離婚中女的故事 update p3,6 ,9,11,12,16,20,25,34 有相,37

收藏  |  訂閱
6  327.1k

引用:
原帖由 離婚中女 於 2016-11-1 10:01 PM 發表 查看引用來源
幾年前剛剛離婚,個人都重係蒙蒙吓嘅時候,有個响公司同我都幾傾得埋嘅女同事同我差不多,但係佢一D都唔係好似我咁頭dup dup, 眼濕濕,相反佢日日都著得靚靚又in又性感。果時佢知我又係剛離婚,所以好自然會多D倾埋。
佢成日都同我講,呢個係從新做人嘅機會要好好把握。經佢不斷嘅洗腦,自己都覺得,係喎,我唔去玩咪好笨!咁經過呢位姐妹嘅教授,由頭到腳,由内到外都完全改變哂!男人就叫性感,女人就叫姣果種。 ...
中女正

引用:
原帖由 離婚中女 於 2016-11-4 09:27 AM 發表 查看引用來源
自從有左第一次ons之後  我先發覺原來做愛係咁舒服 係可以咁享受  我就開始落酒吧同上D討論區識男人  遇到啱feel嘅我亦都唔介意ons  慢慢咁我就越來越識享受sex 試過喺海邊車震  期間亦有過sp  (依家亦搵到男友  各位靚仔 唔好pm我喇)

每次做愛我都會好享受 過程大部份都差唔多 除左有一次………  呢個男人插到我第一次噴水  有無人想知呀?有我先繼續update .

...
正,要享受過程

引用:
原帖由 離婚中女 於 2016-11-4 09:27 AM 發表 查看引用來源
自從有左第一次ons之後  我先發覺原來做愛係咁舒服 係可以咁享受  我就開始落酒吧同上D討論區識男人  遇到啱feel嘅我亦都唔介意ons  慢慢咁我就越來越識享受sex 試過喺海邊車震  期間亦有過sp  (依家亦搵到男友  各位靚仔 唔好pm我喇)

每次做愛我都會好享受 過程大部份都差唔多 除左有一次………  呢個男人插到我第一次噴水  有無人想知呀?有我先繼續update .

...
點解睇吾到?

引用:
原帖由 離婚中女 於 2016-11-9 09:26 AM 發表 查看引用來源
潮吹事件發生左都好耐時間    離婚後搬翻去同爸爸媽媽一齊住  免得兩老擔心 。
有一晚 無聊之際 上網識左今次主角  我叫佢做C君啦  佢係一個it人  高高大大 正正常常唔算好靚仔 我同C斷斷續繼都傾左幾個星期  直到有一日我做緊公司野既時候部電腦突然死左  我下星期仲要交project㗎 點算好呢 喺我好無助之際我諗起C君  我唯有向C君求救  C佢見我咁可憐 佢就即刻應承我星期六幫我整  ...
比佢插?

引用:
原帖由 離婚中女 於 2016-12-25 12:25 AM 發表 查看引用來源
各位靚仔公司呢排好忙 忙到唔得閒update 拖左咁耐真係唔好意思。

上次講到C要我應承佢一樣野  係時候開估喇  就係佢買左套情趣內衣送俾我  要我著俾佢睇  當時我又覺得無所謂  又要人幫手整電腦  所以就答應左佢。
終於到左星期六下午  喺地鐵站接C君  第一眼見佢斯斯文文 高高大大  都幾順眼😍  一返到屋企竟然兩老今日無出街  平時佢地唔喺屋企  點解今日有人㗎  我唯有話朋友 ...
Yeah,good,photo

引用:
原帖由 離婚中女 於 2016-12-31 12:25 AM 發表 查看引用來源
遲來的update, 年尾都超忙⋯⋯
Anyway⋯

記得有次我收到我一位男性好友電話,內容話:幫我訂咗嘅波鞋已經由日本寄到,叫我得閒就去佢屋企拎.......咁我當晚就放咗工就上咗我朋友屋企喇!!.
上到去入到屋我就除咗對高踭鞋就行去梳化坐,咁我朋友就同我講:妳唔駛咁趕時間即晚上嚟攞呀小姐.....
因為我朋友將所有寄返離嘅嘢方放晒喺枱關係....我無意之中發現有兩盒另外嘅嘢,咁我 ...
震旦,正

無相喎

前往最後回覆