上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃 (Update P.7,11,19, 26, 45, 50, 58, 63, 66)

收藏  |  訂閱
992  451.9k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 10:29 AM 發表 查看引用來源

多謝支持先啦,其實夠膽叫佢淫娃呢,都係因為佢既表現。其實有時女仔都好慘,唔敢將自己淫嗰面show出黎,就連扑野都要扮乖女。我就係睇中佢扮晒乖扮晒純先試下挑起佢黑暗既一面。
其實呢個都係一個好複雜的議題,莫講女人啦!其實我哋男人都係,好多情侶在一起時,攪嘢都係平淡地進行,大家也未必有膽量跟身邊人訴說自己對性的渴求,反之去外另尋性伴侶,就咩都敢講,什麼也有膽量去要求,所以導致偷情絕對比起跟正印的性愛更為快樂。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 10:31 AM 發表 查看引用來源

係呀,最仆街係我會叫條淫娃有意無意咁引班仔。自己又喺chat group講到比佢引到爆,班友仔又唔執輸講埋一份,真係好滿足。
其實你同條女兩個都開心,因為你哋有chat group,條女見到咁多人係到討論自己,相信佢自己心中都會飄飄然。。。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 10:30 AM 發表 查看引用來源

我都想再搵到條咁正既淫娃
你當年應該努力去keep住,淫娃嘅嘢可遇不可求,你現在無了和她contact的渠道?

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-8-31 10:36 AM 發表 查看引用來源

其實呢個都係一個好複雜的議題,莫講女人啦!其實我哋男人都係,好多情侶在一起時,攪嘢都係平淡地進行,大家也未必有膽量跟身邊人訴說自己對性的渴求,反之去外另尋性伴侶,就咩都敢講,什麼也有膽 ...
呢樣都係,其實我都有同自己女友反映過我想要啲另類既性,不過佢唔鐘意,仲有啲反感,當然,我同自己女友既性都好快樂好滿足,不過好似我既黑暗一面發洩唔到咁。我諗條淫娃都係

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-8-31 10:38 AM 發表 查看引用來源

其實你同條女兩個都開心,因為你哋有chat group,條女見到咁多人係到討論自己,相信佢自己心中都會飄飄然。。。
都會,尤其佢比我誘發左佢淫娃嗰一面,佢越比人FF, 佢越想引佢地,遲啲有機會出文講。

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-8-31 10:41 AM 發表 查看引用來源

你當年應該努力去keep住,淫娃嘅嘢可遇不可求,你現在無了和她contact的渠道?
冇既,有啲野唔係話努力keep就keep到,始終我地呢啲唔係正常關係,總有完既一日,我地當然仲有聯絡方法,不過就唔想打擾對方而家既生活。

我同佢同班仔都仲有個chat group,久唔久都會9 up下
不過大家都唔再同一公司,佢都冇再引人J佢

you are a lucky man

引用:
原帖由 es680 於 2016-8-31 10:55 AM 發表 查看引用來源
you are a lucky man
多謝支持呀,我會努力出文架啦

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 10:47 AM 發表 查看引用來源

呢樣都係,其實我都有同自己女友反映過我想要啲另類既性,不過佢唔鐘意,仲有啲反感,當然,我同自己女友既性都好快樂好滿足,不過好似我既黑暗一面發洩唔到咁。我諗條淫娃都係
係啊!暗黑一面的性愛要求,確是很難啟齒跟身邊人一一道來。。。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 10:49 AM 發表 查看引用來源

都會,尤其佢比我誘發左佢淫娃嗰一面,佢越比人FF, 佢越想引佢地,遲啲有機會出文講。
努力啲寫,我哋大大力支持啊!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆