上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
135  500.7k

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-4-8 07:47 PM 發表 查看引用來源

典呀?bat0919同君嘗...
你唔係要我放張相比你地嗎?
相唔駛啦 等我有D幻想:smile_38:
快D更新:smile_13: 唔該:smile_38:
咁佢地傾D乜內容
Eric同妳做有幾high 討論妳嘅表現 eric有幾勁

引用:
原帖由 明眼人2015 於 2018-4-9 12:58 AM 發表 查看引用來源
樓主真無眼光, 小弟最憎男人妞妞妮妮, 逼乜啫?? 有就有, 無就無, .....
迫下又講多少少, 再迫下就多少少, 如果同人相處, 乜都收收埋埋, 攪乜啫??
人一定有些保留, 如果一條友收收埋埋, 有50% 係咁, 掉 ...
咁起碼佢都肯講先啦 男人有時係要迫架:smile_13:

宜家樓主米知道哂囉 宜家識左班人先:smile_44:費事一尼就上床

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-4-9 12:58 AM 發表 查看引用來源
“唔想第一次見面就...”

本來感覺係因為 Eric 喜歡,所以迫於無奈,但依家講到好似好願意咁...
可能雯雯試過3P返唔到轉頭到末定架:smile_14:

(5) 唔好意思  妳老婆以後跟我(好挑釁)

(6) 多謝你叫你老婆出尼識男人(重挑釁)

我都有玩下相機。可唔可以預埋我  雯雯介唔介意:smile_13:

感覺有幾隻柴狼圍住一隻待宰的羔羊. 

我諗佢地最想輪姦妳  然後再影妳相 

妳覺得Eric為人点呢?"雯雯肯嘅你地米上囉""如果我游說到雯雯?!"

真相大白  沙灘事件  山邊事件

雯雯真係可以同尼班男人玩落去?

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-4-12 12:04 PM 發表 查看引用來源

樓主其實係佛系女友

唔反對男友對佢做其他女仔接受唔到嘅事
唔反對男友將佢啲裸照通街派
唔反對男友鼓勵朋友意淫佢
唔反對男友任由朋友非禮佢
唔反對男友展露佢雙峰畀人狂昅影相
唔反對男友安排 ...
慢嘗君甘話妳喎 雯雯妳點睇呢:smile_22:

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-4-13 12:42 AM 發表 查看引用來源

也可換個角度, 其實 Eric 先係佛系男友

唔介意同朋友分享女友
唔介意朋友睇女友裸照
唔介意朋友意淫女友
唔介意朋友非禮女友
唔介意朋友狂昅偷影女友
唔介意其他人性侵女友
唔介意女友參與多人性愛
...
你甘講法即在eric好大方 同成班朋友分享自己女人 重甘好人益班老友 又影又摸 可能重有得上埋床  尼個女人重好仰慕尼個男人添 好心自然有好報 最後奪得美人歸:smile_o06:

(君兄何出此言 J J唔係要尼餵狗 要返比佢餵佢女人 令尼個女人死心塌地咁對佢)

經eric調教之後  雯雯可以用 脫胎換骨呢形容

無論內外都對自己咁有自信

原來自己仲咁有魅力 行出嚟重吸引到咁多男人望住自己自己

性方面簡直用重新尼型容 尼緊仲有好多新奇刺激嘅嘢玩

相信雯雯而家係最快樂嘅時光

亦都解釋到雯雯會同老公離婚 唔想行返舊路

曾經有好師兄都叫妳唔好同eric一齊 返老公身邊  不過事實雯雯又冇揀错
(我都想睇相呀):smile_o05:

樓主應該成為女同事嘅公敵 哈哈

女同事A:你睇下嗰個女人著咁少博乜呀

女同事B:係啦發姣咩

閏蜜:尼個男人好有問題 等我試下佢:smile_o05:

幫雯雯帶上眼罩 慢慢拖妳上床.…..

樓主快D更新:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆