上一頁下一頁
發新話題

離婚中女的故事 update p3,6 ,9,11,12,16,20,25,34 有相,37

收藏  |  訂閱
611  327.1k

引用:
原帖由 離婚中女 於 2019-4-2 07:11 PM 發表 查看引用來源
好耐冇出過Post喇~

今次係講返早幾個月同朋友出差嘅事⋯有一日佢同我講要出差一個禮拜,問我有冇興趣一齊去,佢話會同埋佢其中一間公司嘅Partner一齊去問我有冇興趣順便去散下心⋯咁我梗係當然話好啦^_^ 咁我同佢同埋佢Partner就一齊出發啦~
去到嘅第二日因為要出席當地公司晚宴所以我都已經準備好,當晚我着住一件低胸連身裙,全晚我佢同埋佢partner 都飲咗好多酒,晚宴完咗之後⋯ ...
坐緊巴士睇 爭啲忍唔住 拎出黎打j

你的故事真係幾有畫面,你身材都係非常正,一流

可惜張相都唔係你黎
引用:
原帖由 離婚中女 於 2019-4-2 19:11 發表 查看引用來源
好耐冇出過Post喇~

今次係講返早幾個月同朋友出差嘅事⋯有一日佢同我講要出差一個禮拜,問我有冇興趣一齊去,佢話會同埋佢其中一間公司嘅Partner一齊去問我有冇興趣順便去散下心⋯咁我梗係當然話好啦^_^ 咁我同佢同埋佢Partner就一齊出發啦~
去到嘅第二日因為要出席當地公司晚宴所以我都已經準備好,當晚我着住一件低胸連身裙,全晚我佢同埋佢partner 都飲咗好多酒,晚宴完咗之後⋯ ...

:smile_o12: 好好睇

好想攬住樓主😍

引用:
原帖由 離婚中女 於 2019-4-2 07:11 PM 發表 查看引用來源
好耐冇出過Post喇~

內射咗5次😍好正呀!真係精盡!

引用:
原帖由 向前號 於 2019-4-19 10:24 PM 發表 查看引用來源
可惜張相都唔係你黎
why

引用:
原帖由 向前號 於 2019-4-19 10:24 PM 發表 查看引用來源
可惜張相都唔係你黎
why

一次過睇完你既故事,就知你樣靚身材正,你前夫就真係唔識貨。

我都想同離婚中女玩~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆