上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
135  500.7k

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-4-30 04:57 PM 發表 查看引用來源

正如男人唔帶套一樣! 後果由女人承擔
其實都拍左唔少相同片啦 樓主自己都好清楚
女人明知後果 都準個男人甘做 世事就係口甘唔理智

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-4-30 11:44 PM 發表 查看引用來源

條片有一男一女,同條片有兩男一女,流出的話對女主角的傷害只係 90 分同 100 分的分別吧!

的確 Eric 早有偷拍與分享嘅歷史,3P 片只係多一個人啫,無所謂啦,樓主真係咁諗?
愛情嘅魔力可以令人迷失理智
都話左樓主好清楚 君兄算把啦

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-4-30 04:57 PM 發表 查看引用來源

正如男人唔帶套一樣! 後果由女人承擔
或者係個女人唔想男人帶套呢 後果一樣由女人承擔

愛一個人可以不顧一顧甘愛佢
冇無輪佢係你身上做幾過份嘢都能接受

好老實 我都想擔拍片 留低高潮一刻

樓主都講左 你影相拍片都要比我知 好過偷偷拍
即係話只要我知妳就可以拍 樓主冇話唔準拍
其實班友一早己經偷拍梗妳啦  果時樓主都唔知架
而家乜都影哂  真係只有信啦:smile_39:
如果D片真係流在出去 就只怪自己信哂尼個男人

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-5-1 10:40 AM 發表 查看引用來源

叫你女朋友操刀比你拍
拍乜鬼  而家單身:smile_13:

同eric築愛巢 幸福到呢

證明愛情 係會令人迷失 一切都唔會介意 
就正如有啲人感情失敗去跳樓 或者斬死對方一樣

樓主同老公離婚 己經下咗最大決心啦

樓主講明唔會離開eric 重同意同其他男人玩3P

大家都明啦:smile_13:   樓主快D更新啦

我都睇到好熱:smile_13:好正 從妳心路中知道女性嘅感覺  例如女性耐左會乾 對鏡做 左右手各揸住一條 好正 好似第一身感覺  作為男人更加想睇。寫多D內心世界 內心感覺 好想睇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆