上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃 (Update P.7,11,19, 26, 45, 50, 58, 63, 66)

收藏  |  訂閱
992  451.9k

巴打真係識食

引用:
原帖由 床下純情的湯圓 於 2016-8-31 10:15 PM 發表 查看引用來源
真係好鬼淫丫
而家先係開始JA, 佢之後唔止淫, 仲好賤

引用:
原帖由 jerryzyx 於 2016-8-31 11:12 PM 發表 查看引用來源
巴打真係識食
可以啦, 識食一定要食淫娃

我都公司識左 類似樓主k小姐咁,大家有男女朋友,但都照撻着行左一年,但最近嗌左大交 分開,本身頭大半年好sweet好正。偷偷摸摸。。但之後大家用情太深但發覺原來兩個世界溝通唔到 ,除左性。。根本好多野兩個世界 話題都唔啱,之後一個大嗌交分開了,依加日日公司見到佢 ,真係難受! 但又勾起大家日日返工地下情嘅片段
樓主請問你點 忘記佢,佢返工 直頭當我透明,同佢講野當我透明!
女人狠心起上黎真係好絕,一個月前做send緊 d大波相比我,一個月後分開 陌路人咁!

引用:
原帖由 robben=v= 於 2016-9-1 12:30 AM 發表 查看引用來源
我都公司識左 類似樓主k小姐咁,大家有男女朋友,但都照撻着行左一年,但最近嗌左大交 分開,本身頭大半年好sweet好正。偷偷摸摸。。但之後大家用情太深但發覺原來兩個世界溝通唔到 ,除左性。。根本好多野兩個世界  ...
冇呀, 因為我地一齊左冇耐我就離開左公司啦, 咁之後佢都離開左

咁都叫好離好去,自然分開丫!
你只要等一個 觸動位,就可以返撻佢

咁就完左啦??

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 robben=v= 於 2016-9-1 01:05 AM 發表 查看引用來源
咁都叫好離好去,自然分開丫!
你只要等一個 觸動位,就可以返撻佢
係啦,我明白sp關係唔正常唔見得光,總有百會完,問題係完得唔好太肉酸

引用:
原帖由 演唱會1999 於 2016-9-1 01:13 AM 發表 查看引用來源
咁就完左啦??
故事未完,現實完左

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆