上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
135  500.7k

好明顯 呢個group 就係交換大家嘅女朋友老婆 嘅床照做愛相 重可能約埋一齊多p  睇完啲相你可唔可以接受呢?
遲下妳會識哂尼班人 eric揭哂底牌比你睇佢係乜嘢人啦

Alex好明顯 就係一個玩家  食女無數

咁樓主 又可唔可以 同你個男人搞一場呢?

Alex同Eric 一齊上你 得唔得呀 睇情況遲早都會發生!

雯雯會唔會從此愛上3P呢

似乎Alex真係好想攪你喎 重諗定點引導你地玩4P

仲當你係第二類女人 搞完冇手尾

最怕eric比Alex氹到 夾計一齊攪妳

其實eric又係米真係愛錫妳

Alex 不斷試圖令eric相信妳係一 用完即棄嘅女人  唔須要收感情落妳道

想速成佢嘅4P計劃 但點解Alex講得出你左胸有墨嘅 妳話識左冇耐應該唔知喎

但咁其實都幾危險喎 Alex一定會利用eric將妳得到手喎

近排重有冇見過alex呢?

算啦各位 無謂再勸樓主回頭喇 Eric 對樓主人生已經起咗180度轉變 十年後太長遠 與其苦悶多十年 不愉快樂多十年 就算樓主知道曬一切事實嘅真相  亦都唔會放棄eric 自己選擇自己承擔
上面樓主已經解釋得好清楚佢嘅心態啦 同德老公離婚都可以諗到樓主已經下定決心

不過eric都選擇同雯雯一齊 應該都係信任雯雯啦 唔會只係放時間而無感情 唔會對雯雯玩完即棄 我諗雯雯都可放心

引用:
原帖由 MAN1990623 於 2018-4-6 07:01 PM 發表 查看引用來源

其實我都係依幾日追文,從樓主2016年既發文,到2018年既今日,文字間透露既觀感已經好唔同,我感受到既,係一種無型既自信。
但我都係女人,其實女人好洩,因為會老。

正到好似溫碧霞又點,都會老。

不過 ...
如果曖昧對象太過正 正過自己老公好多好多呢  咁又會唔會把持唔住呢

引用:
原帖由 明眼人2015 於 2018-4-7 03:24 AM 發表 查看引用來源
樓主老公 --> 想添情趣, 找回被愛感覺, 叫樓主溝仔, 溝出個大頭佛, 意途好,但意念行為on9
Eric --> 甜言物語, 溝到手食埋, 再分享些牙出去, 益街坊, 除了 eric, 在沙灘比人"目及"... 意途衰, 意念就更衰.

誰人愛 ...
樓主比人插。。。。:smile_13::smile_30:

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-4-8 09:38 AM 發表 查看引用來源

唔止一個, 嗚...嗚...
唔係呀。我冇插妳 妳都下定決心啦 係米

有時間快D更新:smile_45:  有人要打j架:smile_13:

雯雯航空最後召集

等起機:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆