上一頁下一頁
發新話題

泰國舊聞(更新#19,#49,#55,#71,#89)

收藏  |  訂閱
156  25.3k

引用:
原帖由 hkcpong 於 2016-9-21 19:21 發表 查看引用來源
多謝樓主分享。而家泰國曼谷,巴提雅有咩好介紹?
曼谷多年未踏足,冇乜料俾你。

巴提雅可以到南部步行街。有酒吧,有go-go bar。要買女鐘(600-1000匹),加快餐或過夜錢(2000-6000匹)。北部巷仔都有好多酒吧,同係二街人妖show附近有幾間sauna(body massage)2000-3500匹。

好多巷仔都有按摸,如係後生靚女既,多係斜骨。

係泰國,小心,好多人妖。你可以問清楚,佢哋吾會呃你同佢哋好自豪係妖。但勿侮辱佢哋,你會死得好慘。當佢哋係女就得。

引用:
原帖由 ohwhy 於 2016-9-24 02:45 發表 查看引用來源
幾好笑:smile_30::smile_30:~~係咪一九八幾年既事黎架?
話明舊聞,當然係咸豐年前啦。
冇錯,係80-90年代既舊事。

正!  好文! 撐正好文!

樓主提及當年芭提雅四大雞仔屋,如果冇記錯,應該係Noree House, Lovely Home, D-Wan House 同埋 Nora Pussy Cat.

第一次去雞仔屋,我都系一九九九年,叫街邊雙條車車我去,過夜女收我千二,最攪笑之後去間鬼酒店住左一晚:smile_13:

引用:
原帖由 voking 於 2016-9-26 07:50 PM 發表 查看引用來源

話明舊聞,當然係咸豐年前啦。
冇錯,係80-90年代既舊事。
good report

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2016-10-1 17:47 發表 查看引用來源
樓主提及當年芭提雅四大雞仔屋,如果冇記錯,應該係Noree House, Lovely Home, D-Wan House 同埋 Nora Pussy Cat.
講得出呢啲名,閣下都係笆提雅留過腳毛。
Noree house,我同屋主都熟,成日去佢到。
Nora Pussy Cat 係中間路,我好少去。
之前仲有間Nora Karaoke,係北邊,呢間未收之前,我9成女都識。佢當時有供埋大麻,好平,500匹一大包。有次stone咗係房,條女開玩笑,擺係我個旅行袋叫我返香港賣。因stone咗,第二朝完全忘記有包草係行李就帶咗返香港。可能冇異樣,海關冇查,否則監都有得坐。後來個包賣咗千幾港紙。買返嚟都係500匹。賺咗。

ching,見你網名,閣下是否從前在CP出沒,effective 個位?我拜讀你文章不少。後期睇報紙知你被人炸型,不准再出post,我覺你非在上班時間,私人時間去找尋自己開心時刻,你冇故意去話俾人知你職業。我覺佢哋小題大做,我係支持你既。

多謝留言。如你喜歡,歡迎在此登出一些往事一同分享及懷勉一下。我都上年紀,有啲野,都會想當年。

引用:
原帖由 earth008 於 2016-10-4 02:08 發表 查看引用來源
第一次去雞仔屋,我都系一九九九年,叫街邊雙條車車我去,過夜女收我千二,最攪笑之後去間鬼酒店住左一晚:smile_13:
原來1999仲有雞仔屋。我已經北上幾年囉。

多謝大家支持及推帖。sorry 呀,應該上星期已經發帖,年紀大,有啲吾舒服,所以遲咗。

今期講下當年點搵女同朋友發生既一件事。

當年,係芭提雅搵女,不外乎雞仔屋,go-go-bar,bar,club,body massage,流鶯。價錢各有不同。
Club最貴,1000-2000匹
Body massage 500匹(可以簽card)
Bar,500 匹+ bar fine
雞仔屋,500匹
流鶯 500 – 1000匹

所以我每次銷費都約1000 港紙度,係香港,一晚night club都兩三千,女1000,買鐘1000,消夜,酒店。所以當然去泰國,我機票平。

剛去芭提雅時,未熟路,淨係識係bar或搵流鶯。芭提雅當時行人街啲車仲可以行,我多數租架小型電單車100匹一日周圍去。有一晚大穫,飲完酒吾見咗架電單車。於是去報案,原來因違規泊車俾警察拖咗。當時泊車係分單雙日,單日泊左邊,雙日泊右邊。搞咗輪,雞同鴨講,say sorry先攞得返架車,好彩冇罰錢。

芭提雅當時最多流鶯係晒Marine Bar,有thai boxing 睇,之後表演玩蛇。啲雞就坐晒係度等人揀。多數500匹過夜,但要小心,因冇皇管,一定帶套,好易中招。有時,我會去Susan Bar,同佢老闆娘熟,馬來西亞人,會多種語言。後期多數去go-go-bar,因有好多都除top,有啲全脫光。着深色既,吾好揀,因姨媽到,呢個係佢哋嘅暗號。係度揀女要俾多150匹barfine。女都係500過夜。係go-go-bar,啲女會嘍你請飲酒,可以打魚旦。有時見你有煙係台面,會問你攞,我多數會話,揸波一次,攞一枝。佢哋一定制,所以擺包煙係度等啲女過嚟俾我揸。

除咗夜晚搵女,其實有啲靚妹,14-15歳會係下午出嚟搵食,但吾會過夜,可能係啲學生妹搵外快,吾畀屋企知。多數會係沙灘(Jomtien) 或Pattaya Park 泳池搵客。泰文叫做”岳岳”(雛妓)。有一次係沙灘,我同一個朋友,見到三隻雞仔吾錯,聊佢哋,佢哋陪我哋係沙灘玩,當然,飲飲食食我哋俾,又吾係多。後來佢哋話要返屋企食飯,我問佢哋可吾可以扑野,佢哋開價500匹一個,問我哋要邊兩個,我話要晒。咁就返酒店(當時未買屋),5個人一齊冲涼,搞5P。亦係我第一次搞多P。啲雞仔都好配合。搞掂就俾錢佢哋走。跟住去按摩回氣夜晚執多濟。

再一次不快經驗。該次同朋友(初期)夜晚飲酒搵女,撞到Susan,就係佢度飲酒,期間有幾條女都OK,就帶兩個返hotel。點知,第二朝一早我朋有走嚟搵我,話條女半夜佢瞓緊時,偷咗佢部相機(當時買要千幾),銀包有幾千匹,同條金鏈。我即刻捉住我個女叫佢幫我搵Susan。搵到Susan,Susan都大爲緊張,佢未試過佢啲女有啲咁事,立即去條女度剿佢。去到條女屋企,屋主話個女仔一早返嚟,執野同佢條仔走咗。跟住知道追吾返,唯有去報案等警察去理啦。

啲女有時一時貪念,會做出犯法行爲。係芭提雅,試過有雞毒死遊客攞晒啲財物走人。所以出門要小心。

樓主正正說了出嚟玩的兩個不快事件,中招和被偷東西。偷東西事小,雖然麻煩。但中招更大鑊,特別係有老虎之人,,,,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆