上一頁下一頁
發新話題

她們淫西年代-財神遇上淫西予章(#149)

收藏  |  訂閱
158  26.1k

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2-2-2017 08:48 發表 查看引用來源

唔怪得之前兩日唔見人拉 , 原來匿埋寫文 ... 仲要呃我話大休
唔好話呃啦,,放年假有少少悶,有晚睇到毛記嗰套"財神駕到"先寫下短文,當往後篇排出文姐,財神...學生,我諗暫時未有人寫過,試下寫下囉:smile_35:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-2-2 08:54 AM 發表 查看引用來源

唔好話呃啦,,放年假有少少悶,有晚睇到毛記嗰套"財神駕到"先寫下短文,當往後篇排出文姐,財神...學生,我諗暫時未有人寫過,試下寫下囉:smile_35:
但E+係你寫左文 , 而我比你昆左去大休兩天 !!!
E+點計先 , 點補償我心靈損失???!!!

一口價拉 : 你下篇文一於比大將軍做男主角 , 一於咁話

引用:
原帖由 spamna 於 2017-2-2 08:54 AM 發表 查看引用來源

不過講真 , "財神駕到" 阿嘉妮真係幾正 ... 注意 ,
係嘉妮唔係嘉莉 , 即係做豹哥老婆 , 蟾蜍精化身果個 !!!

一唸起就想同佢來一招--蟾蜍爬滑石 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2-2-2017 12:05 發表 查看引用來源

但E+係你寫左文 , 而我比你昆左去大休兩天 !!!
E+點計先 , 點補償我心靈損失???!!!

一口價拉 : 你下篇文一於比大將軍做男主角 , 一於咁話
為補回你心靈損失,咁樣做下一個故事主角啦,我會寫一個邪氣,好色,靚仔兼玩弄調教女人賤男人,戴 將 軍,咁樣開心啦:smile_15:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-2-3 03:33 PM 發表 查看引用來源

為補回你心靈損失,咁樣做下一個故事主角啦,我會寫一個邪氣,好色,靚仔兼玩弄調教女人賤男人,戴 將 軍,咁樣開心啦:smile_15:
哈哈 , 得閒做一次壞男人都幾好丫 !!!

不過大家都只係網上相遇 , 未必知道我為人係點 ,
我就簡介一下自己 ... 我今年33碎 , 183CM  100KG
屬於 "大犬系" 男生 , 咩叫大犬系???

俗語有云 : 大犬唔惡 ... 我就係果種 , 溫馴良善
任勞任怨 , 但就無咩機會做兵 ... 反而係幾年之前 ,
得到一兩個妹 , 覺得我傻更更  幾可愛 ^.^

引用:
原帖由 淄青李氏 於 3-2-2017 17:46 發表 查看引用來源

哈哈 , 得閒做一次壞男人都幾好丫 !!!

不過大家都只係網上相遇 , 未必知道我為人係點 ,
我就簡介一下自己 ... 我今年33碎 , 183CM  100KG
屬於 "大犬系" 男生 , 咩叫大犬系???

俗語有云 : 大犬唔惡 ... 我 ...
你個角色好賤好衰,但又幾靚仔,似陳X冠影子,包你話正啦!今年上半年正係服侍你一個,下半年再整淫西2步曲啦

引用:
原帖由 spamna 於 2017-2-3 06:39 PM 發表 查看引用來源

你個角色好賤好衰,但又幾靚仔,似陳X冠影子,包你話正啦!今年上半年正係服侍你一個,下半年再整淫西2步曲啦
下 ... 陳X冠出名細J架喎:smile_35:

唉 ... 本來唸住今日寫文 , 點知又同人拗大交 , 搞到無晒心情
(都有DD骨架唔正引起既痛症既)

早知就唔聽你講 , 上星期就寫左先拉 ... :')

不過咁 , 就算上星期寫左都唔夠埋尾 ... 算拉算拉 , 係怨下姐
最大問題係成日同條友見面 !!!

睇番自己舊文,臨收山推返上去,台灣篇同日本篇兩篇,特別寫得兩個淫西咁淫,尤其最後6P場面,雖然唔係話寫得最Top,但起我心目中都寫得好好爆燈啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆