上一頁下一頁
發新話題

俾姨姨食精(香港話)UPDATE #14,25,43,48,60,66,75(完)(原創)

收藏  |  訂閱
97  80.3k

感謝師兄創作

下 , 咁快結局???!!!
仲想慢慢睇TIM ...

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2016-12-20 04:43 PM 發表 查看引用來源
下 , 咁快結局???!!!
仲想慢慢睇TIM ...
其實呢個故仔本身就唔預會咁長:smile_13: 如果你覺得有D爛尾,真係萬分抱歉:smile_o03:
但係iris同思思姨會係我將來既故事裡面繼續客串又或者做配角。
暫時呢個故事先係佢地做女主角:smile_35:
但係都好開心見到你留言話想一直慢慢睇落去:smile_o10:
放心,佢地會係“姨姨食精”呢個系列繼續出場:smile_o12:

引用:
原帖由 求愛的小猩猩 於 2016-12-20 09:42 PM 發表 查看引用來源
其實呢個故仔本身就唔預會咁長:smile_13: 如果你覺得有D爛尾,真係萬分抱歉:smile_o03:
但係iris同思思姨會係我將來既故事裡面繼續客串又或者做配角。
暫時呢個故事先係佢地做女主角:smile_35:
但係都好開心 ...
即係求兄都係寫開小說???
咁在下就真係眼拙 , 有眼不識泰山 ...
求兄之前有咩前作??? 小弟想追睇翻

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-12-20 01:57 PM 發表 查看引用來源

咩你得果二十歲咋? 如果係二十歲仔就寫到篇咁既起機文就真係實屬難得喎, 但你話你仲係青頭仔就真係對你有所保留, 因為據我所知外國大學有部份的女係極度雜食, 稍為人樣少少既仔就一早比班 3D 食人魚食剩棚骨之後 ...
香港人夠話台妹OPEN拉 , 我咪一樣係台灣讀足五年 , 都仲係處 ...

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2016-12-21 01:03 PM 發表 查看引用來源

即係求兄都係寫開小說???
咁在下就真係眼拙 , 有眼不識泰山 ...
求兄之前有咩前作??? 小弟想追睇翻
無呀,如果你望翻第一個post,呢個係我無無聊聊實驗性既第一個故仔:smile_35:
我既意思係會繼續寫其他故仔:smile_35:
小說唔敢當:smile_o03:只係將自己既幻想寫出黎姐:smile_52:
聽到你話想追睇,真係好開心:smile_o06:

引用:
原帖由 求愛的小猩猩 於 2016-12-19 06:53 PM 發表 查看引用來源
14676字既處男之作,終於完成。:') 一路好感激各位哥哥姐姐既耐心支持。:smile_35:
《俾姨姨食精》呢個故事終於完結,細佬好開心將自己由小六開始既幻想,透過文字表達出黎,亦重拾無寫4年既中文。

其實係寫呢個 ...
終於睇埋你呢篇既結局 ... 可以咁講 , 一睇就知真係後生仔寫既文 !!!

好坦白講 , 其實呢度好多大大係四十路大叔 , 唔太可能寫到求兄咁既文 ,
男主角幾勁呀 !!!
餐廳打飛機  插著震蛋周為行  JR列車上做愛  屙尿俾姨姨 ...
講真 , 可以寫到性慾咁高脹  咁飢渴味濃郁 , 一來就上黎不停扑兩位長輩 ,
基本上無咩可能年紀大過35 ...
唔只係風格 , 而且淫念如潮湧 , 就好似我呢D無咩貨既 , 好似上面咁多橋 ,
我梗係分三四篇寫拉 ; 求兄明顯大把貨 , 派極都仲有 !!!

(拿拿拿 , 我唔係話其他大大寫得唔好 , 只係年紀唔同左 ,
佢地睇既野  欣賞既野都唔同左 , 好似更鐘意玩調情  初相識既互動等等)

:smile_o06: :smile_o06:

好正:smile_o12:

ㄧ次性睇完,正到不得了。要去起个机先。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆