上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃 (Update P.7,11,19, 26, 45, 50, 58, 63, 66)

收藏  |  訂閱
992  451.9k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 10:51 AM 發表 查看引用來源

冇既,有啲野唔係話努力keep就keep到,始終我地呢啲唔係正常關係,總有完既一日,我地當然仲有聯絡方法,不過就唔想打擾對方而家既生活。

我同佢同班仔都仲有個chat group,久唔久都會9 up下
不 ...
對,有品嘅男人,在對方想退出嘅時候,就要欣然放手啊!

Yeah , Good Show :smile_47:

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-8-31 11:09 AM 發表 查看引用來源

係啊!暗黑一面的性愛要求,確是很難啟齒跟身邊人一一道來。。。
所以我成日同K講我係開啟佢黑暗之門既鎖鑰。

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-8-31 11:27 AM 發表 查看引用來源

對,有品嘅男人,在對方想退出嘅時候,就要欣然放手啊!
玩還玩,最唔想影響到對方正常生活

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 01:23 AM 發表 查看引用來源
都已經係好幾年前既事了,有一日如常上班,突然見到有位高級同事帶住一位好陌生既女仔四圍行同講解。第一眼望到個女仔,衣著係超短裙,跟本係啱啱遮到個pat, 人稱屢屌裙嗰種長度。上身就露出膊頭, ...
師兄都好好彩,, 咁依家仲有無同條女聯誼下

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 samwong0011 於 2016-8-31 12:05 PM 發表 查看引用來源

師兄都好好彩,, 咁依家仲有無同條女聯誼下
算幾好彩,而家冇啦,件事係3年前K之後都有過一隻女奴,之前出過post講過,不過爛尾。

引用:
原帖由 vincentsui 於 2016-8-31 12:24 PM 發表 查看引用來源
繼續支持
多謝,不過而家打技持好似會比版主ban post

真係可遇不可求……

同公司 真係方便……樓主真係幸福
不過男人多都係一樣
自己食到但原來同時間有好多人地想食都食唔到
係有種優越感:smile_47:

引用:
原帖由 tracytang689 於 2016-8-31 03:12 PM 發表 查看引用來源
同公司 真係方便……樓主真係幸福
不過男人多都係一樣
自己食到但原來同時間有好多人地想食都食唔到
係有種優越感:smile_47:
都係架,同公司嗰種偷偷摸摸真係好正

最正係我同佢住得好近,想扑行去唔駛十分鐘

男同女好唔同,男鐘意自己有得食人地冇得食

反而女既自己食完覺得正會想叫啲姊妹試下分享下。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆