上一頁下一頁
發新話題

俾姨姨食精(香港話)UPDATE #14,25,43,48,60,66,75(完)(原創)

收藏  |  訂閱
97  80.3k

引用:
原帖由 求愛的小猩猩 於 2016-12-3 21:28 發表 查看引用來源
呢幾日會有小小忙。。。 趕著交assignments 同programs:smile_39::smile_39::smile_39:
會up少d邊幅,敬請原諒:smile_27:
遲下會up翻密小小。。。。。。。

另外一提,《又俾姨姨食精》寫左個頭,如果係姨姨系 ...
支持,大大力。

引用:
原帖由 求愛的小猩猩 於 2016-12-3 09:28 PM 發表 查看引用來源
呢幾日會有小小忙。。。 趕著交assignments 同programs:smile_39::smile_39::smile_39:

正呀, 入完一個又一個!!

支持,仲大大力支持

支持,期待中

呢個姨姨要試吓爆菊

個心境好似岩岩發育個期:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 求愛的小猩猩 於 2016-12-3 21:28 發表 查看引用來源

樓主等你延續,thx

引用:
原帖由 dennischan224 於 2016-12-6 01:20 AM 發表 查看引用來源
個心境好似岩岩發育個期:smile_13: :smile_13:
邊個個心境呢?:smile_o06:

腳趾夾,打腳炮:smile_14:

好開心見到差唔多20k既瀏覽,我會慢慢完成成個故事,依家開始進入大直路。。。
希望大家鐘意啦!

今集多翻d思思姨姨既描寫,綜合樣+身,各位姨姨既曳曳豬想屌邊位多d呢?:smile_o05::smile_o05:

------------------------------------
“呀。。。。。臭西。。。食能啦!“我忘形抽插思思姨個口,大力深喉。

插左十幾下,我就抱起思思姨。思思姨可能被我插得太深,雙眼翻白,口水不停流出黎。

”屌得未呀?我下面濕得好犀利啦!“思思姨對升仙既眼神話俾我知佢好想要,口水係佢嘴角流出黎。見到咁既景象,我條賓扯得越黎越犀利,青筋暴現。

“好!”我一野就入左思思姨個西到,“哇,你個西好濕,好窄wor!”我一邊抱緊思思姨,一邊提起佢一隻腳,等佢企係度比我屌。

思思姨話”我同iris個西,邊個正d?“雙手將我攬得更實。

”屌,屌多陣先啦!“ 我不耐煩咁答。不過其實插左兩三下,I can actually tell the fucking differences!

Iris姨姨個西,對鮑魚邊比較黑,西毛雖然有修剪過,但唔係白虎,西毛屬於軟熟。陰道內壁明顯比思思姨闊小小,可能卜野既次數比較密,但絕對唔係屌空氣咁恐怖。但係最正既係陰道夠短,唔洗入曬已經可以容易頂到最盡。Iris姨姨因此好容易高潮失控,反應對所有男人黎講一定係好有成功感。

而思思姨個窿,外邊係一毛不剩既白虎。屌起黎如果唔係我有9毛,都應該會磨到損。思思姨可能少搞野,西窿窄好多,但係陰道長好多,正常size既能可能要比多少少力入d先會去到高潮。但係思思姨勝在夠體能,我自己唔洗點,思思姨已經自動波,起勢係咁搖。

我如是姐插左思思姨一陣,思思姨竟然越叫越大聲,我話,“細聲d 啦,你好吵呀!”

“你驚乜,你驚妳’老婆’聽到你用力䟙我呀?”思思姨唔理我既勸告,繼續大聲淫叫。

“係。。。係呀。。。“我減慢抽插既速度,”你再大聲叫,我。。。唔插架啦。。“

思思姨突然大力將我擰轉再推埋牆角,“我唔準你走!你尋晚又坐蓮,又狗仔又剩咁,你知唔知係你地隔離好頂癮架?“又踩住浴缸邊騎上我度,繼續卜。

我大力嘴落去同思思姨黎個深深既舌吻,繼續抽插。。。。
思思姨既c奶緊貼住我既心口,可以清晰見到兩粒pink lin 同我倆粒的互相撞擊。

”不如試下屌我屎眼呀?“思思姨轉身就烏低身,想扯我條野入佢後面。

“喂!屌!你痾能左屎未架?”我推開思思姨。

“得啦!屌,包你話正呀!”思思姨又扯住我條野入。即使變左老漢推車。。。

原來屌屎眼同屌西既感覺係完全唔同。屎眼既前半係真係好緊,係呢個地方你感覺上會覺得自己條野大左幾倍。
“哇,好。。。痛。。。。爆菊好9過癮呀!!”思思姨大叫。
我開行turbo用力抽插,每一下儘量留係屎眼最窄既位置,希望可以同思思姨一齊升仙。

“呀。。。。。”我同思思姨一齊失控。

”老公?老公?你係邊呀?老婆好痕呀?“廁所出面傳黎iris姨姨既叫聲,同時佢既腳步聲越來越大,應該行緊過黎。但係當時既我已經理唔到咁多,因為我係到屌緊既係出面唔容易搵到既免費屎眼。

”屌,臭西你做乜卜我老公呀?“相信係iris姨既面前正正係一對狗男女係度用狗仔式瘋狂交配。。。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆