上一頁下一頁
發新話題

再度重遇他 P160《第三十七章 ~ 愛我別走》

收藏  |  訂閱
2.5k  397.4k

引用:
原帖由 bigbigbc 於 2016-12-6 08:08 AM 發表 查看引用來源

樓主,宜家仲係咪Charles 小三?
不是,這已是十多年前的事,我現在身分也不同了,已做了人妻,而且Charles也不是今次故事的主角

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2016-12-6 11:12 AM 發表 查看引用來源

不是,這已是十多年前的事,我現在身分也不同了,已做了人妻,而且Charles也不是今次故事的主角
繼續吧, 靚女人妻

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2016-12-6 02:06 AM 發表 查看引用來源
《第一章 ~ 曾經的他,與他》

再度重遇的他,叫Moses。與他相識要由十多年前講起。

當時我是快到三十的女上司,他則是比我年輕七年剛出來職場打滾的下屬。

公司不大,結構很簡單,我是部門主管,直接向老 ...
seems posted before.... but really a great story!!!

睇黎有一篇長篇可以留意-3-~~~支持

係Office 我試過好多次 真係好刺激

好好睇!繼續

繼續啦,人妻
睇到硬曬:smile_o12:

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2016-12-6 03:03 AM 發表 查看引用來源
《第二章 ~ 秘密關係的開始》

我坐上會議檯,雙手抱著Charles瘋狂地濕吻著。他把臉移向我胸部,貪婪地吸啜著那早已凸起的乳頭,而手則輕按著內褲和黑絲包裹下的陰戶,當然它早已濕得一撻糊塗。

Charles拿起我 ...
著左成日既黑絲,應該都幾大味,haha
唔係鐘意玩腳都唔會錫應該
Btw c 姐文筆幾好,而且睇黎仲幾吸引

引用:
原帖由 holland1988 於 2016-12-6 11:41 AM 發表 查看引用來源

seems posted before.... but really a great story!!!
我第一次出post呀

引用:
原帖由 Hellboy33 於 2016-12-6 12:15 PM 發表 查看引用來源
係Office 我試過好多次 真係好刺激
師兄識玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆