上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
428  500.6k

引用:
原帖由 savisavi 於 2016-12-31 02:23 AM 發表 查看引用來源

做果陣你會當老公係 Eric 嗎?

引用:
原帖由 savisavi 於 2016-12-31 10:12 AM 發表 查看引用來源
男人都會諗住第條女
我老公唔係!

首先,祝討論區各位男男女女愛情得意,性愛無窮!

我同eric關係架轉列點,就係我地見面的一晚,我返到屋企老公架反應同隨後架行動。

老公知道我地未去到男方插入女方身體呢一步,老公佢就充當eric。

“叫我! 叫我! ”老公一直咁講

我都唔係好明,之後老公就直接要我叫佢eric。我終於明白,老公因為eric對我做過架野而興奮,老公幻想eric點對我就行動做左出黎。

我有D 猶豫,第一,老公會想我叫住另一個男人,仲同佢做愛?老公之後會唔會嬲呢?

第二,我自己架想法,其實我有幾想同eric真做呢?

你哋覺得呢 ?

係我老公薰陶咗半年,做愛嘅時候,偶然都要我去諗,鼓勵我出軌。叫我試下同其他男人上床,一路做一路同佢幻想。 一個唔識嘅街外人,或者係我哋都相識嘅好朋友,或者係身邊嘅男同事。似乎腦裏面已經做好準備,接受 老公以外 一段刺激,期望嘅性愛!

身體已經有反應,腦裏面亦呈現 eric嘅樣子。皮膚畀我嘅感覺,係eric熱燙燙嘅手,陰道肌肉被刺激而達到嘅興奮,係感覺陌生!

為咗令老公同自己更加投入,我叫老公坐低,我同老公講喺架車度好迫,就等我坐上你嗰度啦!我合埋雙眼 享受eric對我嘅愛撫!我亦用力扭動我條腰,迎合eric 同我進出身體嘅動作。 eric冇戴套,我感覺下面好濕,分唔清究竟係eric定係我自己嘅分泌物。直至eric重複又大聲叫我,雯雯......我樂意接受eric送畀我嘅體溫,讓我嘅子宮 比eric嘅愛液充分嘅填滿!

引用:
原帖由 savisavi 於 2017-1-1 04:09 PM 發表 查看引用來源

車震係刺激 ... 但其實麻麻地
你試過? 同女朋友?
個次好刺激,可能感覺係偷,同對手eric反應唔同

張開雙眼,感覺從甜夢中醒來。雖然身體已經得到滿足,但係心情上好似有點失落。

老公問我“想唔想同eric黎次真?”

我反問老公“我同佢有感情先會同佢做!但係有左感情,你唔驚我會離開你咩?”

我目的係要確定老公決定,而唔係直接答老公...我想

老公亦可似明白我意思,叫我比D暗示eric,話男人追女人隔從山,但女追男只係隔從紗。之後就攞起我部生提電話,叫我影張selfie比eric。

開左鏡頭,我唔知影好?一來老公係旁邊,我唔慣老公𕄫住我。而且平時我都有send相比eric,但係有衫著!宜家影咩好?

最後,就求其影張大頭相,因為唔洗再收埋自己,eric都見過我啦!影完都未send,老公就出手,話影呢D無意思,幫我......

引用:
原帖由 kelvin76hk 於 2017-1-3 11:42 AM 發表 查看引用來源
其實妳老公係咪有那D喜歡看老婆露出那類嚐好?還是想玩3p,怕妳不肯,所以要妳出去找個妳喜歡的,再慢慢調教妳可以接受?
老公有提過,但邊有女人會肯。我地唔係雞!錯,做雞都有錢收,肯!就慘過做雞!

除返衫?應該係未著返衫!

老公攞起我隻手,放係胸口,就叫我自己影相。我都估唔到老公去到咁盡! 似乎老公唔係講玩!亦唔係要我單純係 wechat到引誘eric。

老公嘅意思係佢接受我,同示意我 同eric真係黎呢一次!

影咗張相,到我send猶疑send唔send出去!雖然老公開咗綠燈,但係我都要肯定過到自己嗰關。都係嗰句,我要肯定有冇鍾意過eric先,猶疑咗一陣,我決定 將呢一張自製閃卡撳掣send咗畀佢。再附送一句“難忘今日的約定,期待下一次的相聚!”

引用:
原帖由 kelvin76hk 於 2017-1-4 12:10 AM 發表 查看引用來源
就是老公知妳不肯,所以要妳先愛上eric,才可以引導妳去達成他目的?
女人只會同鍾意架男人上床

引用:
原帖由 cywhkd 於 2017-1-4 11:43 PM 發表 查看引用來源
老公連感情都比你出軌,好難明白
係! 所以我一開始懷疑老公係想搵另一個,要我先行一步。當然,最後即係宜家,我明佢亦因為分享我而得快感。

引用:
原帖由 mncy 於 2017-1-5 11:53 AM 發表 查看引用來源

所以覺得啲人一嚟就留 PM 問你扑唔扑係好煩好討厭
就係爆PM

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆