上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
428  500.6k

係時候講呢一次同eric難忘架約會

同eric一齊左大約兩個月,eric時不時會接我放工,然後食飯行街睇戲。總之,男女朋友基本約會啦!

但係果次,eric約左一pair情侶朋友,一男一女到佢屋企,而我就以佢女友名義出席。

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-17 03:18 PM 發表 查看引用來源

可唔可以問番轉頭,當晚你同老公講番做愛細節時, 當時咩心情?

(a) 難堪? 對住丈夫講其他男人同自己, 有冇難為情/唔舒服?
(b) 反感? 死變態佬迫我講呢啲野, 仲咁鬼興奮!
(c) 享受? 好正! 最衰你唔係女人否則 ...
Enjoy?唔會嗎!同老公講,無話咩心情,只係老公問,或者係引導我去答。怕羞,難堪,反感都無,話曬老公嗎!對左咁多年,大家都好坦誠,需要乜都會同大家講。

引用:
原帖由 savisavi 於 2017-1-17 03:55 PM 發表 查看引用來源

嘩, group game ?
青春是本錢,後生仔女架衝動,可以係浪漫,激情同難忘。

所以話近年青人多,心智亦會年輕些。夫妻生活平淡左,相比年青情侶激情行為,你會唔被吸引住咩?

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-18 12:12 AM 發表 查看引用來源

之前聽你講老公聽到硬咗,以為你會有啲感受 (例如特登講得挑逗啲,或者厭惡佢從你的經歷得到興奮...)

Anyway,老公聽完詳細報告後,有冇鼓勵你下次同 Eric 用口? 或者建議你留嚮 Eric 度過夜?
佢點都想我返屋企,你明意思啦!
老公有叫我著得sexy一D,仲有上網買左套衫叫我換比佢睇,我無咁做!因為eric佢唔係呢類

引用:
原帖由 savisavi 於 2017-1-18 01:42 AM 發表 查看引用來源

你意思係果 pair 係後生仔女 ?
Eric細過我架!個pair情侶廿幾!男個樣好易睇

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-18 09:03 AM 發表 查看引用來源

咁拍拖之後,Eric 有冇要求過你留過夜?

或者你自己想留過夜?

攬住情人瞓,起身第一眼見到對方個豬樣,錫醒佢跟住一齊食早餐,好 sweet sweet 的!

雖然同老公每日都係咁,但同 Eric 應該新鮮好多啦!
Eric點會唔想?但幾晏,或者係幾早,eric都會車我返

個對情侶,男嘅叫做 alex,女嘅叫做 cammi。 男嘅做咩好唔清楚!但係個女仔 好似係大學剛剛畢業,做緊全職運動員。
Eric 其實係約個男仔上嚟攞嘢,但係alex 就帶埋酒上嚟。睇咗一陣電視 alex 就話要開酒飲,飲咗少少 cammi就話熱,要除低件褸!一望過去,已經見到 cammi 走曬光。因為佢凸曬點喇!做運動嘅女仔身型真係好靚,就連我都覺得!

雖然cammi 著嗰件係鬆身嘅t-shirt,但係胸口兩點明顯凸起曬出嚟。唔知道alex 係唔係另有目的啦,佢無理 cammi 飲幾多,反而 不停隊酒畀佢飲,我哋飲咗唔夠半個鐘,我哋 四個都開始醉醉地,而且 alex就開始講啲咸濕嘢,佢喺我面前問我哋兩個女仔,邊個胸大的? 之後我就當住喺我哋兩個面前,伸隻手 渣落去cammi個胸度。

好彩 eric唔係呢種人,亦出口叫alex檢點一啲。但係alex飲醉咗,cammi亦冇還擊之力。 alex 直情想扯起佢件衫,喺我哋面前 錫落去佢個胸度

Alex越嚟越過份 ,如果繼續落去, alex就會係我哋面前同cammi搞。我拍拍eric,eric亦醒水出聲同alex 講 。

話曬好朋友,eric講笑洗唔洗充當攝影師幫佢地拍小電影,但 alex都冇反應 ,就繼續除cammi件衫。

見到呢個情景,知無用就唯有自己入房 啦!無幾耐 eric 亦跟住我入嚟 ,eric 一臉無奈!我知道佢都唔想 。

飲咗啲酒我都覺得有d攰 ,我就攬住eric攤係佢張床度,一齊休息 。突然間,開始聽到叫床聲 ,我哋冇閂門 ,cammi把聲好大。

eric 望住我,然後就開始慢慢錫我個嘴。我知道 eric諗緊啲乜嘢,飲咗酒係真係會減低警覺性同判斷能力,我無咗對人嘅戒心,淨係 將注意力放咗喺eric身上......

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-19 06:00 PM 發表 查看引用來源
題外話

同 Eric 拍拖,怕唔怕撞到自己或者老公親戚朋友? 有冇諗過點解話?
有!我最大架顧慮,所以我地係大街大巷會好檢點。好彩佢有車,好多車到地方無咩人

引用:
原帖由 simon19898 於 2017-1-20 01:52 PM 發表 查看引用來源

你又話你老公唔用套,eric先要用,咁依家你老公又要用嘅?
唔明白?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆