上一頁下一頁
發新話題

泰國三日之旅

收藏  |  訂閱
79  21.5k

引用:
原帖由 羊泰 於 2016-8-15 16:13 發表 查看引用來源

師兄1986年開始玩,
ㄧ定有無數美好回憶,
期待師兄再出回憶post
好,我希望呢幾日寫好回憶(1)

支持泰國夜遊資訊,好有參考價值,
期待師兄出回憶記錄.............

引用:
原帖由 voking 於 2016-8-15 10:14 PM 發表 查看引用來源

都吾使長假,當年,我多星期五放工去,星期日返。
師兄你喺果頭有屋,淨喺買飛機票就去得
喺會方便d

下個月頭過曼谷,睇下Soi 22,24那里有無好嘢先

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 Hostclub123 於 2016-8-16 16:07 發表 查看引用來源

Paidfor fk just go to try then.
Please try to go RCA , hollywood , q bar, insomnia something.
May get some thai reac ladies too lol
Wanna clubbing till morning then go to try SKCATCH DOG for sur ...
ching,雖然我外星返嚟,請問你想講乜野?我吾係好明喎。

引用:
原帖由 ADUCK1 於 2016-8-16 13:45 發表 查看引用來源
下個月頭過曼谷,睇下Soi 22,24那里有無好嘢先
祝旅途愉快,等你返嚟report。

引用:
原帖由 Hostclub123 於 2016-8-16 21:05 發表 查看引用來源

You should know petchaburi road there have many full set body massage shops such as BIWA, MEILI , PLAZA ENTERTAINMENT something , all right lokt
其實我都吾係好明你想表達啲乜野。
雖然我係芭提雅玩多,但18層地獄,我係睇住佢起既。
乜body massage 有full set 同吾係full set?我才疏學淺,未聽過。原來massage 係shop 呀?我以爲叫 palour 添。

請問你 all right lokt 又係點解?google translate冇法解到。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆