[文迪作品] 馬檻揸 Fit 人(s) (全文共二十三章完)

收藏  |  訂閱
11  76.7k

文迪gor,可唔可以都比個角色我猩仔做呀?最好係運動系既青頭仔啦!!
:smile_o15: :smile_o15:

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-12-1 11:05 AM 發表 查看引用來源

猩哥仔呵.......你都鬼馬勒.......我唔搵你......你居然踩上門........嘿嘿.......
叻啦........講的咁既野........搞搞震嗱.......

http://upload.lsforum.net/users/public/v240482016-12-5017f116. ...
記住係個故仔到唔好整死或姐整到我病呀
Btw who is Jenny?:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-12-1 11:05 AM 發表 查看引用來源

猩哥仔呵.......你都鬼馬勒.......我唔搵你......你居然踩上門........嘿嘿.......
叻啦........講的咁既野........搞搞震嗱.......

http://upload.lsforum.net/users/public/v240482016-12-5017f116. ...
同埋我唔要渣司力架,so old school! 我要渣civic type R/GTR!!

文迪哥,幾時到猩仔出場?

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-12-5 12:02 AM 發表 查看引用來源
「妳地快的幫手搬佢入房度先啦!」 眾人正驚到唔知點算之際, 聽到雯雯咁講, 就唯有夾手夾腳將老馬搬到入房內。

已經擺左老馬上床, 雯雯跟住就交帶左一聲, 「妳地就響出便等一陣先啦!」 講完, 木門跟住隨即就關上。 ...
文迪哥!加油!
”臨兵鬥者皆陣列在前, 誅邪!“ -----笑左:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:。
BTW,幾時到我?

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-12-5 01:55 PM 發表 查看引用來源

哈哈, 又關日本人咩事啫? 佢地睇到都唔明的中文字點解啦, 哈哈, 多謝哂

又再多謝你一次先 :smile_30:

下一章到妳出場勒, 地產妹 :smile_34:

下一章繼續開工啦 :smil ...
作爲新演員,文迪哥竟然派個咁重要既位俾我,我一定要再操fit d變彭于晏先得!!!:smile_o13::smile_o13:

文迪哥,支持你!!

可兒究竟係教乜野架?

係咪就到我出場啦?

唔知我猩仔個角色會晤會有機會做文迪哥個女婿呢??:smile_35: :smile_35:

前往最後回覆