上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
135  500.7k

又唔好諗自己係雞。一來妳冇收錢 二來妳都好享受架

各取所須啫  不過身體係最誠實 樓主都自己行過去

Berti道啦 快樂蓋過一切 須然係為eric而

做 但樓主都冇後悔 eric今次選角雯雯都好滿意

試過做左冇耐前奏 好快就話要入啦 真係前奏太耐唔好?

下面比個陌生男人插梗  雙眼就望住自己心愛男人響對面床打 j  嗰種感覺好奇怪:smile_13:明明自己享受梗 但快感係眼前個陌生男人比自己 重要呻吟比自己心爱男人聽我好興奮 比人插得好舒服:smile_14:

引用:
原帖由 stardust1234 於 2018-5-16 01:14 AM 發表 查看引用來源

比自己上心愛的女人更興奮,尤其是讓陌生男人中出,子宮裡充滿別人的精液,出軌的証據。
你意思係男人睇住自己心愛女人被其他男人中出會更興奮?

有樣嘢可以肯定樓主都好清楚發生咗嘅嘢就係發生咗
為咗eric玩3P都可以 雯雯都只能盡情享愛 或者係盡情滿足eric嘅慾望:smile_13:

又唔可以話草草收埸嘅 樓主新生活開始 可能仲有更新呢

引用:
原帖由 casperchan 於 2018-5-17 12:25 AM 發表 查看引用來源

性慾發洩工具 ... ~ 好奇怪你會咁講
唔可以一味做愛做愛  都要個男人為自己做返D嘢 女人都須要安全感嘅

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-5-17 07:59 AM 發表 查看引用來源

咁你點答佢? 話掛住佢身肌肉逗下佢?

總會盤下佢有冇同其他龍友講啩 (雖然佢地遲早知)
如果佢專出嚟食女嘅 一定開心share啦
但如果佢真係第一次 咁就未必同其他人講

有冇試過比人撻左bra:smile_43:

雯雯而家應該變得好索啦,唔係點會連底衫褲都唔放過,怪就怪妳太索,引埋成群豺狼係身邊:smile_30: 泳池男好想揸妳都末定:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆