[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
33  500.7k

感覺很真實,睇得出樓主內心的矛盾

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-29 06:02 PM 發表 查看引用來源

我唔鍾意佢,我點會聽老公佢講,唔止係我個身體,仲有尊嚴。放低唔容易!
你老公應該仲好愛你,所以先想同你尋找刺激,但係通常大家只會追求性刺激,而佢想你出去識其他男人,發展關係,似乎有點不理智,好容易玩出火

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-29 08:43 PM 發表 查看引用來源

無話公唔公平! 大家都攞到大家需要!

至於同時對兩人,辛苦架! 怕對另一個有傷害,特別eric,講野會小心D。但係一早講過少提我同老公架野就好D。
其實你同eric只可以話係sp關係,我諗佢知自己位置,不過你處理得唔好,好容易出事

其實成件事係現在進行式定係過去式,樓主只係回憶過去將你的出軌心路歷程講返出來,一切都已經有定案,樓主是否已經玩過3p、甚至多p呢?還有我覺得你老公同eric都是愛你的,因為肯分享自己女人的男人,其實係最大愛的表現,我相信樓主明白我的意思,利申:我是分享自己女人的男人,3p、多p愛好者

引用:
原帖由 stardust1234 於 2018-3-29 12:58 AM 發表 查看引用來源

的確係興奮D。唔好話一齊攪,甚至老公只睇唔攪。 當然唔係所有人都接受到,好似榴蓮咁。
同道中人,解釋得簡單易明

如果樓主唔接受,一早報警啦,而家出呢個post講出軌,如無估錯即係已經接受Eric的一切

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-3-30 01:58 PM 發表 查看引用來源
仲有, 你地有係咪將我代入你相像架形象呢?如果我係肥, 醜樣 , 對人尖酸刻薄, 你地又係唔係一樣咁諗?
又或者我本身已經係公認open, 習慣係男人群穿梭, 咁又會點呢?
之前都有人私下同我傾, 佢哋又會唔會出 ...
我相信你已經徹底改變了你的性觀念,為了追求更刺激的性快感所以揀eric,可能大家仍然留戀你當初的清純形象,所以接受不了你的改變,仍然覺得你慘,我諗你而家是滿足的

樓主呢個Post最正係由一開始無諗過出軌,到後來慢慢改變的心路歷程,好似睇緊格雷咁,令到大家完全投入樓主的處境,其實大部分玩多p的夫妻、情侶一樣,會有一個過程,可能有部分人會覺得變態,或者女方是為討好男方被迫去接受,不過現實係,當女方投入這種性愛方式之後,以後再玩往往係由女方主動要求去玩

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-3-30 09:09 PM 發表 查看引用來源

我只係想大家知, 其實大家已對女人的形象根深蒂固左, 或者係定左形。
我無話自己open或者濫, 只係唔想大家感性去話Eric
樓主的留言已經清楚講出,當事人不但沒有怪責eric,而且處處維護,大家無需再鬧eric,好可能eric只係一條打開樓主另一面的鎖匙

期待知道解開後雯雯的生活

前往最後回覆