上一頁下一頁
發新話題

她們淫西年代-財神遇上淫西予章(#149)

收藏  |  訂閱
51  26.1k

沙發 !!!

不過今日真係少少忙 , 明日再睇 ... 今次係我同S兄 ,
係 "淫亂姐妹花" 同一題材既決戰 , 我就睇下你出咩大招 !!!

(PS:不過我果篇 , 可能最遲要到2月頭先有)

引用:
原帖由 spamna 於 2016-11-16 01:21 PM 發表 查看引用來源
哈哈,我唔止咁少,我寫緊兩個淫西新故事,你可以睇埋新故事,再想用咩招出來打我個她們淫西年代:smile_o06:
SORRY ... 本來老闆話話今日出埠未翻 , E+又話翻左 ...
所以可能今日都保時間睇 , 但都可能有 ... 小弟盡量

引用:
原帖由 spamna 於 2016-11-15 10:38 PM 發表 查看引用來源
以下故事講述兩位天生麗質,但極好色淫娃,一位係祖莉亞(julia),廿三歲,三圍33 2435,職業是空姐,她愛好鍾意收兵?唔係打仗嗰D兵,係觀音兵先真,祖莉亞收d觀音兵...個個有又錢又係高層有又係靚仔,就連海外 ...
另一位係叫翠絲(jess),同樣廿三歲,同祖莉亞同年同月,唔同日子出世,唔係一定被人話孖女添?不過翠絲身裁剛好比祖莉亞大少少,34 35 36[/COLOR]
... 咁大鑊???

引用:
原帖由 spanma 於 2016-11-29 08:50 AM 發表 查看引用來源
祖莉亞趁著做空姐有員工優惠機票,她同死黨好姊妹翠絲飛去台北渡假數天,而祖莉亞得知台北有間最癲夜場迪斯高,逢每月最後週末搞個狂野party,只招待女士入場,即是"舞男之夜",全場只招待女士,男士一律免進。 祖莉 ...
咩轉轉ACC???
... 一次出咁多 , 真係要慢慢睇喎 , 先留字 後回覆 ...

引用:
原帖由 spamna 於 2016-11-29 01:22 PM 發表 查看引用來源

盡快睇啦
人老左 , 睇野係慢少少架拉:smile_35:

引用:
原帖由 spanma 於 2016-11-29 08:50 AM 發表 查看引用來源
祖莉亞趁著做空姐有員工優惠機票,她同死黨好姊妹翠絲飛去台北渡假數天,而祖莉亞得知台北有間最癲夜場迪斯高,逢每月最後週末搞個狂野party,只招待女士入場,即是"舞男之夜",全場只招待女士,男士一律免進。 祖莉 ...
因為時間關係 , 小弟只睇左#20 ... 只可以話同小弟收皮作 ,
真係撞到7彩 , 連肌肉男都撞埋 !!!

不過 , 小弟又真係有少少議見 , 算係自己對女性既少少見解 ,
講錯唔好怪我 (話晒小弟係青頭仔 , 講錯好正常姐)
我覺得係某程種上 , 女性玩舞男派對 , 我覺得可以寫少少 ,
性慾以外既野 ... 點講好呢???

無論男好女好 , 係現代強調自由既世界 , 人人都想無拘無束 ,
但事實上在工作  在社交 , 都有一定既框框 ...
我記得自己睇過一D , 以舞男派對為題材既西咸網站 ,
佢地個網名就叫 "REAL CRAZY" , 即係話佢地想要既其實係 ,
"癲翻一晚" 既感覺

又或者 , 係享受一種性別逆轉 ... 我今次唔係話戴假狗 ,
插男人屁眼果種 , 而係男女尊卑態度上 :
話就話E+性別平等 , 但男女係無型之中都係有D規限 ...
就好似 "一手掐開它的嘴 , 一口就強吻上去" ,
我就算唔寫明 , 你都會覺得主動方係男人拉 , 但係舞男派對上
呢方面可以逆轉 (不過情況都係相對 "癲翻一晚" 少)

事實上 , 上面兩種都係一種 "好好玩" 既感覺 ...
我覺得可以強調一下 , 呢種 "好玩"  刺激既感覺 ,
會相對太強調翠絲既肉食女傾向 , 整體怠覺得可能會要好一些

再打個比方 :
舞男赤裸全身 , 僅僅穿著內褲 , 脹卜卜的靠著囡囡的屁股 ,
不停抖動  摩擦 , 挑逗著囡囡 ... 囡囡轉過身來 ,
摸到他臉上  裝作要吻他的 , 手指卻不停摸著他的耳珠 ...
舞男好不自然的瑟縮 , 最後忍不住閃開了身 , 囡囡便興奮極了
撩起裙叉 , 不斷擺著POSE , 一副勝利者的姿態 ,
台下的姐妹們 , 無不興奮亂叫呢 !!!

引用:
原帖由 spamna 於 2016-11-30 06:50 PM 發表 查看引用來源

你意見我接受,不過等下次用。我諗兩條女去玩,初頭係叫隻黑鴨返酒店玩,不過平凡乏味,而玩燈籠式會新鮮d,條橋抄日本鹹濕節目,起白布裡面,用燈光,黑人顯示白布,暫時色文好似未用,咪取境用咗(一來 ...
岩岩睇完#21 , 無特別野想回 , 都係回翻你呢一段先 ...
係呢 , S兄係有無去D西咸網站參考???

事實上我上面講果個REAL CRAZY , 都係有玩當眾扑野
不過正如S兄所講 , 尤其係對舞男來講 , 主要都只係意思意思
一來因為扑太耐 , 觀眾會嫌悶(尤其女觀眾) ; 二來下下出汁 ,
舞男真係腎虧都唔掂 !!!

(呢個唔怕寫 , 雖然香港法例唔比當眾扑野 , 但寫文應該無問題
... 就好似法例唔比殺人 , 咁係咪所有犯罪電影都唔駛拍???)

不過翠絲果PART寫得唔錯 ... S兄用黑人JJ既巨大 ,
代替了猛烈抽插既效果 , 一樣好易達到高潮 , 呢個設定唔錯 ...
其他唔敢評太多 , 始終仲未睇#22 ^.^"

引用:
原帖由 spamna 於 2016-12-3 10:11 AM 發表 查看引用來源

我都有睇外國real crazy,當場搞嘢,但我要咁多P人玩,我會暈,難寫場景,取易不取難,簡簡單單,一對一仲易控制。
我沒有這個意思 ... 我說的也是二人獨戰 , 只不過係眾人面前己矣 ,
老實講, 所謂的多P其實最多 , 只係 兩王一后 或 兩后一王 ,
再多的話不要說寫 , 拍也很難拍得好看~~

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-1 09:56 PM 發表 查看引用來源
祖莉亞有段時期當過私人補習,她更食了一個處男童真,誰處男幸運兒咁好彩俾淫娃祖莉亞被啅了?那幸運兒名姓"無"單名叫"巧"哥仔補習,姓氏無少之又少,除了漫畫"中華英雄"無敵同無情兩個人物之外,祖莉亞認識第三個無 ...
咁 , S兄元旦大爆發喎 ... 小弟先行留字 , 之後再睇:smile_47:

(註 : 咩你地咁鐘意元旦先來發長既??? 不過其實我都想 ,
只係寫唔切(狀態唔好 , 所以速度有限))
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-3 01:34 PM 發表 查看引用來源

元旦上文我一早編排好,4都寫緊一大半,不過點擊...差過預期,跑唔贏大市:')
,如果再...達唔到我心目中要求。我諗我會真.收皮

。。。。。
你咁多人回都咁講 , 咁我咪要揮刀自 ... 盡:smile_35:

講真丫 , 可能元旦出新文係一種情意結 , 但係新年前後好多區
好似小弟去開既史區 , 都一片死寂 ... 以我所知好多人 ,
因為新年同春節 , 忙到得閒死唔得閒病咁 , 就好似無巧兄咁 ,
我都同佢失聯咁滯

所以呢段時間唔可以作準 ... 仲有呀 , 小弟咁雞都未收皮拉 ,
S兄粉絲仲多過我 , 何必輕易言退???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆