上一頁下一頁
發新話題

她們淫西年代-財神遇上淫西予章(#149)

收藏  |  訂閱
158  26.1k

引用:
原帖由 淄青李氏 於 14-1-2017 11:59 發表 查看引用來源
哇 ... 咩改個咁既標題呀 , 大吉利是咩???

今日大將軍淫慶大發 , 所以呢兩日未必可以閱覽S兄大作 ,
在下可以想問下 , S兄有無興趣睇下我作品既 "私閱版本" ???

因為某種技術問題 , 此作品公開發報時 , 必然比 ...
PM我,但唔好一次過send咁多俾我睇,怕冇時間睇晒:smile_53:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-15 01:10 PM 發表 查看引用來源
PM我,但唔好一次過send咁多俾我睇,怕冇時間睇晒:smile_53:
S兄太心急拉 , 岩岩先開始咋 , 邊有咁快有得???:smile_35:

呢兩日 , 尤其尋日小弟算係淫興大發 ,
不過我唸都係第一節既一半都無 , 有可能都要過左年先 ...

但係小弟有篇<超短文> , 就應該下星期出 , 記住留意喎 !!!

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-13 09:02 PM 發表 查看引用來源
淫西4
翠絲在19歲那年,她陪她媽媽那邊娘家回鄉探親,翠絲父親在港忙不開交,抽到不時間陪兩母女回鄉,只好叫阿囡阿媽媽回鄉,在幾個小時火車。

而翠絲小時候也跟過母親回鄉兩三次,翠絲媽媽有個表哥感情要好,而 ...
鋪得唔錯喎:smile_47:

表舅父似係對翠絲媽一往情深 , 無耐娘要嫁人  新郎不是我 ,
對住七分似翠絲媽既翠絲 , 好難唔勾起青蔥往事 ...
唔知土豪表舅父會唔會玩晒兩母女??? 道表哥又會唔會出場???

小弟都係鐘意一個一個 "回覆" 咁睇 ...
鬼叫S兄你過年先有文出 , 如果咁快睇晒 , 之後點樣過日神???
淫西4另外兩篇 , 就留翻明日  後日睇拉~~

引用:
原帖由 淄青李氏 於 16-1-2017 10:40 發表 查看引用來源

鋪得唔錯喎:smile_47:

表舅父似係對翠絲媽一往情深 , 無耐娘要嫁人  新郎不是我 ,
對住七分似翠絲媽既翠絲 , 好難唔勾起青蔥往事 ...
唔知土豪表舅父會唔會玩晒兩母女??? 道表哥又會唔會出場???

小弟都係 ...
後段想寫表舅父搞埋翠絲,奈何...點擊數真係...強差人意,令到再冇乜心機寫,下集淫西5作完結吧?雞年後再有時間再寫啦:smile_45:,要抖一頭半個月先...:smile_39:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-16 01:17 PM 發表 查看引用來源

後段想寫表舅父搞埋翠絲,奈何...點擊數真係...強差人意,令到再冇乜心機寫,下集淫西5作完結吧?雞年後再有時間再寫啦:smile_45:,要抖一頭半個月先...:smile_39:
唔 ... 或者咁講 , 站係香討立場講係唔應該 , 但我都要講 ,
既然你想多D人比意見 , 點解唔放下係其他網???

小弟不違言 , 我D文從來都係一文兩投 ... 除左香討 ,
我仲投去一個台灣網 , 同多D交流絕對係好事 , 有時香討唔欣賞
去到果便反而幾好反應~~

引用:
原帖由 淄青李氏 於 16-1-2017 21:16 發表 查看引用來源

唔 ... 或者咁講 , 站係香討立場講係唔應該 , 但我都要講 ,
既然你想多D人比意見 , 點解唔放下係其他網???

小弟不違言 , 我D文從來都係一文兩投 ... 除左香討 ,
我仲投去一個台灣網 , 同多D交流絕對係好事 ,  ...
台網都有去過,唔夠分數開唔到話題:smile_13:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-16 09:52 PM 發表 查看引用來源

台網都有去過,唔夠分數開唔到話題:smile_13:
咁講真 , 回下人地  賺下分呢D公關野 , 就唔少得架拉:smile_35:

引用:
原帖由 淄青李氏 於 17-1-2017 12:51 發表 查看引用來源

咁講真 , 回下人地  賺下分呢D公關野 , 就唔少得架拉:smile_35:
不過睇過台網色區,都係回少貓三四隻左右,所以都唔想放文,大將軍,你作品都有台網俾人登過

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-13 09:03 PM 發表 查看引用來源
翠絲不習慣陌生床舖醒來,她看看手錶:「兩點幾...咦!媽...去邊呢?」

在旁翠絲媽不見睡覺,翠絲下床找媽媽:「浴室冇人喎?阿媽去咗邊可能出咗客廳?」

翠絲行出客房,在走廊聽到微弱女人聲由表 ...
哇 , 咁激???!!!

表舅父到底係吹水 , 定係真係對翠絲有邪念???
我唸係吹水多 ... 多年前聽過D偷情男友扑野果陣D錄音 ,
不過話 "想玩你個女" , 就可能少D ;
不過我唸都會有女人鍾意聽 ... 其實角色調轉 ,
但個女既同男既話 "想玩你仔" , 大家應該覺得無咩野~~

翠絲呢???
如果聽見個父伯搞翠絲媽果陣 , 話想搞埋自己上床既 ,
都仲可以出水 ... 咁就真係天生淫底拉 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-17 01:27 PM 發表 查看引用來源

不過睇過台網色區,都係回少貓三四隻左右,所以都唔想放文,大將軍,你作品都有台網俾人登過
你估大將軍個朵留架???:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆