上一頁下一頁
發新話題

泰國舊聞(更新#19,#49,#55,#71,#89)

收藏  |  訂閱
156  25.3k

引用:
原帖由 mmt2 於 2016-8-25 12:38 發表 查看引用來源
原來師兄鐘意玩幼齒,12-13歲未發育,15-16歲岩岩發育就好玩
我嗰時都係廿幾歳,玩親吾會過20歳既。通上都係15-6左右,12-3既好少。

引用:
原帖由 voking 於 2016-8-26 10:55 PM 發表 查看引用來源

而家冇雞仔屋啦。
sorry,我喜單人或一兩個朋友同行。

我從前做過芭提雅導遊(冇牌)。有機會會分享一下。
而家冇乜興趣帶囉,自覺上咗年紀,精力吾夠。帶團,需要人面及地形熟,應變快,經驗夠。否則累 ...
當然啦,長駐工作,經常定期出差順便大把機會玩就唔同,不停有唔同當地員工客戶供應商伙伴帶到你熟到透。

我應該係樓主後期d時間先去芭堤亞玩,同個老死一齊去,最癫係一個月去左三星期,的士高個d古惑仔都問我哋係咪係香港著草過黎,點解日日都見到你地係到鈎女。諗反起都好耐冇去,以前d女純樸d!同樓主一樣,到e十幾年就北上玩,玩到e十無得玩。最近去左越南,我覺得現在越南女勝過泰國女。不過各Ching去越南真係最好有當地人帶,吾係實一頸血。(泰國因為有好多資料容易揾到,越南好少揾到)或者我自己揾吾到。

引用:
原帖由 j-e2603 於 2016-8-29 18:57 發表 查看引用來源
我應該係樓主後期d時間先去芭堤亞玩,同個老死一齊去,最癫係一個月去左三星期,的士高個d古惑仔都問我哋係咪係香港著草過黎,點解日日都見到你地係到鈎女。諗反起都好耐冇去,以前d女純樸d!同樓主一樣,到e十 ...
越南我都想去行下。不過人生路不熟。未敢一個人去啫。
泰國話晒都去過咁多次。調轉行都冇問題。要搵次機會行下越南先。

今期講下買屋同溝骨妹嘅事。

因常去芭提雅,後來見Jomtinen入口起一棟condominium。該位置一行落嚟就係沙灘,啲檔口我又熟。當時賣一百萬匹(三十萬港紙)高層,對海。成千呎。心動就買返間。係泰國,非泰國人係不能買屋,因連地買,所以外國人只可以買apartment。我在當時有做freelance 帶團,專帶台灣散客,冇行程,純叫雞吃喝團。多係4-5個,晚晚浦,早餐午餐一齊食個啲。所以正常團吾啱佢地。有機會再講點解會做freelance 同一些逸事。

因帶團,帶去按摸係必然既。賺錢之餘,導遊係免費既。我多數帶去Paxxxxxm個間,係人妖騷格離。去得多,啲JS都熟,佢地啲人工低到嚇死你。所以我都會俾小費佢地,所以受JS歡迎。因爲人工少,有時佢哋都會有意冇意暗示可以搞野開大(只有少部份),但要係外面搞,不能係公司搞,但抽水就冇問題。開大費用都係幾百匹啫。所以係嗰度食吾少JS,當然俾錢啦。除非係溝,否則我吾會食佢免費餐,一來錢少,二來免手尾。最緊要口密,食咗吾好周圍講,否則,好難再有JS俾你食。驚你唱佢。

係按摸院見一清秀JS,想卜佢,搵佢按幾次,想抽水吾俾抽,知道吾買。所以對佢有好感,就約下佢放餐時間請佢食飯,傾下計。可能佢收到風,我花心,起初有啲擴距。但後來見我一直搵佢,係香港嚟又帶禮物俾佢,係芭提雅又帶佢食好野,我小費又俾吾少(其實當時俾100匹佢哋當好多)。邊個女仔可以擋得住啲金錢引誘吖。等佢放假個日,同佢去玩,再帶佢返我間condominium,話佢知,我打算移民泰國。等佢覺我有意鐘情於佢,同會係泰國長住。當晚就順理成章搞掂佢。但為咗一惈樹,要放棄個花園。變咗 Pxxxxxm啲JS以後吾掂得。好彩芭提雅我識既按摸院吾只一間。其他仲有雞仔屋。所以少咗個花園,仲有個森林。如是者玩咗幾個月。突然,佢要返鄉下,我當然想分手啦,我俾咗啲錢佢,開心和平分開。

有間屋,好方便,想點就點。請個打掃,一星期嚟一次都係幾百匹。所以冇帶團我都會去芭提雅休息下,扑下女,最主要係去聯絡啲店主,因要收回佣。有時夜晚我會去雞仔屋搵屋主傾下計,攞啲大麻食下。啲大麻又係平到可以放係煙灰缸都燒,吾使捲嚟吸。飲下,吸下,有時有啲雞仔冇人要,屋主都會大減價,我就捉幾隻返間屋度玩多P。啲雞仔好鐘意跟我,因宿舍冇冷氣同去到我度,雪櫃一定有野食。有時我會買啲宵夜返上去,飲飽食醉先扑野。

你哋既回覆係我發帖動力。見近期少人睇,請得閒留個言。謝謝。

越南妹真係好正, 可惜冇門路去玩;
KING兄玩法有啲似90年代尾, 我係大陸嘅玩法, 都係自己有地方, 可惜嗰時小弟剛打工冇耐, 只有能力租屋, 如果唔係今日發左逹啦

支持樓主!真系好精彩

引用:
原帖由 任_我_行 於 2016-9-7 03:04 發表 查看引用來源
越南妹真係好正, 可惜冇門路去玩;
KING兄玩法有啲似90年代尾, 我係大陸嘅玩法, 都係自己有地方, 可惜嗰時小弟剛打工冇耐, 只有能力租屋, 如果唔係今日發左逹啦
哇,做咗king。多謝先。:smile_35:

我係泰國蒲係1992年前既事,93-95北上探下路。95年開始正式北上,深圳長駐崗廈,間吾中上東莞,番禺行下。

引用:
原帖由 mchide 於 2016-9-8 18:31 發表 查看引用來源
支持樓主!真系好精彩
多謝,下次小心被版主以灌水刪帖。

太耐冇上來,唔記得規則!希望樓主多D分亨!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆