上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
45  500.7k

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-13 04:41 PM 發表 查看引用來源
老公忍到,全日都無call我或者whatsapp我,返到去老公一開口只係問我攰唔攰。

係eric屋企沖左次涼,但係返到去都要沖多次。攞好衫就入沖涼房,沖沖下老公就入左黎,一言不發,就淨係望實我。

之後仲攞走 ...
等你冇衫著出黎 ?

然後再同做

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-14 09:10 AM 發表 查看引用來源

掃左身,我就赤裸祼無著衫行出沖涼房。老公原來熄曬房燈,我亦唔見老公係邊到。突然,老公唔知係邊到衝出黎。佢好用力從後抱起我,然後掉我上牀。

洗手間仲有燈,所以我仲望到老公已經無著衫,亦壓住我想同我做愛。 ...
問你 high 唔 high ?

然後一野摸落去睇你濕唔濕 ...

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-16 11:21 AM 發表 查看引用來源

當晚老公無帶套同我做,過程都係咁上下。但係老公就講左句,只有佢可以唔帶,之後無論我同eric關係發展成點,都要遵守呢個承諾。

最後老公就係我體外射左,佢要宣示主權。

之後佢先再問我地發生性關係過程,佢問得 ...
係咪兩個都俾到高潮你 ?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-17 02:58 PM 發表 查看引用來源
係時候講呢一次同eric難忘架約會

同eric一齊左大約兩個月,eric時不時會接我放工,然後食飯行街睇戲。總之,男女朋友基本約會啦!

但係果次,eric約左一pair情侶朋友,一男一女到佢屋企,而我就以佢女友名義出席。
嘩, group game ?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-17 04:38 PM 發表 查看引用來源

青春是本錢,後生仔女架衝動,可以係浪漫,激情同難忘。

所以話近年青人多,心智亦會年輕些。夫妻生活平淡左,相比年青情侶激情行為,你會唔被吸引住咩?
你意思係果 pair 係後生仔女 ?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-18 08:20 AM 發表 查看引用來源

佢點都想我返屋企,你明意思啦!
老公有叫我著得sexy一D,仲有上網買左套衫叫我換比佢睇,我無咁做!因為eric佢唔係呢類
視覺效果真係好緊要

著得 sexy d 梗係投入 d 喇

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-19 02:55 PM 發表 查看引用來源
Alex越嚟越過份 ,如果繼續落去, alex就會係我哋面前同cammi搞。我拍拍eric,eric亦醒水出聲同alex 講 。

話曬好朋友,eric講笑洗唔洗充當攝影師幫佢地拍小電影,但 alex都冇反應 ,就繼續除cammi件衫。
...
返緊工睇到硬晒

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-19 06:07 PM 發表 查看引用來源

有!我最大架顧慮,所以我地係大街大巷會好檢點。好彩佢有車,好多車到地方無咩人
的確係

大街大巷甚至要保持距離

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-21 09:00 AM 發表 查看引用來源

無需要咁"白",又或者男女關係唔需要解釋,隨遇而安
憑感覺而行

成年人 想做乜就做乜

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-21 12:53 PM 發表 查看引用來源
Eric突然停左我,拖住我隻手,帶我起身向房門方向
關門 ?

當然要有番 d privacy

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆