離婚中女的故事 update p3,6 ,9,11,12,16,20,25,34 有相,37

收藏  |  訂閱
4  327.2k

引用:
原帖由 離婚中女 於 2016-11-1 10:01 PM 發表 查看引用來源
幾年前剛剛離婚,個人都重係蒙蒙吓嘅時候,有個响公司同我都幾傾得埋嘅女同事同我差不多,但係佢一D都唔係好似我咁頭dup dup, 眼濕濕,相反佢日日都著得靚靚又in又性感。果時佢知我又係剛離 ...
好似以前見過師姐你喎:smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 離婚中女 於 2016-12-25 12:25 AM 發表 查看引用來源
各位靚仔公司呢排好忙 忙到唔得閒update 拖左咁耐真係唔好意思。

上次講到C要我應承佢一樣野  係時候開估喇  就係佢買左套情趣內衣送俾我  要我著俾佢睇  當時我又覺得無所謂  又要人幫手整電腦  所以就答應左佢。 ...
哇師姐睇相都知你仲係好正:smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:好有女人味~~正野!!!!

引用:
原帖由 離婚中女 於 2016-12-26 06:39 PM 發表 查看引用來源
今日boxing day, 你地収到咩呀?

明天再有新故仔!
準備拆您呢份禮物

引用:
原帖由 離婚中女 於 2016-12-31 12:25 AM 發表 查看引用來源
遲來的update, 年尾都超忙⋯⋯
Anyway⋯

記得有次我收到我一位男性好友電話,內容話:幫我訂咗嘅波鞋已經由日本寄到,叫我得閒就去佢屋企拎.......咁我當晚就放咗工就上咗我 ...
正啊師姐 個位朋友似由你好奇個刻就有預謀食埋你喎 hahah
Btw 師姐個蘿好正喔實好好推

引用:
原帖由 離婚中女 於 2018-9-5 01:08 AM 發表 查看引用來源
難得放幾日假最好約埋一班朋友去飲嘢⋯今晚又系主埸老蘭Yeah!今晚就簡單啲um.....上身就白色貼身小背心加件小外套、下身就藍色貼身短裙加對高踭鞋。

臨出門口嗰陣時個friend問我: (我突然間想玩啲特別嘢)
我就話咩特別嘢呀?佢話不如我將隻無線震蛋放喺妳下面囉⋯⋯
我:點解無啦啦又想玩?佢話:就係因為耐冇玩所以先至想玩⋯HeHe!!!
我:成日都搵我黎玩⋯好啦⋯⋯
咁我就將隻震 ...
好正喎 真係尋晚玩完即刻打文?
好耐冇睇過你啲甘正既文
仲有甘肥美既鮑 (lam lam利)

前往最後回覆