上一頁下一頁
發新話題

泰國舊聞(更新#19,#49,#55,#71,#89)

收藏  |  訂閱
156  25.3k

引用:
原帖由 voking 於 2016-8-17 08:48 PM 發表 查看引用來源
再繼續献醜。

有次,同A君去芭提雅,夜晚食完飯,因佢想搵下有冇新雞竇,截咗架兩排車(在芭提雅主要交通公具),見冇客,佢就問司機邊度有雞叫,但説明要local既及話佢知芭提雅啲雞仔屋已熟晒。 ...
Some of the ladyboys are actually taller and more muscular than me,  I am afraid my virgin asshole might get rape.

引用:
原帖由 voking 於 2016-8-17 05:48 PM 發表 查看引用來源

大家一番心意支持,小弟無言感激,會繼續寫寫舊事同大家分享。啱啱諗起件事。因我識人係嗰邊同價錢跟外人係天共地。我不便再説出底價,免會有影響當地人生意及行情。雖年隔多年,但總會 ...
A papasan in Chiangmai actually asked me in English,  are you going to learn Thai so you can pay Thai price ?

[quote]原帖由 任_我_行 於 2016-8-17 05:49 PM 發表 查看引用來源
估唔到voking兄除咗留腳毛在大陸外, 泰國都有留過喎; 我最近都考慮緊轉去泰國玩, 大陸越來越唔好玩喇 [/quote

You might find Thailand cheaper then China.  In Shenzhen, a 60 minutes airplane meal in a small windowless room by a 28 year old topless lady cost  280rmb / 1450b.  In Chiangmai, 1450b get you an 80 minutes airplane meal by a fully naked 20 year old in a clean sunny room.   I do not speak Thai, otherwise, it gets even cheaper.

引用:
原帖由 愛人結婚了 於 2016-8-18 01:49 PM 發表 查看引用來源
而家北上玩到悶悶地,好想去泰國或越南玩,就係搵唔到識途老馬帶隊。
泰國 very open, don't need 識途老馬帶隊.         In 越南 HCM city, I need 識途老馬帶隊。

以我所見,依家越女質數可與泰女睇齊,越午好貪靚,佢地賺到錢會肯比錢去整眼整鼻,整到靚就再賺到更多錢!兩年前喺馬交食咗件平平無奇嘅越女,今時今日佢已經喺場內最索嘅紅牌……

師兄重有無?

好精彩,近排辭左工休息緊都想去下旅行,不過無伴一起去,我都想去thailand玩下,大陸依家就算玩都要擔驚受怕又貴哂都好耐無去了。

V 兄重遊泰國

現在芭堤雅重有無雞仔屋?
V兄帶隊我地一齊去

引用:
原帖由 ho94132002 於 2016-8-19 01:13 PM 發表 查看引用來源
以我所見,依家越女質數可與泰女睇齊,越午好貪靚,佢地賺到錢會肯比錢去整眼整鼻,整到靚就再賺到更多錢!兩年前喺馬交食咗件平平無奇嘅越女,今時今日佢已經喺場內最索嘅紅牌……
越女出唒名又瘦又大波

引用:
原帖由 7boy04 於 2016-8-20 10:14 AM 發表 查看引用來源
好精彩,近排辭左工休息緊都想去下旅行,不過無伴一起去,我都想去thailand玩下,大陸依家就算玩都要擔驚受怕又貴哂都好耐無去了。
支持thai lady

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆