上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃 (Update P.7,11,19, 26, 45, 50, 58, 63, 66)

收藏  |  訂閱
992  451.9k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 03:55 PM 發表 查看引用來源

都係架,同公司嗰種偷偷摸摸真係好正

最正係我同佢住得好近,想扑行去唔駛十分鐘

男同女好唔同,男鐘意自己有得食人地冇得食

反而女既自己食完覺得正會想叫啲姊妹試下分享下。
下……真咖?咁好開心share 真係好幸福
不過比我就唔得啦…

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2016-8-31 04:01 PM 發表 查看引用來源
期待大師兄嘅 part 2 !!
嘩chrissie妹妹呀...我會努力寫架啦

引用:
原帖由 tracytang689 於 2016-8-31 04:00 PM 發表 查看引用來源
下……真咖?咁好開心share 真係好幸福
不過比我就唔得啦…
唔係K啦,我過聽有女仔會叫其他姊妹試佢個sp

我以前都有隻奴會介紹女比我食

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 04:13 PM 發表 查看引用來源

唔係K啦,我過聽有女仔會叫其他姊妹試佢個sp

我以前都有隻奴會介紹女比我食
嘩!:smile_o12:
你自己出去再搵 就唔介意:smile_o10: 介意俾自己識嘅就真係過唔到自己

引用:
原帖由 tracytang689 於 2016-8-31 04:18 PM 發表 查看引用來源

嘩!:smile_o12:
你自己出去再搵 就唔介意:smile_o10: 介意俾自己識嘅就真係過唔到自己
咁呢樣野真係睇人啦,不過諗返起所有仔都FF阿K, 跟住返到佢屋企都特別落力

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 03:55 PM 發表 查看引用來源

都係架,同公司嗰種偷偷摸摸真係好正

最正係我同佢住得好近,想扑行去唔駛十分鐘

男同女好唔同,男鐘意自己有得食人地冇得食

反而女既自己食完覺得正會想叫啲姊妹試下分享下。
呢啲係大師兄你應得嘅,如果你唔係床上了得,啲女邊會介紹朋友給你呢?

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-8-31 06:09 PM 發表 查看引用來源

呢啲係大師兄你應得嘅,如果你唔係床上了得,啲女邊會介紹朋友給你呢?
我只係比夠淫賤,性能力我覺得自己只係合格。

真係好鬼淫丫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆