上一頁下一頁
發新話題

她們淫西年代-財神遇上淫西予章(#149)

收藏  |  訂閱
158  26.1k

引用:
原帖由 淄青李氏 於 18-1-2017 08:50 發表 查看引用來源

哇 , 咁激???!!!

表舅父到底係吹水 , 定係真係對翠絲有邪念???
我唸係吹水多 ... 多年前聽過D偷情男友扑野果陣D錄音 ,
不過話 "想玩你個女" , 就可能少D ;
不過我唸都會有女人鍾意聽 ... 其實角色調轉 ,
但 ...
翠絲同祖莉亞二人起淫西5會作一個完結篇,冇能力去寫兩條女啦,如果兩個有緣的話,再次上色討分享經歷,淫西5會用盡能力寫兩條女,包大家搵定紙巾來接...

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-18 12:06 PM 發表 查看引用來源

翠絲同祖莉亞二人起淫西5會作一個完結篇,冇能力去寫兩條女啦,如果兩個有緣的話,再次上色討分享經歷,淫西5會用盡能力寫兩條女,包大家搵定紙巾來接...
其實小弟都有一篇<超短文>己經完成 , E+係差較對同執靚少少姐 ...
應該呢個禮拜尾出得 !!!

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-13 09:03 PM 發表 查看引用來源
表舅父:「你女兒等我來調教一下...對將來未來老公...性福會有好處...?呵呵!表妹...你一聽到黃色說話,你下面...汁流下大腿了啊?」

莫說翠絲媽,連她女兒門外聽到,下面更濕?

「表妺...你再翻轉身來,我想 ...
可能因為小弟睇得太疏 , 己經唔太記得前面UP咩 , 所以今次單就淫西4
做過簡評吧 ...

講真個大橋係唔錯架 , 過年回鄉撞見阿媽偷情 ...
尤其係第一節 , 你玩表舅父同翠絲媽既現實互動 , 再到鄉里講佢地D情史
都好有印象

但有個問題 , S兄設定係偷聽 ... 變相所有野由對白  或者翠絲幻想交待
過程中無左畫面 , 感覺大打折扣 ; 相反臨結尾以為自己比表舅父搞果段 ,
就出彩好多 !!!

(註 : 個人認為改偷聽為偷睇 , 有翻畫面描述會好好多)

係呢 , 邊D係個夢  邊D係真實???
係全部姦情都係夢 , 定只係以為比表舅搞果PART???

引用:
原帖由 淄青李氏 於 18-1-2017 17:22 發表 查看引用來源

可能因為小弟睇得太疏 , 己經唔太記得前面UP咩 , 所以今次單就淫西4
做過簡評吧 ...

講真個大橋係唔錯架 , 過年回鄉撞見阿媽偷情 ...
尤其係第一節 , 你玩表舅父同翠絲媽既現實互動 , 再到鄉里講佢地D情史
...
吖...其實全部發夢出來,初頭真係寫真姦情和後段搞埋翠絲,自己衰冇心機寫囉,所以草草收皮當發夢完場,所以講爛尾作品咁解:smile_35:,可能趕住寫下一個淫西5原故所致?而家火拚時速咁,淫西5埋尾修改,望兩日可以上文,到時可以同你大將軍超短文一齊上啦

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-18 10:10 PM 發表 查看引用來源

吖...其實全部發夢出來,初頭真係寫真姦情和後段搞埋翠絲,自己衰冇心機寫囉,所以草草收皮當發夢完場,所以講爛尾作品咁解:smile_35:,可能趕住寫下一個淫西5原故所致?而家火拚時速咁,淫西5埋尾修改,望 ...
咁你唸住邊日出???
出果陣通知小弟 , 我地來過同步上市 , 黎過雙鬼拍門丫
:smile_47: :smile_47: :smile_47:

<超短文>就寫好架拉 , E+係睇多次  執錯字咁姐 ...
至於果篇 "私閱版" 其實都寫好左第一節 ,
不過第一節主要係交待背景 , 而全文我唸都有6~7節 ,
唸緊寫到第二節 , 定寫晒先比你睇~~

引用:
原帖由 淄青李氏 於 19-1-2017 10:08 發表 查看引用來源

咁你唸住邊日出???
出果陣通知小弟 , 我地來過同步上市 , 黎過雙鬼拍門丫
:smile_47: :smile_47: :smile_47:
我聽晚上文,你OK嗎:smile_35:
為要寫祖莉亞和翠絲兩位主角結尾,而家越寫越瘋狂...

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-19 11:24 AM 發表 查看引用來源

我聽晚上文,你OK嗎:smile_35:
為要寫祖莉亞和翠絲兩位主角結尾,而家越寫越瘋狂...
哇 , 咩由過年後出文 , 跳到聽晚 ... 浮動性咁大既???
:smile_35: :smile_35:

不過我OK既 , 係今晚或者聽朝睇多次姐 ...
但係始終年近歲晚 , 真係開始有唔少過年既野要做 , 而且
新年又參加個三天避歲團 , 所以 "私閱版" 會寫慢左 ,
恐好難係一月內出到~~

引用:
原帖由 淄青李氏 於 19-1-2017 13:36 發表 查看引用來源

哇 , 咩由過年後出文 , 跳到聽晚 ... 浮動性咁大既???
:smile_35: :smile_35:   ...
你冇聽過變幻原是永恆嗎?有時淫意上腦,寫下抄下會好快,盡量過年前完結"淫西"故事:smile_13:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-19 04:17 PM 發表 查看引用來源

你冇聽過變幻原是永恆嗎?有時淫意上腦,寫下抄下會好快,盡量過年前完結"淫西"故事:smile_13:
文就出左架拉 , 希望S兄你滿意拉:smile_35:

淫西5

如果講兩個淫娃事件,就要講下有次祖莉亞趁春節過後,祖莉亞用員工優惠,想去日本濕平兼sex一下舒緩過往忙碌日子,連同好姊妹翠絲及兩個炮友阿森和肌肉男阿當,四人一行飛去日本,東京新宿。

四人放下行李,去最出名歌舞技町食下嘢填下五藏廟和"濕平",因翠絲要趕住交愛情小說稿比出版商,搞到幾晚冇訓過好覺,她想早點回酒店訓一陣,順便叫個massage服務。三人只好繼續去附近迪士高跳舞飲酒。。。

翠絲在房間等待按摩師來,門鐘響,翠絲急急腳開門,門外站了一套全白運動裝日本男子,頭戴上印有公司logo頭套,和斜孭黑色大背包,髮尾染有金色,樣子陽光氣色小鮮肉。

日本仔用英語道:「你好呀,小姐,你預約上門做按摩服務,依張係我咭片。」

翠絲托托眼鏡,望望張名片名印香島大將軍『都幾靚仔下喎!香島大將軍...大將軍嗰名咁威武...咁搞笑嗰名...!』翠絲牙齒輕咬嘴唇邊妖媚,讓日本帥仔放行入來。

大將軍:「小姐;你需唔需要換衫嗎?」

翠絲搖頭:「我已換好啦。」

翠絲講完,將晨褸除下,翠絲已換好一套黃色小黃人圖案比堅尼泳衣等候。

上截泳衣左右大眼圖案,布料完全包唔晒翠絲嬌人上圍,而下截泳褲唔係綁繩嗰款,橡筋泳褲後面中間位置pat pat中間印上小黃人圖案公仔,十分趣緻,布料仲係薄料,乳頭有微微透凸和下圍泳褲顯形飽滿,足令日本仔呆望幾秒下面,下面枝炮有少少扯起『條架仔有扯扯地喎!』翠絲心中微笑揮揮手:「可以開始...。」

大將軍禮貌鞠躬,開始從背包拿出按摩用薄薄膠料布舖上床,防止精油弄濕床舖,再舖多張大毛巾上膠料布,隻手做出躺下來:「小姐;可以躺下來。」

翠絲悠然地背向天躺下來。

大將軍望住翠絲玉背,魔鬼身材,樣子幾分天然呆小女味道,真係有流口水衝動,再鋪第二大毛巾落背脊度,怕會凍親夠細心:「我可以開始!」

翠絲雙眼閉上享受按摩服務。

大將軍細心地將精油倒落翠絲背後,雙手開始按摩,兩人慢慢交談。

翠絲俾日本仔按穴位到家,更讚日本仔手藝好好,同樣大將軍都稱讚翠絲靚女,一定大把男士追求?大將軍幫女性客人幫按摩次數不少,眼前天然呆女人骨子淫蕩,好易上釣?只要撩多兩撩敏感地方,隨時慾火上升!大將軍大膽地問:「小姐,我幫你鬆開泳帶好嗎?咁樣唔會阻礙按摩。」

翠絲點頭,大將軍不急不慢解開泳帶,已塗上精油背部顯得更閃亮迷人,大將軍再倒點精油,精油沿邊流下波邊,靈巧手指在翠絲兩旁掃蕩,在波邊且大且細地掃著,更挑起翠絲心裡團火升起,好想日本仔手指摸到搓到對胸。

再按雙腿位置,大腿內側係所有最敏感性地帶,被人摸兩摸會全身軟晒,更可況係翠絲依類痴女,口中發出絲絲吟聲來。

大將軍知道客人隨時要來,加多兩錢力按大腿內側四周範圍,手指頭更摸屁股中間女人禁地位置,搞到淫娃翠絲唔唔媚媚聲來,當雙手掌按屁股時,她更加忍唔住叫出來:「嗯!」

大將軍滿頭汗珠,佢唔係辛苦過度,而係俾翠絲叫聲搞到慶烚烚流汗,而眼晴望到女客人泳褲底有點水跡滲出來來,知道客人開始動情來,但持專業按摩技師,唔可以猴急擒上上女客身來,大將軍死忍著,腦諗好想好想和她做!但要慢慢來忍住,眼前天鵝肉一定食到,只係遲早問題。

按完後到前面,翠絲豪放將上圍泳衣拿走放開一旁,再有大毛巾遮擋上身體,大毛巾下34D雙乳,像要去探索!越望住雙峰,下面褲裡"小將軍"激昂起來,大將軍拿一小毛巾遮住翠絲雙眼,一來免得大家尷尬和羞怯。

大將軍心神合一,慢慢輕輕按頭開始按,按到翠絲胸脯,大將軍心裡暗喜『oh!客人對奶子真係好彈手又滑,外國美女也不及她』大將軍忍住心中喜悅,好像按壓豆腐咁滑溜!手指在乳暈落力按下手指開始集中在奶頭刺激她,不斷打著圓圈捏著,翠絲身體稍微震數下來。

大將軍將大毛巾撥滑下褪腹部位置,一對碩大乳房和雪白的肌膚發出艷麗的紅暈,乳房著隨大將軍手按時擺動,美不勝收。翠絲臉紅耳赤紅卜卜,身體已經不規則典下典下,大將軍勢不饒人,再擴大推去腹部,手指從泳褲頭攝進攝出,有數下位置剛好好碰到陰阜上西毛,大將軍勢要女客欲拒還迎。

翠絲high得咬住唇叫:「嗯!好舒服,你按得好正喲!嗯!唔好停...唔...!」

日本帥仔大將軍動用左右姆指用勁壓翠絲淋巴腺穴位。翠絲身體陣陣麻麻軟軟,雙腳不聽使擺動。

日本帥仔大將軍:「小姐;我現要用工具再幫你按重要地方,等一陣!」

在黑背包拿出殺手鐧,是一碌按摩棒,前端是個半球那種,開動電制放在翠絲雙腿中間,快速震盪令翠絲豐盈胴體發出熱潮,不禁縮了縮身子:「呀...嗯喲...呀...!」

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆