上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃 (Update P.7,11,19, 26, 45, 50, 58, 63, 66)

收藏  |  訂閱
992  451.9k

引用:
原帖由 演唱會1999 於 2016-9-2 12:31 AM 發表 查看引用來源
快d更新...盡快一次過打哂啦
扑左佢好多鑊wor, 好難一次過打晒,打緊架啦

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-9-2 02:59 AM 發表 查看引用來源

有打先好呀,唔更新post 好快比人關,支持你

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-9-1 01:59 PM 發表 查看引用來源
咁好嘅文章我哋真係快啲有新嘅update
樓主加油呀 XD 繼續支持你

我like你嗰種佔有慾,坦白講每個女仔心裏面有想被佔有既慾望,而你正正搵到條鎖匙去打開嗰度被社會道德重重鎖住既門…… 等睇你地之後既故事! ^^

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 01:23 AM 發表 查看引用來源
都已經係好幾年前既事了,有一日如常上班,突然見到有位高級同事帶住一位好陌生既女仔四圍行同講解。第一眼望到個女仔,衣著係超短裙,跟本係啱啱遮到個pat, 人稱屢屌裙嗰種長度。上身就露出膊頭, ...
支持左大師兄先,再慢慢煲。
話事話,我長髮到腰果時真係試過金毛超短裙,不過我就無乜化妝只係查粉底小小口紅咁≧ω≦

引用:
原帖由 bcm 於 2016-9-2 03:37 PM 發表 查看引用來源
話事話,我長髮到腰果時真係試過金毛超短裙,不過我就無乜化妝只係查粉底小小口紅咁≧ω≦
嘩!大師兄嘅魅力竟然引埋b姐出嚟,點解唔見咗b姐之前嘅頭像呢?

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-9-2 03:44 PM 發表 查看引用來源

嘩!大師兄嘅魅力竟然引埋b姐出嚟,點解唔見咗b姐之前嘅頭像呢?
大師兄喎,我點敢唔出黎呀,佢係我地所有女奴嘅偶像黎≧ω≦
我之前邊張頭像????

引用:
原帖由 Klwong137 於 2016-9-2 08:06 AM 發表 查看引用來源
有打先好呀,唔更新post 好快比人關,支持你
得得得,唔打飛機都打文,唔好吹啦,除非你係囡囡咁我就比你吹啦

引用:
原帖由 katherineTsang 於 2016-9-2 03:23 PM 發表 查看引用來源
我like你嗰種佔有慾,坦白講每個女仔心裏面有想被佔有既慾望,而你正正搵到條鎖匙去打開嗰度被社會道德重重鎖住既門…… 等睇你地之後既故事! ^^
其實可能我個人本身賤賤格格咁,少少野都比我借題發揮講衰野,咁對方喺我面前就唔會再正正經經lor。

引用:
原帖由 bcm 於 2016-9-2 03:37 PM 發表 查看引用來源
唔好再講啦,我幻想J你J左好多年,你仲要加埋金長髮超短摟屌裙,我真係J到乾塘架啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆