上一頁下一頁
發新話題

泰國舊聞(更新#19,#49,#55,#71,#89)

收藏  |  訂閱
156  25.3k

引用:
原帖由 voking 於 2016-11-15 11:14 PM 發表 查看引用來源
ching,利害,可以每次去長時間。我就吾得,去親都係幾日。由兩晚至一星期不等。
溝女,我溝百貨公司女有兩個,按摩既,一個。我都係滾友一名,喜歡吾同對手一輪,靜落嚟有溝返個有女友feel既。不同玩法。
女 ...
其實當時我一年只可以去二次至三次泰國,幾個月先可以去一次,所以都希望可以玩耐啲。講返係芭提雅溝女,我同樓主一樣,有時都中意轉下形式去玩下。落到夜場,個選擇權係自己到,成班女排晒係到等你揀,淨係呢個過程,都值回票價。溝女又真係另一個感覺,雖然明知都係真真假假,不過,當時真係覺得有些小成功感。同埋有時係下午既時間,無所事事,去同的女傾下計,到佢地食晏既時間,成班女陪你去食飯,打發下時間,都係唔錯既節目。

其中一些我在芭提雅認識的女售貨員, 有啲只係大家去食下飯, 唱下K , 打發下時間嗜.

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2016-11-17 07:39 PM 發表 查看引用來源

其實當時我一年只可以去二次至三次泰國,幾個月先可以去一次,所以都希望可以玩耐啲。講返係芭提雅溝女,我同樓主一樣,有時都中意轉下形式去玩下。落到夜場,個選擇權係自己到,成班女排晒係到等你揀,淨係呢個 ...
師兄,第一張相橙色衫個女仔,睇相唔錯喎。:smile_47:
有無搞過呀....

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2016-11-17 19:39 發表 查看引用來源

其實當時我一年只可以去二次至三次泰國,幾個月先可以去一次,所以都希望可以玩耐啲。講返係芭提雅溝女,我同樓主一樣,有時都中意轉下形式去玩下。落到夜場,個選擇權係自己到,成班女排晒係到等你揀,淨係呢個 ...
當時,泰國啲女窮,係百貨公司宿舍住,每日十一點做到夜晚十點半,人工得少少,又要寄錢返鄉下,冇錢買多餘野。食飯,每餐約十零匹,飲白水,好節約。香港好多ching都去溝女,送下野,帶出去食飯。佢哋好開心。所以見到有例子都想俾香港仔溝下。
我個時溝件百貨公司女,有時叫埋佢兩三個同事一齊收工食海鮮,三百匹隻龍蝦,佢哋未諗過有得食。一餐食咗千幾匹,佢哋未試過。食完,去KTV或去酒吧。有時教下佢哋廣東話,因該年代,台灣剛開放,仲係香港團盛時期。百貨售貨員要識啲廣東話。

去KTV,有時去地下大廳KTV揀女,係大廳又黑,啲女坐晒係一角。好次金魚缸咁樣既樓梯,分幾層。mami用電筒照女畀我睇,好似照田雞咁。有時就係2樓VIP房叫mami帶女上嚟。2-3拾條女排開任揀。比美東莞。

多謝師兄分享。而家雖然已經唔同曬,但係都想去玩下。

引用:
原帖由 kelly33 於 2016-11-18 12:58 PM 發表 查看引用來源

師兄,第一張相橙色衫個女仔,睇相唔錯喎。:smile_47:
有無搞過呀....
如果冇記錯,橙色衫果個應該冇搞過,不過有去食飯同落disco.
引用:
原帖由 voking 於 2016-11-19 05:48 AM 發表 查看引用來源

去KTV,有時去地下大廳KTV揀女,係大廳又黑,啲女坐晒係一角。好次金魚缸咁樣既樓梯,分幾層。mami用電筒照女畀我睇,好似照田雞咁。有時就係2樓VIP房叫mami帶女上嚟。2-3拾條女排開任揀。比美東莞。
講起KTV揀女,反而令我諗起一個趣事。唔知樓主記唔記得,九十年代,有間卡拉OK叫 New Star. 果間卡拉OK,啲女排開二行,企晒係門口,一去到就可以揀。相信樓主都記得,當時芭提雅,大多數娛樂場所,如果係由的士司機帶生客比佢,佢地會回返大約200銖介紹費比個司機。話說有一晚,我就坐二排車去果間卡拉OK. 我上車果陣, 已經同個司機講, 話要去New Star, 點知到左之後, 個司機跟埋我落車, 我梗係知道佢想點啦, 不過我冇理佢, 佢一見到個媽咪, 就同個媽咪講, 話要攞介紹費, 個媽咪同佢講, 話我係熟客, 比唔到佢, 點知佢仲同個媽咪講, 話介紹費可以落埋張單, 最慘係佢又唔知我識聽, 真係好好笑, 到最後佢都係要知難而退.

當年New Star 其中一個囡囡.

New Star呢間冇乜印像。可能我都係大路野玩得較多。ching可以係芭提雅捐窿捐哪。給你一個勁字。

有機會可以一齊去走轉。睇下啲舊物是否還存在同懷勉一下都好。
仲可以同ching一齊説當年。:smile_30:
但搵返當年啲女就吾好,佢哋個個都50歳了。冇勿興趣。

多謝樓主分享,係我吔老一輩的集体回憶,當年泰國,菲律賓的女女係我吔的性啓蒙老師。
你同依家的人講,好多都話免费都唔劑,大家都崇尚美白肌,忘記每處地方都有其地道自然美。

引用:
原帖由 Hk986 於 2016-11-22 04:09 PM 發表 查看引用來源
大家都崇尚美白肌,忘記每處地方都有其地道自然美。
其實泰國都有白皮膚的。泰北地區,清邁,清萊既女仔都會比較白。記得當年曼谷既雪天珊區(Suthisan), 果到有好多來自泰北既女仔,有的甚至係來自緬甸既女仔,佢地都比較白。由於呢的緬甸女仔屬於非法入境,係九十年代中就被泰國當局掃蕩過。當時更加有來自泰北美塞既中國女仔。呢的中國女仔,就係當時國共內戰,由中國逃難到泰國既九十三司團既後代。有部分呢啲女仔,係九十年代尾仲同香港人結埋婚,來左香港定居。

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2016-11-23 15:13 發表 查看引用來源
其實泰國都有白皮膚的。泰北地區,清邁,清萊既女仔都會比較白。記得當年曼谷既雪天珊區(Suthisan), 果到有好多來自泰北既女仔,有的甚至係來自緬甸既女仔,佢地都比較白。由於呢的緬甸女仔屬於非法入境,係九十年代 ...
ching講得啱。泰北,氣温較低,清邁冬天得十幾度。泰南,成年都廿幾至四十度,陽光又勁。啲人係黑好多。
係芭提雅,啲黑妹通常被啲鬼佬捉晒,剩返啲白雪雪既雞仔係度。我較喜歡白色既。有時見到啲黑乳頭閣佢吾乾淨。
啲泰妹都知道,鬼鍾意黑,香港人鍾意白。佢地見到係人係鬼,就知道個客要吾要佢。

引用:
原帖由 Hk986 於 2016-11-22 16:09 發表 查看引用來源
多謝樓主分享,係我吔老一輩的集体回憶,當年泰國,菲律賓的女女係我吔的性啓蒙老師。
你同依家的人講,好多都話免费都唔劑,大家都崇尚美白肌,忘記每處地方都有其地道自然美。
而家審美眼光當然係白富美。當年賓妹,泰妹好多黑珍珠。世界小姐都出過一個美國黑妹。
黑妹我都有搵過多次,但始終我都係喜歡白既。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆