上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
428  500.6k

引用:
原帖由 正衰衰仔 於 2017-1-11 12:25 PM 發表 查看引用來源
你和eric    歲數有幾大?
Eric細過我啦

引用:
原帖由 ableyeung 於 2017-1-11 12:52 PM 發表 查看引用來源
可否講多些妳老公的心理? 為何會這麼奇怪的
你要問佢!

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-11 05:56 PM 發表 查看引用來源

忽發奇想,你係人妻但 Eric 未婚,咁過年你會唔會畀封利是佢?
你...玩野

Eric經驗淺,因為佢整痛我,佢唔係好識刺激我粒小豆豆,一味係我下面出出入入。

我叫停佢,佢就誤會走黎錫我下面。OMG...eric條脷好熱,我係完全感覺到佢架體溫,雖然比條野軟,但係脷尖比我架刺激會更大,而且eric亦開始時不時lam我粒豆豆,又係我陰道口出出入入。

比eric咁攪,eric好似等我一聲批准。等左咁耐,我身體都ready好,心理個關亦過左啦…我就細聲同eric講,"你帶套入黎"

eric應該都忍左好耐,佢成個身壓住我,我知佢下身郁兩郁,想對正就入黎,我亦把腳分得更開,方便eric佢入我。

Eric咁盡力,我下面都濕曬,當然亦有佢D口水啦!所以佢個條野插左我幾下,已經插到我最入邊。後生真係有本錢,唔單止係女仔架,後生架男仔就有衝勁,eric佢就好有力,每一下都插到入子宮口,攪到我每次都叫出黎。

做左人妻咁多年,我知道點樣配合佢,亦讓佢滿足......

之後就差唔多啦...
有左呢一次就繼續第二次第三次...
而我地架關係就由網友,慢慢成為固定架男女朋友

引用:
原帖由 ableyeung 於 2017-1-12 01:24 PM 發表 查看引用來源
那妳和老公的關係變得如何了?
更好,老公覺得我打扮同感覺更女性化,有女人味!而且適時會性感D出街。

同老公一齊,佢會帶我去公園。同eric出,佢就要返黎屋企同佢做一次

引用:
原帖由 天生流浪者 於 2017-1-12 03:20 PM 發表 查看引用來源
Eric是不是容易使你達到高潮?有無中出你?
中出?你指唔帶套呀?

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-12 02:26 PM 發表 查看引用來源

咁快完? 唔好啩!

第一次完事之後 Eric 點? 有冇後戲? 一齊沖涼?

老公期待咗咁耐,聽完賽後報告又點?
話曬第一次,一定好sweat。

Eric無咩花巧,亦好快射左。但過程係開心架,女性要架係前奏,佢已經滿足左我。至於eric,我相信佢都好滿足啦!上左個我呢個人妻啦!男人射完就開心架啦!

我地無一齊沖涼,再講多一次,女人係無安全感架!我變左隻小狗狗,撲左係eric心口好耐。

Eric有提出過黎多次,但係我話攰,佢又提出要我用口,幫佢口交。佢試我架底線,我唔想咁快,所以拒絕左。淨係幫佢慢慢chok,然後係我面前噴出黎!

引用:
原帖由 foundation 於 2017-1-12 11:01 PM 發表 查看引用來源
妳成日都想要,會唔會忍唔住人偷食啊
我無話過,你又抽我水

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-13 12:23 AM 發表 查看引用來源
相信你果晚冇留嚮 Eric 度過夜啦

咁 Eric 車你返屋企有冇唔捨得? 要攬攬錫錫一輪先畀你落車?
Eric車我返屋企,落車前當然有goodbye kiss

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆