上一頁下一頁
發新話題

泰國舊聞(更新#19,#49,#55,#71,#89)

收藏  |  訂閱
156  25.3k

引用:
原帖由 voking 於 2016-8-16 09:21 PM 發表 查看引用來源
多謝各路英雄版面支持及PM小弟。既然大家開心想聽下小弟從前泰國經歷。小弟就就同大家分享一下廿幾年前Pattaya情形啦。

我第一次到Pattaya係1980年,當時同女友一齊去,已經喜歡佢既環境。當時色情行業係主要收入 ...
Voking兄
真喺精彩
我數過你篇文章,可能有兩仟字
版主都出post加許,真喺唔簡單
如果睇完只做cdrom,真喺過意唔去
建議長期置頂

有興趣繼續收睇:smile_o12:

大約喺92年左右,公司調咗個同事去泰國做嘢
佢每次打長途電話返香港,都問我有冇興趣過去玩,當時自己又唔喺揾得多,又要比錢屋企,所以始終都冇去過,諗起依家都有d後悔

支持好文

引用:
原帖由 一等閑人 於 2016-8-16 23:17 發表 查看引用來源
正就真係好正啦:smile_o12: !
可惜差少少相點綴一下
但依然係近期夜遊三版中少見嘅精文。

火車兄榮休了,還有voking兄吧!
多謝靚女版主支持。小弟見開咗個亞洲夜遊,係度借個地方寫下從前逸事,懷勉過去荒唐。如有違規或文不對題,請手下留情。:smile_o05:

引用:
原帖由 羊泰 於 2016-8-17 11:22 發表 查看引用來源

Voking兄
真喺精彩
我數過你篇文章,可能有兩仟字
版主都出post加許,真喺唔簡單
如果睇完只做cdrom,真喺過意唔去
建議長期置頂
大家一番心意支持,小弟無言感激,會繼續寫寫舊事同大家分享。啱啱諗起件事。因我識人係嗰邊同價錢跟外人係天共地。我不便再説出底價,免會有影響當地人生意及行情。雖年隔多年,但總會有影響。

希望大家明白,在此先抱歉。

估唔到voking兄除咗留腳毛在大陸外, 泰國都有留過喎; 我最近都考慮緊轉去泰國玩, 大陸越來越唔好玩喇

引用:
原帖由 任_我_行 於 2016-8-17 17:49 發表 查看引用來源
估唔到voking兄除咗留腳毛在大陸外, 泰國都有留過喎; 我最近都考慮緊轉去泰國玩, 大陸越來越唔好玩喇
我返大陸叫雞係95年既事。之前去都係去香密湖玩小型賽車。吾知邊度叫雞。到95年,交咗啲好朋友帶我去沙咀,崗廈KTV(1-3-5)同食街玩先開始返大陸。

再繼續献醜。

有次,同A君去芭提雅,夜晚食完飯,因佢想搵下有冇新雞竇,截咗架兩排車(在芭提雅主要交通公具),見冇客,佢就問司機邊度有雞叫,但説明要local既及話佢知芭提雅啲雞仔屋已熟晒。個司機話包車100匹,因該地方較遠,同乜雞都有。100匹算多錢,因當時坐一程約2匹-5匹/人。爲探險,冇計啦,豪俾佢。坐咗約20分鐘,到咗一個露天茶座,冇乜燈。司機帶我哋入去,mama-san出嚟招呼,只有兩台客,都係泰國人,既來之,則安之。叫mama-san帶女,mama即叫七八個女嚟,雖然暗,但啲女冇個得。但A就睇中一個似樣啲既坐低,我就求其一個,因一定吾會帶走。司機就坐埋一邊等我哋。飲咗兩枝啤酒,A君見我冇乜癮,識做,叫埋單,mama-san話女收1000匹,要即俾,後講價到700匹帶走。同A君一齊返Mike Hotel途中,司機話佢有雞仔屋可以帶我去,因包車,免費送我去,揀到雞仔後再送返酒店。A君話睇下冇妨。司機再帶去另一間雞仔屋我哋未去過既。入到去,有約40隻雞仔係度。呢間一定冇旅行社幫襯,否則到晚上10點,應該淨返幾隻先啱。但啲女冇乜正貨,一場嚟到,叫返隻啦。問價,開1500匹,我同個老版講,某幾間雞仔屋,我成日去都係500匹,有冇搞錯。跟住,老版同司機講咗幾句,我就明係司機抽佣。但價錢都係差太遠,老版後來減到一千,我話吾制,再減到700匹。算啦,求其揀個一齊走,跟手一齊返酒店,各自返房。我個件吾係索,所以執濟可以走,我可以再去飲酒。之後過去A君房,睇佢搞掂未,如搞掂,睇佢去吾去飲野。點知原來A君賴野,出事了。

A君開門俾我入去,個樣殺死人咁。個女仔坐係度,頭嗒嗒,吾敢出聲。後見A君趕佢走。條女鬆口氣,以9秒9跑出去,之後吾見人。我問A君乜事。佢話老貓燒鬚,行走泰國十幾年,第一次瀨野。爲咗同佢減壓同開解佢,同佢去酒吧飲野再問佢乜事。

係bar 坐低叫杯啤酒後,佢話同條女入房後,各自冲涼,出嚟條女未除毛巾馬上同佢含,因條女吾係玩69,所以A君瞓係度享受,條女一直含冇放口,A君諗住含得爽就先吹爆再執濟。吹爆後,A君就去洗洗條JJ,出嚟再帶袋上馬,除咗條毛巾,發現條女飛機場,都吾緊要,睇吓下面。xyz(所有粗口不能形容)。我以爲條女有嚴重性病?吾係,原來係帶槍的女人。我聽到之後,笑咗十分鐘。

芭提雅係多人妖,所以大家搵時要小心。可以問明係咪ladyboy?佢哋吾介意既。因好多鬼都係gay。同好多直既都想試下搞PP既感覺,有啲人妖比女人更嬌悄,做埋手術,仲靚過啲女,同佢哋本身係男人,會知男人要乜。有時,試下冇妨。但吾好瀨野就得喇。

返到房先知係妖,可吾可以淨比車費叫佢走

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆