上一頁下一頁
發新話題

離婚中女的故事 update p3,6 ,9,11,12,16,20,25,34 有相,37

收藏  |  訂閱
611  327.0k

引用:
原帖由 離婚中女 於 2016-11-4 09:27 發表 查看引用來源
自從有左第一次ons之後  我先發覺原來做愛係咁舒服 係可以咁享受  我就開始落酒吧同上D討論區識男人  遇到啱feel嘅我亦都唔介意ons  慢慢咁我就越來越識享受sex 試過喺海邊車震  期間亦有過sp  (依 ...
哇,你前夫都幾可惜

引用:
原帖由 離婚中女 於 2016-11-4 09:27 AM 發表 查看引用來源
自從有左第一次ons之後  我先發覺原來做愛係咁舒服 係可以咁享受  我就開始落酒吧同上D討論區識男人  遇到啱feel嘅我亦都唔介意ons  慢慢咁我就越來越識享受sex 試過喺海邊車震  期間亦有過sp  (依 ...
中女身形都甘fit👍

等…睇嘢

潮吹好爽 :smile_o05:
引用:
原帖由 離婚中女 於 2016-11-4 09:27 AM 發表 查看引用來源

師妹,我都想搞你

引用:
原帖由 13702226067 於 4-11-2016 14:59 發表 查看引用來源

哇,你前夫都幾可惜
佢前夫唔識調教佢啫

引用:
我想知呀~~~

引用:
睇唔到:smile_o03:

c 姐咁正,直頭想射滿你全身啦:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 離婚中女 於 2016-11-4 09:27 發表 查看引用來源
其實我睇唔到張圖....

btw..離左婚冇咩問題..反而係你重新開始ge機會

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆