上一頁下一頁
發新話題

泰國舊聞(更新#19,#49,#55,#71,#89)

收藏  |  訂閱
156  25.3k

引用:
原帖由 voking 於 2016-11-24 09:44 PM 發表 查看引用來源

ching講得啱。泰北,氣温較低,清邁冬天得十幾度。泰南,成年都廿幾至四十度,陽光又勁。啲人係黑好多。
係芭提雅,啲黑妹通常被啲鬼佬捉晒,剩返啲白雪雪既雞仔係度。我較喜 ...
講開鬼佬, 佢地既口味真係好特別, 大多數鬼佬係芭提雅, 都會揀埋的黑皮膚既女,同埋啲肥婆,甚至比較年幾大既女人一樣有市場。可能大家審美眼光唔同,玩法亦都有分別。不過咁都好,各有所好,咁咪唔會爭女囉,大家就可以玩得開心。

通常鬼佬都係比較中意黑皮膚既女仔.

support師兄好文

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2016-11-26 08:36 發表 查看引用來源
講開鬼佬, 佢地既口味真係好特別, 大多數鬼佬係芭提雅, 都會揀埋的黑皮膚既女,同埋啲肥婆,甚至比較年幾大既女人一樣有市場。可能大家審美眼光唔同,玩法亦都有分別。不過咁都好,各有所好,咁咪唔會爭女囉, ...
我舊年去,鬼佬少晒,中東佬多咗。雞一樣大把。十年人事幾番身。桃花依舊,但...

自己也年事高了,都希望可以重拾舊日歡樂,再荒唐多一兩次。
而家,要同老虎再請假先可以去。有啲難度。

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2016-11-26 08:36 發表 查看引用來源
講開鬼佬, 佢地既口味真係好特別, 大多數鬼佬係芭提雅, 都會揀埋的黑皮膚既女,同埋啲肥婆,甚至比較年幾大既女人一樣有市場。可能大家審美眼光唔同,玩法亦都有分別。不過咁都好,各有所好,咁咪唔會爭女囉, ...
啲鬼,當年係喜歡啲king kong。又醜,又大隻,又黑,貌似猩猩最多人要。可能係在外國,啲女人高痩美白,通街都有,多既關係,佢哋要啲不一樣既女試下,所以該些女便有市塲。如鬼佬帶靚既,多數係人妖,佢哋好多係gay。所以同我要既女冇沖突。

引用:
原帖由 king9232002 於 2016-11-26 21:22 發表 查看引用來源
support師兄好文
smallcannon2002 ching啲文比我更豐富呀。

引用:
原帖由 voking 於 2016-11-30 10:03 PM 發表 查看引用來源

如鬼佬帶靚既,多數係人妖,佢哋好多係gay。所以同我要既女冇沖突
講起鬼佬,芭提雅真係好多鬼佬係同性戀既。呢的鬼佬,係芭提雅亦都有地方提供比佢地去玩。樓主應該記得,九十年代,係芭提雅第六街(ซอย6 ซอยไปรษณีย์)有好多鴨店,最出名既係Boy Boy Boy呢一間。當時芭提雅,好多時都會見的鬼佬拖住的鴨仔去行街,食飯,有的鬼婆亦都會去搵鴨仔,甚至有的係二夫婦出來玩都有。呢啲鴨吧,當年都係以A-Go-Go形式去運作,只不過係男人跳A-Go-Go.  正如樓主所講,除左搵鴨仔,鬼佬亦好中意搵人妖,而且的鬼佬同人妖結婚,亦都時有所聞。講真,芭提雅,真係一個好特別既地方,係果到,冇話啱定係錯,最緊要既,係大家玩得開心,留下難忘既回憶。唔知樓主記唔記得,當年芭提雅有件T恤,周街都有得買,件衫上面寫住:Good guys  go  to heaven, bad  guys  go to Pattaya.... 我當時都買左一件。。。。。。

當時位於芭提雅第六街既鴨店, 即係男人A-Go-Go

係芭提雅, 好多時都會見到鬼佬同鴨仔一齊.

芭提雅其中一間人妖吧, 去玩既, 大多數係鬼佬.

玩到咁簡直係天堂,ching 你地出多D post 同相,大力支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆