,154,258,388,507, 1018, 1160)

收藏  |  訂閱
2.7k  272.7k

烈女性傳 update 文(P5 P21 P68) 相 (#136,154,258,388,507, 1018, 1160)

和中年男子的情慾交織

其實故事開始已經有年幾之前~見人分享下,自己不如又分享下,等自己個心好過DD

香港生活艱難, 老公朝出晚歸,莫講話性愛,就連一齊食飯都好難~~

一個人成日係屋企,未搵份Part time , 一來可以幫補下家計,二來自己又無咁無聊嘛

公司係做有關地盤工程的,所以周不時都只得我同我上司, 有時仲會一齊出去地盤添, 我上司係一個中年男人都接近50咖哪~

把口成日問我有無興趣生BB , 生完BB 又點又七咁, 起初我真係有D反感,但唔知點解開始慢慢又聽慣咗, 可能他只係講又無對

我點,所以我變咗無乜點理他, 他見我無乜野D說話又變本加厲咁樣, 開始講咸野, 問我同老公D性生活點丫,點做丫........由唔

理他變成同他有講有笑, 哈哈.....不出半年我哋仲會放工一齊食飯添~原因係我老公無咁早返屋企...

有一日,我老公要出Trip,我又無所事事,果個星期返工放工只希望時間快D過~~ 我當日要送件去地盤,送完件本應馬上可以放工

, 點知我上司開車黎接我, 仲記得當日曬到連眼都爭唔開又成身濕晒,好彩有他~~

一上都他車,他就對我講: 乜你今日著黑bra 咩?

我望望自己原來D汗滲透晒, 跟住他有話,叫你唔好白面深底咖啦~~

我當場成個人塊面紅晒~~

他又繼續講:不如咁啦,去買件衫換咗去,費事你攝親攞病假

好啦, 去買完~ 他又話: 你無理由成身臭汗換件新衫上去咖,不如咁啦附近有間時鐘,你上去冲過涼先換衫啦~~

當時又無諗起他有D咩野陰謀,但事後都覺得自己點解會蠢咗

去都要一男一女先可以上房, 咁就同他上咗房~ 房內有浴室係玻璃黎 (透明的) , 本來他話落樓下但我的, 但我見今日咁鬼死熱

就叫他留底, 咁他就開電視睇,我就入去冲涼~ 仲大叫他唔好偷望

一路冲,聽到他開的電視好鬼大聲~ 都唔知他係唔係估意的.....
我冲完見他竟然在床上打飛機, 我就圍著條毛巾行出去,我問他:你繼續望電視定選擇望我?

因為我太耐無做過, 此時此刻好擺明示意同我做愛啦,所以我決定除衫冲涼個刻我已經括出去~~

我哋一路濕吻,一路幫他除衫, 他好主動幫我口交, 我老公好少會咁做,他的手藝也好好,好快我都西水成河~

結果就做成咗我哋的第一次.....

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2016-8-9 04:47 PM 發表 查看引用來源
和中年男子的情慾交織

其實故事開始已經有年幾之前~見人分享下,自己不如又分享下,等自己個心好過DD

香港生活艱難, 老公朝出晚歸,莫講話性愛,就連一齊食飯都好難~~

一個人成日係屋企,未搵份Part ...
師姐份part time 幾好喎。 又可以呵呵!

年幾之後故事呢:smile_35:
引用:
原帖由  於 2016-8-9 04:47 PM 發表 查看引用來源和中年男子的情慾交織

一個人成日係屋企,未搵份Part ...

引用:
原帖由 kojiro9 於 2016-8-9 04:53 PM 發表 查看引用來源

師姐份part time 幾好喎。 又可以呵呵!
依家轉咗工 ~~

引用:
原帖由 bae146 於 2016-8-9 04:54 PM 發表 查看引用來源
年幾之後故事呢:smile_35:
晚晚講,我發現我這年間玩得太多

份工幾正呀

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2016-8-9 04:55 PM 發表 查看引用來源
轉咗咩? 老公仲有冇呵呵你?

依家轉咗工 ~~

支持:smile_15:仲有樓主個patpat好正啵

你都好餓下

腰幻pat 正又主動,你幾大

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆