上一頁下一頁
發新話題

她們淫西年代-財神遇上淫西予章(#149)

收藏  |  訂閱
158  26.1k

引用:
原帖由 淄青李氏 於 3-1-2017 09:10 發表 查看引用來源

咁 , S兄元旦大爆發喎 ... 小弟先行留字 , 之後再睇:smile_47:

(註 : 咩你地咁鐘意元旦先來發長既??? 不過其實我都想 ,
只係寫唔切(狀態唔好 , 所以速度有限))
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: ...
元旦上文我一早編排好,4都寫緊一大半,不過點擊...差過預期,跑唔贏大市:')

,如果再...達唔到我心目中要求。我諗我會真.收皮

。。。。。

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-3 01:34 PM 發表 查看引用來源

元旦上文我一早編排好,4都寫緊一大半,不過點擊...差過預期,跑唔贏大市:')
,如果再...達唔到我心目中要求。我諗我會真.收皮

。。。。。
你咁多人回都咁講 , 咁我咪要揮刀自 ... 盡:smile_35:

講真丫 , 可能元旦出新文係一種情意結 , 但係新年前後好多區
好似小弟去開既史區 , 都一片死寂 ... 以我所知好多人 ,
因為新年同春節 , 忙到得閒死唔得閒病咁 , 就好似無巧兄咁 ,
我都同佢失聯咁滯

所以呢段時間唔可以作準 ... 仲有呀 , 小弟咁雞都未收皮拉 ,
S兄粉絲仲多過我 , 何必輕易言退???

引用:
原帖由 淄青李氏 於 4-1-2017 09:38 發表 查看引用來源

你咁多人回都咁講 , 咁我咪要揮刀自 ... 盡:smile_35:

講真丫 , 可能元旦出新文係一種情意結 , 但係新年前後好多區
好似小弟去開既史區 , 都一片死寂 ... 以我所知好多人 ,
因為新年同春節 , 忙到得閒死唔得 ...
:smile_45:。。。多人回:smile_14:。。。得你一個喎:smile_38:,以前我po文,十四日上到萬點擊,而家成個月先到萬,唉!:smile_13::smile_27:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-1 09:56 PM 發表 查看引用來源
祖莉亞有段時期當過私人補習,她更食了一個處男童真,誰處男幸運兒咁好彩俾淫娃祖莉亞被啅了?那幸運兒名姓"無"單名叫"巧"哥仔補習,姓氏無少之又少,除了漫畫"中華英雄"無敵同無情兩個人物之外,祖莉亞認識第三個無 ...
哈哈 , 秀雯好壞壞呀 , 搞到無巧兄流鼻血  搞到小無巧嘔白泡:smile_47:

不過以真.無巧兄而言 , 他的少年時代 , 係咪應該向陳秀雯 ,
或鄭秀雯打非機多

引用:
原帖由 淄青李氏 於 4-1-2017 17:02 發表 查看引用來源

哈哈 , 秀雯好壞壞呀 , 搞到無巧兄流鼻血  搞到小無巧嘔白泡:smile_47:

不過以真.無巧兄而言 , 他的少年時代 , 係咪應該向陳秀雯 ,
或鄭秀雯打非機多
你講兩個秀雯都係貧乳娘來,張秀雯就唔同,唔好講樣,講身材贏幾條街啦,大將軍,你都來客串下我下故事角式,

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-5 01:15 PM 發表 查看引用來源

你講兩個秀雯都係貧乳娘來,張秀雯就唔同,唔好講樣,講身材贏幾條街啦,大將軍,你都來客串下我下故事角式,
好呀 , 咁 ... 我地來談談誰是女主角吧:smile_47:

(張秀雯也是無巧兄親點的嗎??? 講真 , 張氏我本來覺得佢外形OK ,
但係又搏  唔係又搏 , 搞到我覺得佢好唔稔貴 ... )

引用:
原帖由 淄青李氏 於 5-1-2017 19:10 發表 查看引用來源

好呀 , 咁 ... 我地來談談誰是女主角吧:smile_47:

(張秀雯也是無巧兄親點的嗎??? 講真 , 張氏我本來覺得佢外形OK ,
但係又搏  唔係又搏 , 搞到我覺得佢好唔稔貴 ... )
女主角已特定咗,你會有個重要角色,有對白有女玩,唔會斟茶遞水四流角色

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-5 09:21 PM 發表 查看引用來源

女主角已特定咗,你會有個重要角色,有對白有女玩,唔會斟茶遞水四流角色
下 ... 要同囡囡搞野 , 但無得選邊個囡囡 ,
咁同比D囡囡強姦有咩分別???
(不過小弟都想試下比D囡囡強姦 ^.^)
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 淄青李氏 於 6-1-2017 09:31 發表 查看引用來源

下 ... 要同囡囡搞野 , 但無得選邊個囡囡 ,
咁同比D囡囡強姦有咩分別???
(不過小弟都想試下比D囡囡強姦 ^.^)
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
同囡囡搞好過同條仔搞啦,你好想俾囡囡強呀:smile_14:,有D難度...你想五十定四十幾歲女人來做對手戲喎:smile_13:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-6 02:15 PM 發表 查看引用來源

同囡囡搞好過同條仔搞啦,你好想俾囡囡強呀:smile_14:,有D難度...你想五十定四十幾歲女人來做對手戲喎:smile_13:
四十路吧 , 不過如果保養得好  又夠騷 , 小弟五十路都OK ,
好似呢件咁 :

:smile_47: :smile_47: :smile_47:

外形設定 , 小弟偏好呢種 :
外表係正常C9 , 老公有D錢 , 但成日應酬或外出公幹(可能有小三)
搞到佢寂寞難耐 ... 係外人面前係正常少奶奶 ,
扮到都幾賢良淑德咁 ; 私下外面著得都算密實 , 長袖冷衫  長裙 ,
但睇真D果件疏織冷衫 , 唔只超有彈性現晒身形 , 係紅色冷衫上面 ,
仲透到少少裡面大大個白色奶罩 , 每次望佢都慘慘豬  
一副缺愛(欠幹)的樣子

不過我志在講下姐 , S兄唔駛跟 ... 甚至 , 最好都係唔好跟 ,
因為我信得過S兄你 , 而且都跟足自已想法 , 仲有咩驚喜可言???
S兄放膽寫吧

不過都係提一下 : <衝上雲霄2>個HEAD姐(指個角色) , 我都幾LIKE
(起碼比你知我好邊種 ... 可以參詳下 , 但唔駛跟)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆