上一頁下一頁
發新話題

她們淫西年代-財神遇上淫西予章(#149)

收藏  |  訂閱
158  26.1k

謝謝樓主讚賞,你要多些努力,看好你。

其實並非大孖沙,只是參考其他作品加上自己創念,例如多年前生果報連載小說“中環托派"樓主有看過嗎?亦有參考劉sir寫作方法,為何故事沒有繼續延續,原因本人工作實在繁重,加上其他社交應酬,實在沒有時間精神寫下去,況且寫作情色小說並非容易,首先要有故事大剛,然後編寫每個細節,尤其是性愛情節十分複雜,雖要清楚詞彙語句描寫動作意識,費盡腦汁,情色小說亦要有精彩故事內容,不是只有性愛情節,年前再寫下“Jason的生活外傳"了結正傳爛尾遺憾。
引用:
原帖由 spamna 於 2016-12-15 04:51 PM 發表 查看引用來源

睇咗篇文,我明白一山還有一山高,強中之有強中手,jason有劉金發影子,有三個紅顏知己,如果你堅持寫,你名氣一定唔會少得劉sir,我寫法同你都有七分似,我真係井底之蛙,要多多努力先得。我諗樓主起現實中 ...

引用:
原帖由 csh68 於 7-1-2017 21:19 發表 查看引用來源
謝謝樓主讚賞,你要多些努力,看好你。

其實並非大孖沙,只是參考其他作品加上自己創念,例如多年前生果報連載小說“中環托派"樓主有看過嗎?亦有參考劉sir寫作方法,為何故事沒有繼續延續,原因本人工作實在繁重 ...
今年再出個新故事:smile_38:,csh68兄你寫文都唔差。

http://m.188channel.com/index.ph ... amp;extra=page%3D74

這個是Jason的生活外傳,好好欣賞

引用:
原帖由 淄青李氏 於 7-1-2017 10:21 發表 查看引用來源

四十路吧 , 不過如果保養得好  又夠騷 , 小弟五十路都OK ,
好似呢件咁 :

:smile_47: :smile_47: :smile_47:

外形設 ...
你要特定中女,要下次故事啦,我都寫作進行3分1,囡嘅嘢...好嘅一餐,唔好一餐啦,無巧兄都好耐冇上來:smile_41:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-9 11:12 AM 發表 查看引用來源

你要特定中女,要下次故事啦,我都寫作進行3分1,囡嘅嘢...好嘅一餐,唔好一餐啦,無巧兄都好耐冇上來:smile_41:
咁又唔係咁講呀 , 咩都無要求 , 咁做人同條咸魚有咩分別???!!!
不過我信得過你既品味 ... BY THE WAY , 我自問接能力都幾強
有時都需要一D新鮮感
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 淄青李氏 於 10-1-2017 13:27 發表 查看引用來源

咁又唔係咁講呀 , 咩都無要求 , 咁做人同條咸魚有咩分別???!!!
不過我信得過你既品味 ... BY THE WAY , 我自問接能力都幾強
有時都需要一D新鮮感
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
我只好透露你角色係按摩技男:smile_13:,而家寫淫西5多P好難寫呀...:')

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-10 08:24 PM 發表 查看引用來源

我只好透露你角色係按摩技男:smile_13:,而家寫淫西5多P好難寫呀...:')
幾多P先???
我有無份架???:smile_47:

引用:
原帖由 淄青李氏 於 11-1-2017 10:59 發表 查看引用來源

幾多P先???
我有無份架???:smile_47:
賣個瓜子先,你友情客串,掂會走得你嗰份呀,不過...就係剔住寫唔出嘢來,要搜集人地掂寫先:smile_35:,你場戲碼,最快雞年上文:smile_38:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-1 09:58 PM 發表 查看引用來源
無巧無語指向祖莉亞。

祖莉亞心頭一笑,想不到有哥兒想自己來打手槍,大部份男仔都想女藝目標來打。

「小巧你真是識氹人歡喜,係咪真啊?」

無巧情急地:「真啊!我...我真係想...念你...來...打」
...
頂 , 原來係發夢 ... 等我仲打緊JJ TIM

不過講真丫 , S兄呢招反撲歸真真係勁 ... 一個望住女神打JJ
一次等女神訓左比JJ佢含(仲要係發夢) , 己經咁好睇 ,
搞到我都要 "扯旗" 至敬 !!!

引用:
原帖由 csh68 於 8-1-2017 10:38 發表 查看引用來源
http://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=23297176&extra=page%3D74

這個是Jason的生活外傳,好好欣賞
Jason 同Karana和Elain,希里四人性交好細膩,愛情友情治一身,好似楚留香咁樣,紅顏知己,人心快事,不過三個女人一個虛,唔知jason頂唔頂得住女人呢?如果用我作品比較,你好好多,倒番轉頭,你有能力同劉金發齊名

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆