上一頁下一頁
發新話題

離婚中女的故事 update p3,6 ,9,11,12,16,20,25,34 有相,37

收藏  |  訂閱
611  327.0k

引用:
原帖由 離婚中女 於 2016-11-5 06:56 PM 發表 查看引用來源
正確D講係美少女戰士,水野亞美啊!
我諗美少女性戰士仲正啲

引用:
原帖由 離婚中女 於 2016-11-5 18:56 發表 查看引用來源
正確D講係美少女戰士,水野亞美啊!
知性美,佢係最好同人h漫攞尼比人J.

你活得精彩,你老公見返你就後悔。

引用:
原帖由 離婚中女 於 2016-11-4 09:27 AM 發表 查看引用來源
自從有左第一次ons之後  我先發覺原來做愛係咁舒服 係可以咁享受  我就開始落酒吧同上D討論區識男人  遇到啱feel嘅我亦都唔介意ons  慢慢咁我就越來越識享受sex 試過喺海邊車震  期間亦有過sp  (依 ...
好好睇

好耐冇見、支持!好精彩!

引用:
原帖由 離婚中女 於 2016-11-4 09:27 AM 發表 查看引用來源
自從有左第一次ons之後  我先發覺原來做愛係咁舒服 係可以咁享受  我就開始落酒吧同上D討論區識男人  遇到啱feel嘅我亦都唔介意ons  慢慢咁我就越來越識享受sex 試過喺海邊車震  期間亦有過sp  (依 ...
身材唔錯喎

引用:
我都好鍾意水野亞美,好正。師姐身型好靚

我好鍾意食人妻,不過到而家都未搵到個....

潮吹事件發生左都好耐時間    離婚後搬翻去同爸爸媽媽一齊住  免得兩老擔心 。
有一晚 無聊之際 上網識左今次主角  我叫佢做C君啦  佢係一個it人  高高大大 正正常常唔算好靚仔 我同C斷斷續繼都傾左幾個星期  直到有一日我做緊公司野既時候部電腦突然死左  我下星期仲要交project㗎 點算好呢 喺我好無助之際我諗起C君  我唯有向C君求救  C佢見我咁可憐 佢就即刻應承我星期六幫我整  但係佢竟然開出一個條件 (大家估唔估到呢)  我諗左一陣就答應左佢。
待續.......

[url=]%5BURL=http://s31.photobucket.com/user/ZoeZoe3333/media/D010C653-3A0D-406F-8A19-CE0C37D1B0E3_zpsfic6ecmr.jpg.html%5D%5BIMG%5D%5B/IMG%5D%5B/URL%5D[/url]

引用:
原帖由 離婚中女 於 2016-11-9 09:26 AM 發表 查看引用來源
潮吹事件發生左都好耐時間    離婚後搬翻去同爸爸媽媽一齊住  免得兩老擔心 。
有一晚 無聊之際 上網識左今次主角  我叫佢做C君啦  佢係一個it人  高高大大 正正常常唔算好靚仔 我同C斷斷續繼都傾左幾個星期  直到有 ...
J死人咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆