上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
135  500.7k

追哂雯雯成個故事 好正 由其内心世界

尼個post 由上年年尾到而家 又難得尼到D朋友回覆咁正常喎

希望雯雯繼續完成埋尼個出軌的心路歷程

感覺上似係老公偷睇雯雯電話再私下聯絡Eric
再同eric講 你而家愛上嘅女人就係我老婆 你可以繼續同佢拍拖 但係條件係................

感覺上雯雯老公係完全知道哂雯雯嘅一舉一動 因為佢同Eric有聯略  Eric同雯雯見過幾多次面 上過幾多次床都一清二楚 有可能上次Alex 都有份拆劃  

可能想测試雯雯底線可以去得幾盡  响出面做爱有幾放蕩
一方面放雯雯出去同Eric一齊 之後又叫Eric send返D親熱相同片比自己 了解自己老婆同其他男人做会係点 回到家雯雯同自己上床時叫雯雯叫住其他他男人名同自己做 好似就係你唔係我老婆我唔係你老公 直頭好似想激發自己老婆性爱嘅另一面出来 雯雯响新加坡問可唔可以同其他男人上床 佢都話enjoy

但又怕雯雯愛上其他人而對自己有变 所以對雯雯更加好 物業又比咗雯雯 又會比以前更加氹自己老婆

我諗Eric係真心愛雯雯 連自己屋企人都見過
但雯雯老公個乜嘢動機要咁做呢???

我諗樓主末去到濫交尼個地步嘅 只係一時衝動啫 老公都話enjoy
但Eric無尼接你 真係會食洋腸??

一個老公一個情人但竟然可以無反面 你至得:smile_o12:

要應付兩個男人 會唔會應接不暇㗎

雯雯有冇了解過你老公心態。當初肯比你出去識男仔 又知道哂你同Eric嘅一切都冇阻止你地
重發展到而家兩個男人都咁錫你

樓主重有冇上網識朋友呀

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-11-15 06:19 AM 發表 查看引用來源

典解咁問呢?
會唔會間唔鐘心思思想認識下其他男人

心痒痒嗰種心態:smile_13: 又用其他身份識識男仔

心諗 傾下計啫冇壞嘅

Eric真係帶比樓主無限刺激

尼部又冇人 不如今次係尼度做囉 

試下戶外做好刺激。。

一齊除哂遊水哂太陽  然後

有Eric響道雯雯真係乜都夠膽死

攞埋CAM拍埋比妳老公睇

上一頁下一頁
發新話題