上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃 (Update P.7,11,19, 26, 45, 50, 58, 63, 66)

收藏  |  訂閱
992  451.9k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 Sing668 於 2016-8-31 02:39 AM 發表 查看引用來源
正啊…師兄…你真性福
性福真係一時時,呢排冇乜。

引用:
原帖由 constitute 於 2016-8-31 09:03 AM 發表 查看引用來源
幾好,好大膽下既做法,我就緊張份工多尐。
我都緊張份工架,所以都會小心,約食飯都成班人食,返工放工唔會太刻意約埋。所以冇人知,最好笑係班齋仔既chat group入面個個都講想點J嗰條淫娃,講啲野勁賤,我就比返條淫娃睇下佢點比人FF

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 01:23 AM 發表 查看引用來源
都已經係好幾年前既事了,有一日如常上班,突然見到有位高級同事帶住一位好陌生既女仔四圍行同講解。第一眼望到個女仔,衣著係超短裙,跟本係啱啱遮到個pat, 人稱屢屌裙嗰種長度。上身就露出膊頭, ...
師兄出post,一定要入來支持下,devil兄果然有色膽,最佩服你第一次屌佢已叫佢淫娃,好嘢!支持。。。

這個淫娃好摟屌,我都想屌佢

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 10:01 AM 發表 查看引用來源

我都緊張份工架,所以都會小心,約食飯都成班人食,返工放工唔會太刻意約埋。所以冇人知,最好笑係班齋仔既chat group入面個個都講想點J嗰條淫娃,講啲野勁賤,我就比返條淫娃睇下佢點比人FF
玩地下情都幾開心下,最開心就係其他人係到講點想食條女,但其實自己一早已食了唔知幾多次,果種得戚自滿感覺好正囉!

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-8-31 10:10 AM 發表 查看引用來源

師兄出post,一定要入來支持下,devil兄果然有色膽,最佩服你第一次屌佢已叫佢淫娃,好嘢!支持。。。
多謝支持先啦,其實夠膽叫佢淫娃呢,都係因為佢既表現。其實有時女仔都好慘,唔敢將自己淫嗰面show出黎,就連扑野都要扮乖女。我就係睇中佢扮晒乖扮晒純先試下挑起佢黑暗既一面。

引用:
原帖由 pc6983 於 2016-8-31 10:13 AM 發表 查看引用來源
這個淫娃好摟屌,我都想屌佢
我都想再搵到條咁正既淫娃

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-8-31 10:18 AM 發表 查看引用來源

玩地下情都幾開心下,最開心就係其他人係到講點想食條女,但其實自己一早已食了唔知幾多次,果種得戚自滿感覺好正囉!
係呀,最仆街係我會叫條淫娃有意無意咁引班仔。自己又喺chat group講到比佢引到爆,班友仔又唔執輸講埋一份,真係好滿足。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆