最後一次去澳門玩(希望係)

收藏  |  訂閱
17  11.4k

最後一次去澳門玩(希望係)

好耐無去澳門,搵到個機會,就再去玩下。不過,已經無想像中咁好玩,第日,都要告誡自己留港消費好了,慳錢又慳時間。

因為自己的時間限制,只能early afternoon去。買左個2600左右的套票,包女子擦背、大腿筋同兩個大堂師傅工。一去到休息室,即刻有大堂師傅來問要唔要按乜按物。我話食完野先......食完後再抖抖,就先去按大腿筋,師傅例牌撩我按兩part,我例牌say no。返到大堂,又話按乜按物,其實大堂師傅工我都係麻麻,是旦按完就算,佢話按乜就乜啦。

跟住主菜,我問經理,我係咪有個女子擦背?如果加個貴妃浴幾錢?經理答只要加110。我即時已經諗,佢一定誤會左以為係擦背換貴妃浴。咁我都由得佢誤會,諗住睇下D女掂唔掂先決定要唔要返個女子擦背。揀女時,頂佢,得三件,仲少過早幾個月響東方皇堡。仲要三件都化到超濃裝,我敢寫包單落左妝我一定唔想食。跟住貴妃浴,我比條女更小心唔想整花佢個妝,驚之後無哂mood玩。之後上房都係例牌野。

條女化完妝後都算係靚o既,但以前去澳門D女真係正,唔需要太濃妝。而家見到個超濃妝,真係唔太鍾意。埋單就係另加110轉左貴妃浴。走時叫佢安排車返碼頭,佢話司機食緊飯要我等半個鐘,我都唔知真定假。不過當時五點左右,當佢預早食定飯準備黃昏後多客要接,俾個benefit of doubt信佢啦。好彩呢間野都唔係離碼頭太遠,慢慢踱返碼頭搭船走人。

寫呢篇野純粹分享,順便提醒自己唔好過多幾個月又去跌一鑊錢。要玩都係香港玩算,對住條濃妝女不如響黑房矇矇地加D幻想,可能覺得條女仲正D添。

100% agreed! Macau dead already!

ching请問係邊間?約左朋友下個月去,唔知去邊间好,
有無好介紹?

引用:
原帖由 kenchi266001 於 2016-9-22 06:28 PM 發表 查看引用來源
有無好介紹?
睇描述似係東方水療

引用:
原帖由 DrXKX 於 2016-9-22 11:41 PM 發表 查看引用來源

睇描述似係東方水療
Bingo!

引用:
原帖由 kenchi266001 於 2016-9-22 06:28 PM 發表 查看引用來源
有無好介紹?
Ching最好諗清楚你貪澳門的桑拿有咩野好先

我個人黎講,條女唔掂就有幾多配套都無用。雖然話我去親都係晏畫,但係過去一年多去左三次,每次見得幾個但加埋都唔少,絕大部份都係超濃妝先至覺得佢靚,我其實有D驚呢D超濃妝,因為好自然就會覺得,落左妝隨時係怪獸。老老實實,有時響香港D就地場見D女,淡妝而睇落較一般,我對佢評價唔會差得過超濃妝先覺得靚的澳門女。

如果對女的要求唔係好高,又或者對超濃妝無乜反感,咁澳門桑拿的硬件就真係好過香港邪場多多聲,如果睇重呢一樣野,咁都值得去。

已經好多年無去過,以前去夜縂會、桑拿唔駛兩仟包船飛,
果時十八、波士、帝豪都好多女揀,質素唔錯,以家唔知點呢?
因為近期約左几个朋友去賭場,順便想去下姐。

引用:
原帖由 kenchi266001 於 2016-9-23 01:14 PM 發表 查看引用來源
已經好多年無去過,以前去夜縂會、桑拿唔駛兩仟包船飛,
果時十八、波士、帝豪都好多女揀,質素唔錯,以家唔知點呢?
因為近期約左几个朋友去賭場,順便想去下姐。
先預祝ching贏多D。

去澳門有其他節目,咁都不妨去埋happy,至少去happy無時間成本。我呢D特登去玩的,又貴又花時間,就份外唔想去。

澳門而家啲女質素真係差咗好多,以前係大部份都好得,而家係無乜邊幾個得

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

前往最後回覆