上一頁下一頁
發新話題

泰國舊聞(更新#19,#49,#55,#71,#89)

收藏  |  訂閱
156  25.3k

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2016-10-25 17:56 發表 查看引用來源

Patpong果邊我比較小去,反而Soi Nana果邊比較多。有一次水燈節,我剛剛去到果邊,啲A-go-go 都有搞下節目,不過就點都冇芭提雅咁熱鬧。我同樓主一樣,帶團真係怕怕,因為都遇過好多有趣嘅事,甚至有一次搞 ...
放水燈,萊卻桐。我都會係芭提雅。會去Jomtien 或揸車去遠啲。睇見成個海都係水燈,好開心。

我去差館都去咗好多次。都係啲碎料。冇大礙。

引用:
原帖由 kelly33 於 2016-10-27 10:06 發表 查看引用來源

芭堤雅去過幾次,發覺人流真係唔算多,同埋都幾多南亞人士遊客,
我去gogo bar時,d經理見你無揀到女,有時都會介紹d女比你,
鬼佬都會介紹,而南亞人,三三兩兩坐埋一齊,發覺都真係唔多有人理佢地喎。
同埋 ...
同舊時比,人流少好多。香港團少咗,大陸團有少,歐洲客都少埋。但多咗中東客。
以前去Jomtien晒太陽,一定好多鬼佬,佢哋會拖埋啲泰妹一齊或係沙灘搵雞仔,好熱鬧。
上次去沙灘,明顯人少咗超過一半。

芭提雅治安一向吾錯。我未見過搶野,但偷野就有。

引用:
原帖由 voking 於 2016-10-29 03:10 AM 發表 查看引用來源

同舊時比,人流少好多。香港團少咗,大陸團有少,歐洲客都少埋。但多咗中東客。
以前去Jomtien晒太陽,一定好多鬼佬,佢哋會拖埋啲泰妹一齊或係沙灘搵雞仔,好熱鬧。
上次去沙灘,明顯人 ...
我最後去芭提雅係2013年。對比起廿幾年前,芭提雅真係冇以前咁熱鬧。唔使講中東客同鬼佬吖,香港人都小左好多。記得八,九十年代,香港人,跟團去嘅又多,自由行又多,記得當時啲香港男士自由行,好多都中意租架Jeep仔,或者成班人,每人租架電單車,係舊Mike,撞口撞面都係香港人,而家諗返,已經係一種回憶。

引用:
原帖由 voking 於 2016-10-11 09:26 PM 發表 查看引用來源

但都鐘意去芭提雅行下,回憶一下從前荒唐事。
講起荒唐事, 樓主唔知記唔記得Marine Bar之前有間上樓嘅A-GO -GO.呢間A-GO-GO, 係樓梯門口已經有好多女係到跳舞。有時又會拉晒橫額,寫住Welcome USA Navy. 呢間嘢,裏面有真人表演,同埋會請啲客人上台表演。啲女會同啲客跳舞,跟住會除啲客啲衫,條女自己又會除,跟住會同客跳貼身舞,有時又會玩水床,不過就唔係真做,當時都幾好玩,當有客被請上台表演,成場個戲氛就會好高漲,呢間嘢,都帶比過我好幾次荒塘嘅回憶。

就係呢間荒塘A-go -go

係樓梯入口前已經有女係到跳舞.

引用:
原帖由 voking 於 2016-10-29 02:56 AM 發表 查看引用來源

周圍都有,你見到靚女可以問清楚。佢地吾介意。有好多直既都會去搵妖試下乜野滋味。
我最驚既係..問佢.佢明明係..但話自己唔係..之後上當

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2016-10-30 20:40 發表 查看引用來源

講起荒唐事, 樓主唔知記唔記得Marine Bar之前有間上樓嘅A-GO -GO.呢間A-GO-GO, 係樓梯門口已經有好多女係到跳舞。有時又會拉晒橫額,寫住Welcome USA Navy. 呢間嘢,裏面有真人表演,同埋會請ࢋ ...
Marine Bar 樓上,我記憶中係Disco,吾係go go bar。可能我記錯係Simon Bar樓上先係Disco。
Disco我多去disco duck 或 Parladium。當年go go bar 主場係 Baby 3。全部under18。冇上裝,任抽水。但冇見過玩得你話咁爽。

引用:
原帖由 m666m6m 於 2016-10-31 12:21 發表 查看引用來源

我最驚既係..問佢.佢明明係..但話自己唔係..之後上當
一定吾會,佢哋花咗好多錢變性。佢哋好自豪係妖,佢哋覺得佢啲靚過及好過啲女。
最罩忌係你話佢吾靚,吾好。試過有妖畀人話佢醜而自殺。

引用:
原帖由 voking 於 2016-11-2 12:18 AM 發表 查看引用來源

一定吾會,佢哋花咗好多錢變性。佢哋好自豪係妖,佢哋覺得佢啲靚過及好過啲女。
最罩忌係你話佢吾靚,吾好。試過有妖畀人話佢醜而自殺。
正如樓主所講,係泰國,人妖大多數都唔會對自己身份加以隱瞞,有好多人妖仲會以身為人妖為榮,佢地除左叫自己叫做กะเทย(人妖)外,仲會叫自己做สาวประเภทสอง(第二姓別女性)。係泰國,好多時仲會有人妖選美,人妖酒吧。樓主應該記得,係Marine Bar附近,有間人妖酒吧,有幾個人妖,睇落真係同真女人冇咩分別。

當年人妖吧其中一個人妖。

引用:
原帖由 voking 於 2016-11-2 12:14 AM 發表 查看引用來源

Marine Bar 樓上,我記憶中係Disco,吾係go go bar。可能我記錯係Simon Bar樓上先係Disco。
Disco我多去disco duck 或 Parladium。當年go go bar 主場係 Baby 3。全部under18。冇上裝,任抽水。但冇見過玩得你話 ...

Sorry,樓主, 可能我表達得唔好, 果間A-go-go bar 係Marine Bar 行前小小, 一條樓梯直上. 講起去DISCO, 我最中意都係去MARINE. 提起MARINE, 女多唔在講, 而且啲女大多數都玩得好放, 即場抽水已經係指定動作, 而家諗返起, 都覺得好好玩.

當年攝於MARINE DISCO, 啲女真係好放, 著到咁落DISCO, 認真醒神.

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2016-11-3 20:59 發表 查看引用來源

正如樓主所講,係泰國,人妖大多數都唔會對自己身份加以隱瞞,有好多人妖仲會以身為人妖為榮,佢地除左叫自己叫做กะเทย(人妖)外,仲會叫自己做สาวป ...
咁我知你講邊間了。
Marine Bar再過個間係Simon Bar,人妖bar嚟,夜晚仲有show睇。copy Tiffany show啲節目,但服裝,舞台就差好遠。啲女(妖)有啲都幾靚。夜晚食消夜有時冇上裝係街邊任睇。Tiffany 個邊,當時妖最出名係呀黛,曾取下人妖皇后。後來跟咗個鬼佬,肥咗好多之後成日病。
人妖多壽命不長,因身題要長期食女城荷爾蒙,與體内男性荷爾蒙對恆,加上食藥傷5臟。通常吾會長命。及佢哋靚及可以搵錢時間亦不多。不過佢哋曾經過過女性生活,了自己心願,在此也祝福及支持佢哋。

講返Marine Disco,好多女,有啲係搵食既。通常由檯肯去廁所,食波餅食都暈。有啲會主動嬲生意。可以揸下波都冇問題。:smile_o12:

除左Marine Disco, 間中我都會去下Stardice.樓主都應該記得,當時DuckPub,Stardice, 呢啲disco,香港人都比較多,而且果到啲泰妹,大多數都識講廣東話,溝通大多數都冇問題。不過,講到好玩,我始中都中意Marine多啲,因為果到啲玩得比較放,而且,講到地點,Marine  點都比較方便一啲。

當年Stardice 啲女, 可能Stardice 始終香港人比較多, 啲女感覺上始終冇Marine咁豪放.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆