上一頁下一頁
發新話題

烈女性傳 update 文(P5 P21 P68) 相 (#136,154,258,388,507, 1018, 1160)

收藏  |  訂閱
2.7k  273.0k

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2016-8-10 11:21 AM 發表 查看引用來源
上房, 揸ball,除衫,含吹,上套,插入.....根本就係我哋在果個月內差唔多每日放工後的必做的事

在房中.... 他(Frank) 話: 不如今日我哋玩下其他野;我應他好丫,因為我都覺得齎做有D悶~

Frank  ...
hairless is great!!!

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2016-8-10 12:46 PM 發表 查看引用來源

做我SP 唔難 ,但我要keep 住你就好難 ~~haa haa
甘搵度你咪得囉:smile_40:

真的嗎?我都有機會做你SP
引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2016-8-10 12:46 PM 發表 查看引用來源

做我SP 唔難 ,但我要keep 住你就好難 ~~haa haa

首歌是楊千嬅唱架, 師姐, 你頭像身材好正喔, 可以認識下嗎
PM左你
引用:
原帖由 5000Yen 於 2016-8-9 09:25 PM 發表 查看引用來源

好似係鄭秀文唱

引用:

咁我又可以做你sp嗎

好看,謝謝!寫得幾爽!

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2016-8-10 11:21 AM 發表 查看引用來源
上房, 揸ball,除衫,含吹,上套,插入.....根本就係我哋在果個月內差唔多每日放工後的必做的事

在房中.... 他(Frank) 話: 不如今日我哋玩下其他野;我應他好丫,因為我都覺得齎做有D悶~

Frank  ...
果然是强。。。。。
可以看下白虎是怎样的?

你哋唔好咁衝動,唔好有西就衝住嚟屌先得咖,食免費的可能仲貴~~ 依度吹下先,啱feel 先約釣蝦啦 ~~ 啱聽無?

引用:
原帖由 wolalah 於 2016-8-10 01:39 PM 發表 查看引用來源

果然是强。。。。。
可以看下白虎是怎样的?
第一,我唔識post 相
第二,我唔like post 相,要睇就見真章

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2016-8-10 01:43 PM 發表 查看引用來源
你哋唔好咁衝動,唔好有西就衝住嚟屌先得咖,食免費的可能仲貴~~ 依度吹下先,啱feel 先約釣蝦啦 ~~ 啱聽無?
十分同意, 咁宜家仲有冇keep隻白虎先?? :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆