「賤男系列」-之- 《 她來自江湖 》(告別篇) 兩忘於「江湖」/ 「賤男性事錄」後記

收藏  |  訂閱
12  32.5k

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-11-2 07:51 PM 發表 查看引用來源
(5)江湖規舉.
.
.
.
.白卓,少年因老母霸權之下(白琴把口咁「辣」,連老公都可以揀番姓「白」,就知佢「霸」啦),所以心有不甘,唔想好似老豆咁懦弱,為表「男兒氣慨」,咪。。。去做「古惑仔」囉。

(而 ...
哇 ... 入錯戲院 , 條女就要比人搞 , 咁恐佈架???:smile_35:
(小弟無順住睇 , 唔好見怪)

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-11-3 09:02 PM 發表 查看引用來源
重口味將軍居然誇獎我恐怖 :smile_30:
真係有啲汗顏呀 :smile_46:
哈哈 , 又比你入到 ... 不過 , 你咁樣咪又比機會我 ,
進行 "強制宣傳" 羅 !!!

講真 , 我近4年既變態作品中 , 其實女主都係自願性質 :
<女子便器>係一個自少被忽視的中女 ,
係上載被調教過桯中 , 得到了扭曲的被認同感 ;
而<女優肛門的墮落> , 就係一個明星夢少女 , 誤入AV圈
一步步不能自拔 ...

如果真係平白無事 , 特然比人捉左去調教 ,
就真係至少6年無寫過拉 ... 我講既恐佈係代入事主去講 ,
如果事主係自願 , 咁就無話可說拉 ; 但只係去睇戲 ,
咁都可以入左間謀人寺既 , 就真係好鬼恐佈拉 !!!

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-11-5 09:27 AM 發表 查看引用來源
既然係「強制宣傳」,又使乜等我畀機會呢?
其實我啲作品口味都唔「薄弱」㗎,你一定未睇我全部文定喇,哈哈 :smile_30:
不過我同你既分別,就係「包裝」上既出入,啲黃金水,花生醬,衝紅 ...
黃金水,花生醬,衝紅燈,抆炮仗,滾雪球 ... 死勒 ,
睇唔太明TIM , 請鋒馬兄明示:smile_47:

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-11-6 08:47 AM 發表 查看引用來源

重軍兄而家明哂未?:smile_30:
有了到呀哩 :smile_34:

。。點呀?部機中咗毒未呀
啲本土自拍係咪真情流露呢 :smile_47:
病拎左呀 ... 呢個時候仲打JJ , 我怕會暴斃:smile_35:

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-11-7 08:32 PM 發表 查看引用來源
搵開圖片,嘩,原來好多「勁招」,當年已經使用,有圖為証,例如此絕招:

...
搏擊女王龍達魯西???:smile_47:

https://www.youtube.com/watch?v=NaXWKp_EsU4

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-11-8 09:46 PM 發表 查看引用來源

伍花「陰」功,除咗外功如「收陰」,仲有內功可以調節「經期」,今集大開眼界啦  

小弟都係鐘意寢技

多過企技
...
咪玩拉 !!!
呢一招 , 用一次斷一次腰羅 ...

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-11-9 09:24 PM 發表 查看引用來源

屌西唔係單較賓周同腰力,咪見個「木頭公仔」咁,就有様學樣,多多都唔夠死啦 :smile_39:

嗱,呢招係咁用既,明未 :smile_30:
https://lovelace-media.imgix.net/uploads/125/b9f115d0-9228-013 ...
咁講清楚好D ... 唔好似李安咁比人告 , 話學佢<色戒>招羅璇XX式 ,
整親條大陣 , 要屈你十皮八皮就唔好拉 !!!

仲有呀 , 我都有寫情架喎 ... 不過係寫扯皮條 , 果種人情涼薄姐 !!!

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-11-11 09:36 PM 發表 查看引用來源
(12)年輕霍天行

白卓望住對面枱,一個頂多大自己八年,絕對唔係上一輩嘅叔父,但是,又係佢老母嘅「朋友」 ...

呢隻女我鐘意喎 !!!
我都試過想寫呢一類女仔 , 可惜砌唔掂個故仔

(當然 , 你可以覺得我從來無故仔:smile_35: )

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-11-15 09:19 PM 發表 查看引用來源
(14)正式開始/雨後彩虹

(續「風雨故人來」最後一集)

無聊嘅夏日天,小馬一個人響屋企嘆冷氣,準備打飛機,就咁著住條底褲兩頭行,

「叮噹」 (門聲響)

唔會係何師奶,因為佢仍然有門匙,

... ...
咁重口味????:smile_35:

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-11-16 08:55 PM 發表 查看引用來源

阿姐既排頭假假地都係成人色情刊物既封面女郎啊 :smile_30:
口味「重」先至夠噸位壓場吖嘛
今日真係連我呢個 "重口味之霸" 都甘拜下風 ... :smile_35:

前往最後回覆