上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃 (Update P.7,11,19, 26, 45, 50, 58, 63, 66)

收藏  |  訂閱
992  451.9k

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-9-2 03:44 PM 發表 查看引用來源

嘩!大師兄嘅魅力竟然引埋b姐出嚟,點解唔見咗b姐之前嘅頭像呢?
B豬係我喺引版神交多年既女神

引用:
原帖由 bcm 於 2016-9-2 03:47 PM 發表 查看引用來源
大師兄喎,我點敢唔出黎呀,佢係我地所有女奴嘅偶像黎≧ω≦
我之前邊張頭像????
又唔好咁講,呢度都有好多出色既男主人同性愛高手,我都要一路做一路學。

值得回味

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

同K有過第一次後,大家都唔客氣,講多左好多sex,會講自己想玩啲乜咁,佢同我講佢有好多制服,不過佢男朋友唔識玩,只係當一件情趣衫,引到佢扯旗就除衫扑好冇癮。佢同我講,扑野點玩就我話晒事,不過佢著咩制服,佢想有返話事權,因為佢會有扮演嗰個職業既mood。

話說有一日又上佢屋企,佢叫我坐喺度等佢,我都估佢係要換制服,會係邊套呢?我都好期待。一出黎,完來係學生服,條裙都係好短,白恤衫有隻小蝴蝶,用髮夾夾起啲頭髮好有學生妹feel,仲有黑色長襪,同最緊要既黑色膠框眼鏡。

一出黎佢怕怕羞羞咁望住我,叫我一聲老師...原來佢要玩角色扮演。

我:呢位同學你過黎
K:知道,老師
我:我話過你幾多次,你條裙咁短,校規係唔客許,你唔好以為你成績好就唔駛守校規。
K:對唔住呀老師。
我:等我影低你,貼喺學校壁報版比人睇下(我用相機影低佢學生妹look)
K:唔好呀老師,會好羞怪架,唔好呀老師,我求下你丫
我:你知道羞啦咩?仲有,你條裙已經短,仲要唔打底,又要戴黑色bra走晒光,嘩!你睇你,仲要學人著t back(我隻手開始摸佢pat pat同揸佢對波)
K開始縮,睇黎佢好投入咁做一個被罰既學生妹。
我:等我睇下你書包有冇遺禁品。你睇你丫,人人都用書包你就用手袋,做援交呀?呢2個咩黎架?避孕套?你真係做援交呀?仲有,嘩,震旦都有?見你成績咁好乖乖咁,原來係隻小淫娃
K: 唔係呀,唔係我架,真係唔係我架。
我:用粒震旦震比老師睇,等我拍抵佢,如果你再犯校規我就喺早會播出黎比人睇下你有幾淫。

K一路用粒震旦震自己,一路求我放過佢,一開頭佢就震陰唇,比我喝一喝佢先震豆豆,一震豆豆佢就忍唔住,太刺激,求老師我插佢。我當然冇咁順攤啦。

我:插你丫ma,好,等我用手指插下你先。
K:唔好呀老師,我唔係要手指呀
我:唔要手指要咩呀?(我隻手起勢咁R)
K: 求下你唔好呀老師,我就黎高潮啦,求下你插我啦。
我,老師咪用手指插緊你lor。高潮唔好咩?
K:用啫,我想老師用啫插我,我求下你,我頂唔順要高潮啦。
我:老師條啫唔識插,剩係識屌,仲會只屌淫雞。
K:老師,我係淫雞,我係臭雞,我求下你快啲屌我個臭閪啦,我求下你。

我拎返隻手出黎,扯住K頭髮鬧佢,你對住老師講粗口?K個樣已經想喊咁。

我:我認得你,你老母黎投訴我話我扣你分,搞到我比校長鬧(我推佢落床,用力打左K一下pat pat)
K:唔關我事架
我:屌,唔關你事,你老母條數我就入落你條臭雞度。(再打多佢幾)
K:我唔敢啦,我真係唔敢啦
我唔理打左起碼20幾下,打到紅晒。
K:好痛呀老師,唔好再打啦。
我:咁仲要唔要比老師屌呀?
K:要呀,我好想呀,求下老師快啲屌我啦(K捉住我條啫拉我去插佢)
我:冇套wor。
K:屌左先啦,我要高潮啦

我插左入去唔夠一分鐘K就高潮左。之後就用返套再插。

我:你代你老母還債啦死臭雞(一路屌一路打佢pat pat)
K:我~我係臭雞,屌死我。
我:快啲望住個鏡頭,拍低你個賤樣。(一手扯佢頭髮對住鏡頭。
越講淫野越粗爆K就越high。
K:老師我唔得啦我又黎啦......

K兩次高潮之後無耐我都射左,初頭都冇諗過咁快會又打又鬧,不過玩玩下K好似幾受呢種玩法,而我都好投入咁去做老師。之後我同K一齊睇返拍左既片,佢話覺得自己好淫,不過好正,相信佢好滿意呢次既角式扮演。而我都慢慢開啟左K黑暗既一面。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-9-2 04:43 PM 發表 查看引用來源

唔好再講啦,我幻想J你J左好多年,你仲要加埋金長髮超短摟屌裙,我真係J到乾塘架啦。
B豬係我既首席女神

咁 扮演過程上,其實有無真係開機拍攝,
定只係拎住個電話扮拍片玩下

引用:
原帖由 Johnnywong2016 於 2016-9-3 12:57 AM 發表 查看引用來源
有冇OL版本,好期待啊
佢本身就係OL, 又會叫我做老闆, 所以經常都係OL版本

引用:
原帖由 dada__pig 於 2016-9-3 01:28 AM 發表 查看引用來源

B豬係我既首席女神
咁次席呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆