上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
428  500.7k

聽住cammi嘅叫床聲,eric 比平時更用心去滿足我。 eric 不停刺激我最敏感嘅位置,就係我條頸 。eric用鬍鬚加埋佢條脷吉我,搞到我好痕亦好想,自然就嗌出嚟。

我唔知道出面 alex 同 cammi 會唔會聽到? 但係呢一刻,我哋四個都同樣茫然系做愛之中。

eric先將自己嘅衫褲除低, eric 行到我前面 ,我知道佢想我用口幫佢。呢一次,亦係我同 eric嘅第一次,我亦好用心去滿足佢。

我先錫佢個龜頭,再沿住佢條野一路錫,錫到落去佢個袋袋到。跟住我就張開我個嘴,將佢個龜頭含住。我再用條脷上上下下咁刺激佢,聽到 eric 一下深呼吸,我知道佢好唔滿意啦!

再跟住我就用口繼續喺佢 龜頭附近,上下 郁動,雖然個口好攰,條氣亦唔順,但係見到eric個樣咁享受,就辛苦一次啦!

Eric用雙手托起我個頭,跟住嘴我,但係我想繼續幫佢,所以我亦隨著cammi嘅叫床聲 ,用口有節奏上下套弄eric 下面......

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-20 03:32 PM 發表 查看引用來源
同老公用口係咪一樣咁細心?
我唔同老公做,又點會同佢做呢!
唔係細心,只係用心。即係我會理解需要,滿足佢架意思

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-20 06:40 PM 發表 查看引用來源

我估老公知道之後,會灌醉你,然後播住 AV 先同你嘻嘻吧!
點解呢?

引用:
原帖由 正衰衰仔 於 2017-1-21 02:09 AM 發表 查看引用來源
咁eric  知唔知道系你老公准許你們一齊㗎
無需要咁"白",又或者男女關係唔需要解釋,隨遇而安

Eric突然停左我,拖住我隻手,帶我起身向房門方向

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-21 01:56 PM 發表 查看引用來源

按之前描述,只係 Eric 除晒衫,你未除?
所以我之前暗示左我地無4p

新年前工作忙碌,我無力回覆

Eric拖住我隻手,向著房門方向行。我諗住eric 會閂埋房門,然後做我哋愛的事。 估唔到 eric 係帶我行出房門!踏出房門就繼續行去走廊, 我猶疑,所以我停咗腳步,亦拉停咗eric。我用緊餘嘅理性,向eric表示我嘅不安。

eric望住我,我就擰擰頭。eric就停低咗,攬住我,再用佢情心嘅眼神,吸引我望返住佢, 四目交投。然後eric個嘴巴可以有磁力一樣,將我吸咗埋去。我哋一路錫,eric就一路摸。我知道, 就喺走廊轉角位,客廳嘅另一邊,alex 同cammi就繼續緊,唔通 eric 想帶我過去 ?

Eric細聲同我講,叫我不如偷偷地去望佢哋!
我估平時我唔會,但係飲咗酒,畀eric講一講, 我亦有衝動,就走過去望下。況且我又唔係冇著衫!我喺走廊牆角,探過頭去偷偷望佢哋。

一望就見到alex個背影,佢喺度扭動佢個蘿柚,一下一下用力向前。之後,我再轉移視線到cammi到,只見cammi張開左雙腳。 alex每一下用力,cammi就畀番反應嘅叫聲佢。佢哋兩個冇留意到我哋兩個,甚至我喺度偷望緊佢地。後生真係忘形!

你一刻,我只係諗到兩樣嘢。第一,alex 應該冇帶套喎!佢唔會有心準備上嚟嗎? 一陣佢會射入去?有bb架喎。 定係會攞出嚟周圍射呢?我唔想執野,仲要係其他男人精液,好嘔心!

第二樣嘢,我想同 eric 做埋未完成嘅嘢!你哋喺度,我唔知應該點做!正當我諗緊第二個問題嘅時候,eric已經慢慢將我條裙拉高。 eric 跪咗喺地下,然後再拉低我條底褲,佢擘大我雙腳,然後就開始錫我下面。

起初我只有痕嘅感覺,但係畀佢用條脷係咁撩,我就開始主動將我雙腳張得更開,方便佢繼續幫我。突然間,我聽到alex 加快呼吸聲 ,我亦聽到cammi都大叫,仲唔係快完事。

但係我同eric只不過係做咗一半,我唔想就咁快一半就完結。冇咗佢哋嘅呼吸同叫聲,喺到聽到就只有舐口水嘅聲音,繼續落去,我地會引左佢哋兩個過嚟。況且完事之後佢哋都 需要入去廁所整理一下。未嚟得切反應,我已經見到 cammi 跟住alex,抱住啲衫出現喺我哋面前。大家都好尷尬,而佢哋就繼續行入洗手間。佢哋閂咗門,我哋就聽到佢哋嘅笑聲, 可能大家都以笑遮醜。

eric 亦係佢哋沖涼嘅時間,帶我行出廳。就係佢哋做愛嘅地方,完全拉起我條裙,除咗我個胸圍,用同一個姿勢,進進出出我嘅身體。

我感覺到佢個龜頭 先頂住再擦過我嘅陰核, 整咗幾下,我已經知道下面噴咗啲嘢出嚟!我完全控制唔到,只有又麻又痕感覺。跟住陰道口架構肌肉 比eric下面慢慢頂開,感覺到暖暖而堅硬嘅物件進入我嘅身體。唔知口水定分泌太多,插入兩三下,eric就比我包實曬。

最後嘅理性,提醒我佢哋就快出嚟喇!我唔想 alex見到我冇著衫! 我唔想喺佢面暴露我嘅 身體!我更唔想畀佢乘人之危! 或者發生我接受唔到 3p 或者4p架性愛。

為咗加快eric,我嗌得更加大聲,我知道廁所裏面嘅佢哋都會聽到,但係呢樣就係我最大嘅底線。如我所料 eric 加快動作,然後就係 我下面,釋放同送上佢哋愛液。我推開eric,然後就到我急急腳,攞返條裙衝咗入 eric 間房。

引用:
原帖由 savisavi 於 2017-1-26 05:44 PM 發表 查看引用來源

但你似乎未必太 enjoy
一定唔係浪漫架一次, 但係好刺激。

引用:
原帖由 天生流浪者 於 2017-1-26 08:11 PM 發表 查看引用來源
好刺激呀!被內射的感覺爽唔爽,有無食事後丸?
做得人老婆又點會未試過呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆