上一頁下一頁
發新話題

泰國舊聞(更新#19,#49,#55,#71,#89)

收藏  |  訂閱
156  25.3k

精彩!!!

引用:
原帖由 voking 於 2016-8-17 08:48 PM 發表 查看引用來源
再繼續献醜。

有次,同A君去芭提雅,夜晚食完飯,因佢想搵下有冇新雞竇,截咗架兩排車(在芭提雅主要交通公具),見冇客,佢就問司機邊度有雞叫,但説明要local既及話佢知芭提雅啲雞仔屋已熟晒。 ...
重點糸人妖可以靚過身材正過真女人,
Gay唔Gay都被吸引,鬼佬日韓仔最鍾意。
未做下面玩PP,做咗個d不得了,雖然系假,但比真女人更窄。

而家北上玩到悶悶地,好想去泰國或越南玩,就係搵唔到識途老馬帶隊。

引用:
原帖由 voking 於 2016-8-17 08:48 PM 發表 查看引用來源
再繼續献醜。

有次,同A君去芭提雅,夜晚食完飯,因佢想搵下有冇新雞竇,截咗架兩排車(在芭提雅主要交通公具),見冇客,佢就問司機邊度有雞叫,但説明要local既及話佢知芭提雅啲雞仔屋已熟晒。 ...
多謝師兄精彩详细報告

吾該繼續更新

引用:
再繼續献醜。

所以我去親芭提雅,都甚少去探險,去返最穩陣嘅agogo , soi 3嘅 body massage ,啲女健康有保証啲!不過依家agogo真係好貴,st+bar fine 要2500-3000,Lt 5000-6000, 真係唔抵屌!大陸又嚴打!所以我轉戰澳門四年!

精彩。好睇

引用:
原帖由 ho94132002 於 2016-8-18 19:18 發表 查看引用來源

所以我去親芭提雅,都甚少去探險,去返最穩陣嘅agogo , soi 3嘅 body massage ,啲女健康有保証啲!不過依家agogo真係好貴,st+bar fine 要2500-3000,Lt 5000-6000, 真係唔抵屌!大陸又嚴打!所以我轉戰澳門四年!
soi3個邊有成3/4間body massage。仲有合你口味既女仔。

Agogo 價st都差不多係咁,我見過有啲要成3500匹。另外有俄羅斯既,叫價成6-7千匹ST。我對鬼妹冇興趣,2000匹都吾會要。我只鐘情亞洲妹,尤其係日本妹。

引用:
原帖由 dchome 於 2016-8-18 15:04 發表 查看引用來源

多謝師兄精彩详细報告

吾該繼續更新
呢兩日較忙,下一集講溝女。

Try Chiangmai, it is peace and quiet and cheaper than Bangkok.      1400b to 1700b for 90 minutes of xxx soapy massage.

For first timers, the xxx places in Thailand are easy to find, but not Vietnam.  For Bangkok, the small massage shops around  phrom phong BTS station, has much repeat customers and fair prices.  Average 2500b complete price for 90 minutes of xxx service.  The small rooms are clean enough to meet Japanese standards.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆