上一頁下一頁
發新話題

烈女性傳 update 文(P5 P21 P68) 相 (#136,154,258,388,507, 1018, 1160)

收藏  |  訂閱
2.7k  273.0k

期待烈女更新故事,好想追啊!

烈女果然夠晒烈。3P多P都玩埋。果然識享受。最緊要玩得安全
依家仲有無玩。老公果邊又如何
不如就由3P開始講起
大家期待中

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2016-8-9 04:47 PM 發表 查看引用來源
和中年男子的情慾交織

其實故事開始已經有年幾之前~見人分享下,自己不如又分享下,等自己個心好過DD

香港生活艱難, 老公朝出晚歸,莫講話性愛,就連一齊食飯都好難~~

一個人成日係屋企,未搵份Part ...
師姐,我又嚟做part time

C姐。。那你现在几岁??

玩具的淩辱

上房, 揸ball,除衫,含吹,上套,插入.....根本就係我哋在果個月內差唔多每日放工後的必做的事

在房中.... 他(Frank) 話: 不如今日我哋玩下其他野;我應他好丫,因為我都覺得齎做有D悶~

Frank 係袋度拎咗D 玩具出黎, 蛋蛋,假9,震棒..... 最令我記得係有lin夾

他要我雙腿分開M字型坐係張凳度, 用領呔反綁我的手在凳後, 再用皮帶固定我雙腳~(我印像係好似咁)

他首先用口手一齊搞我先, 然後用蛋蛋係我陰唇外圍游走, 我又彈動不得又high ,好快又濕晒 ~~

Frank 拎起lin 夾 夾我乳尖, 好痛,我身體有小小郁就有瑯瑯聲響......

Frank 再把我雙眼矇住,用我的底底塞落我口中,在我耳邊笑言講話: 我依咖就開始調教你以隻小淫娃 (聽後又侮辱又興奮)

我感覺到蛋蛋已經放入體內,陰蒂也被壓上震棒,我一來郁都郁唔到,二來又講唔清楚,真係有辛苦 (諗起依家都有D濕濕地)

突然有一張膠紙封我個口,我只可以(吾....吾 )咁叫, 我feel 到我下體被換上假9並開動,我享受被假9抽插期間,我感覺到我的陰

毛被拔,逐條逐條被拔 (極痛) ,從耳邊傳出他的淫聲:等我幫你用拑修下你D毛毛.......

我哭了,Frank 一D理會都無, 因為我越爭扎,他就越興奮....

他最終把我變成無毛的小白虎,再打開我的眼罩,我眼見他一張睜獰的面,雙手大大力揸我的被夾上lin 夾的胸,起勢咁用力地猛插

~最後他也筋歇力疲跪在我的西前.....

完事後我竟然沒有怪他,仲諗到底他下次有咩會同我玩呢 .........hee hee

回家後,見到老公(巡例同老公做愛) ,老公問點解會變咗白虎的? 我回:因為想比個驚喜你囉~~~

老公又點會諗到我剛剛先比我上司拔走晒啊...........

可以逐條逐條咁掹晒?

引用:
原帖由 wolalah 於 2016-8-10 10:47 AM 發表 查看引用來源
C姐。。那你现在几岁??
唔爆年齡,總言之合法

引用:
原帖由 ilovecherrypie 於 2016-8-10 11:27 AM 發表 查看引用來源
可以逐條逐條咁掹晒?
你都可以的,你無試過修眉毛!?

引用:
原帖由 88yes 於 2016-8-10 10:30 AM 發表 查看引用來源
烈女果然夠晒烈。3P多P都玩埋。果然識享受。最緊要玩得安全
依家仲有無玩。老公果邊又如何
不如就由3P開始講起
大家期待中
依家有玩(唔同SP,換咗主人), 老公仍然唔知

我都有蚊,修理下面的毛
引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 10/8/2016 11:29 AM 發表 查看引用來源

你都可以的,你無試過修眉毛!?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆