上一頁下一頁
發新話題

泰國舊聞(更新#19,#49,#55,#71,#89)

收藏  |  訂閱
156  25.3k

引用:
原帖由 愛人結婚了 於 2016-10-15 14:02 發表 查看引用來源
師兄幾時攪返個泰國團?好想去玩下,大陸玩到有啲悶!
我帶團帶到有啲怕。吾會再搞。睇下有冇機會再去(而家始終有隻老虎係度),有機會既就一齊去玩下。

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2016-10-15 07:56 發表 查看引用來源
曼谷殘廢餐我試過一次,好耐之前嘅事。其實曼谷我比較小去,通常旅程最後一,二日,我先會去曼谷。係曼谷,我會去沖涼比較多。通常我會去亞三密同美娃二間浴室, 呢二間都係曼谷老牌浴室. 美娃價錢比較平,僱客以當地 ...
當年如果係曼谷,我多數去Patpong,有幾間go go bar啲女吾錯。係Patpong I,有次我同版朋友(約6-7個)去go go bar飲嘢,啲女走埋嚟要求lady drink,一排七個,我一手係啲波度由左至右掃過去,我啲朋友都有抽水,之後,一人一杯。啲女都吾知幾開心。跟住坐係度捉住隻手去揸波,爲求我買多個drink。後來埋單,個waiter俾張單我,1500匹,我嚇一跳,馬上埋單拉隊走。一出門口即叫行快步,走出Patpong搵間餐廳坐低先同佢哋講間bar一定同我哋分單。我只埋我個張,佢哋冇埋,或者漏咗單。因60匹一枝啤酒,我哋飲咗10幾枝,lady drink 100-120匹一杯,起碼十幾廿個lady drink。條數一定錯,都走咗,我又係遊客,佢哋搵吾度我,平玩咗晚。

冲涼會去Julianna, 尾麗華,趙帕野多。club 就去Pegasus。

過2日飛曼谷,咁啱泰王過身,停曬夜生活.
誰有微信叫女女上酒店?

其實HOLLYWOOD會唔會有人妖?

引用:
原帖由 voking 於 2016-10-18 06:00 PM 發表 查看引用來源

我帶團帶到有啲怕。吾會再搞。睇下有冇機會再去(而家始終有隻老虎係度),有機會既就一齊去玩下。
Patpong果邊我比較小去,反而Soi Nana果邊比較多。有一次水燈節,我剛剛去到果邊,啲A-go-go 都有搞下節目,不過就點都冇芭提雅咁熱鬧。我同樓主一樣,帶團真係怕怕,因為都遇過好多有趣嘅事,甚至有一次搞到要上芭提雅第九街差館。同埋我帶親去嘅,都係身邊啲朋友,變左個責任更加大,帶得佢去,就要安全帶返佢返來。不過,最慘就係,有啲人出到外地,同係香港係二個人,有好多突發嘢係估唔到。

果次水燈節影既相, 應該仲有其他相, 不過要搵搵.

我岩岩星期一係芭堤雅番來,主要都係行walking street 既gogo bar,
飲下野、睇下女咁啦,個度大致都回復正常,每晚都去左四、五間bar,
d女就有d岩鬼佬口味、亦有d岩香港人口味,
好多都係靚妹仔,我主要都係飲下酒,無帶到出街,
試過有間bar,見到條鬼佬,當眾叫條女,企上張梳化上面,
條鬼佬就拉開條靚妹底褲,起勢咁奶西,
我問過女部長,點解會咁既,個女部長話可能比左$100株條女,
又見到有d鬼佬,係到拋錢比d女搶,個女部長搶完番來我張檯,
見到成手都係$20紙。

引用:
原帖由 kelly33 於 2016-10-26 11:17 PM 發表 查看引用來源
我岩岩星期一係芭堤雅番來,主要都係行walking street 既gogo bar,
飲下野、睇下女咁啦,個度大致都回復正常,每晚都去左四、五間bar,
好多都係靚妹仔,我主要都係飲下 ...
芭提雅呢啲遊客區,主要收入係來自遊客,所以當局對於該區嘅管理手法,一向都比較寛鬆。好似每年嘅彿誔,泰國好多娛樂場所都會自動停業一日,不過芭提雅就冇咩受到影響,最多就係啲酒吧果日唔賣酒,賣汽水,同埋話就話啲酒吧夜晚二點後就要收,佢地二點後大多數就熄燈同熄音樂,客人同啲女都照坐係到。話晒都係靠娛樂同夜生活去吸引遊客,有時點都會有啲寛鬆嘅。

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2016-10-27 06:41 AM 發表 查看引用來源

芭提雅呢啲遊客區,主要收入係來自遊客,所以當局對於該區嘅管理手法,一向都比較寛鬆。好似每年嘅彿誔,泰國好多娛樂場所都會自動停業一日,不過芭提雅就冇咩受到影響,最多就係啲酒吧果日唔賣酒,賣汽水,同埋話 ...
芭堤雅去過幾次,發覺人流真係唔算多,同埋都幾多南亞人士遊客,
我去gogo bar時,d經理見你無揀到女,有時都會介紹d女比你,
鬼佬都會介紹,而南亞人,三三兩兩坐埋一齊,發覺都真係唔多有人理佢地喎。
同埋條walking street,一條街有成四、五個警察值崗位,
個人感覺個度治安管理得幾好,唔覺有當地人會搞事或屈遊客。

引用:
原帖由 m666m6m 於 2016-10-25 16:15 發表 查看引用來源
其實HOLLYWOOD會唔會有人妖?
周圍都有,你見到靚女可以問清楚。佢地吾介意。有好多直既都會去搵妖試下乜野滋味。

引用:
原帖由 kelly33 於 2016-10-26 23:17 發表 查看引用來源
好多都係靚妹仔,我主要都係飲下 ...
我都見過啲土豪係咁拋錢等啲女去搶。但我吾會咁on9。
零願俾多啲tips條女,等佢服務好啲。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆